Eiffel08 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Zdravím, koupil jsem od jedné paní docela pěkné kapsáče, že prej nejdou, no když sem je trošku rozebral bylo tam toto, už jste se s nečím podobným setkali? Nebo je to normální? No asi je nechám v šuplíku na stříbro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Asi ano, asi domácí hodinář. Ale jestli to dokázal s evidentně velmi omezenými možnostmi rozchodit a udržet v chodu, tak šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 3. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Ještě zkusím mít jeden dotaz na zdejší hodináře, zbylo mi krásné gravírované pouzdro od zlatých tříplášťových hodinek cca 35g 585, dá se to prodat někomu kdo to užije nebo to nemá cenu a prodám to na zlato, je mi to docela lito, to roztavit, ale netuším jestli je o to vůbec zájem a na Aukro to dávat nechci. A taky nevím jestli jsem něco neporušil, že to dávám sem, kdybych mohl prodávat tak to tady vystavím a nemusel bych se ptát, takže se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) To je po tom zrezlém strojku?Roztavit je to vážně škoda. Co do toho zkusit nacpat jiný strojek?Tenkrát Jiří psal, že by se na ten zrezlý strojek kouknul. Jak to dopadlo? Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Zdravím Všechny. Rezatý Stroj jsem zatím neviděl, sešlo s toho z druhé strany. Že to prodají na zlato. Válečkovky stojí za to . Podle mě, se je někdo snažil opravit za každou cenu, i když tam bylo něco zničeno, nebo scházelo. A prostě to nevyšlo. K tomu se nedá nic víc říct. Jinak eifel08 v současnosti dělám jedny mechanické ročky, na kterých se také někdo, nedobře podepsal, jejich závěsem kyvadla, ale už tikají jak mají.( Fotky mám na mém FB) Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 3. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Ano to je on, pan Jiří nabídl, že se na to podívá, já i nějaké strojky mám, ale nokonec jsem si to rozmyslel, nemám k těm hodinkám žádný vztah, tak se mi do toho nechtělo, nebylo by to asi moc jednoduché, tak radši zkusím prodat a koupím nějaké jiné funkční. I Jiří psal, že to je asi rozumné rozhodnutí, v každém případě mu musím veřejně moc poděkovat za opravu roček, bohužel nejsou jenom moje, ale máme je společně. Až je vyzvednu dám fota, bohužel teď marodím se zády a nemůžu se moct hejbat. K těm zlatým je to opravdu škoda dal bych to i stim strojkem samozřejmě za cenu zlata, ale to tady asi nemůžu, tak abych nedostal ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 15. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Zdravím, tak dnes jsem si vyzvedl opravené a krásně vyleštěné ročky a dávám slíbené foto. Ještě jednou musím poděkovat zdejšímu váženému členovi Jiří9 Už jsou ve vitríně, krásný pohled... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak to je nadhera!Neco podobneho mam v planu koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se