Duri86 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Dnes som od Vlada bral Omega PO v perfektnom stave a full balenie skorej by som povedal ultra full nakolko je pribalená aj pôvodná účtenka Dohoda okamžitá a logistika ešte lepšia ako donášková služba nakoľko mi hodinky priviezol pod nos. Fajn pokec a dobrý pocit keď človek zistí, že tu na fóre sú ludia na podobnej vlne. Ďakujem ešte raz Odporúčam všetkými desiatimi
actionman1 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Vlado je super, dalsi obchod a prijemny pokec, odporucam a za mna jeden z top clenov - uz niekolkykrat to, co sa dohodlo, platilo do bodky.
MartinJe Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Ahoj, moje první a velmi pozitivní zkušenost s Vladinem. Vše proběhlo maximálně korektně a přesně podle domluvy. Můžu jen doporučit a těšit se na případný další obchod. Martin
habadej Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Pokud mě paměť nemýlí, tak je to první obchod s Vladem. Obchod dopadl na jedničku, absolutně bez problémů. Mohu jen doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se