New X-Bob Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 (upraveno) myslím, že by problém nebyl. Jde ale o to, v jakém segmentu. V segmentu ručně vyráběných aut to bude asi jiné, než při výrobě masových "lidovek". Viz ten malý CZ výrobce sportovních aut ala Lotus či co, jméno si teď nevybavuji (používá motory Ford?). Nerozumím:" výrobu nějakých kalibrů z hodinek"... Ale je to jedno, rozebírat kvalitu či design MPM, hodinek lisovaných na jedno použití , je trochu ztráta času. Pozitivní je snad to, že se už "nestydí" za svoje logo a objevuje se tam nápis (někdy) MPM. Tady zrovna ne Je to měřič času, nic víc. Pro mě to hodinky nejsou, už vůbec ne Primky, nicméně každý má svůj vkus, priority a svobodu volby. Upraveno 22. května 2008 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 gilius - už mě vážně štveš, hele, to není jen tak - máš v podpisu dvoje z nejhezčích hodinek a slintáš nad pochybnejma fotkama týhle hrůzy v časopisu a dokonce si je snad dáváš na ruku v nějakým skurilním obchodě...... s pravdou ven, buď jsi agent, nebo provokatér, nebo agent-provokatér !!!! BAN HNED !! To s Laurin a Klement mi taky nejde do hlavy - co je tom, že škodovka dělá modely pod značkou LaK podobnýho, nebo analogickýho se situací kolem elton a mpm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 (upraveno) gilius - už mě vážně štveš, hele, to není jen tak - máš v podpisu dvoje z nejhezčích hodinek a slintáš nad pochybnejma fotkama týhle hrůzy v časopisu a dokonce si je snad dáváš na ruku v nějakým skurilním obchodě...... s pravdou ven, buď jsi agent, nebo provokatér, nebo agent-provokatér !!!! BAN HNED !! Jak říkám....jde o vkus(a ten je individuální) a tyhle hodinky se mi líběj.That´s all....... Upraveno 22. května 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Jak říkám....jde o vkus(a ten je individuální) a tyhle hodinky se mi líběj.That´s all....... Souhlasím s Giliusem,když se mi něco líbí,tak se mi něco líbí a ostatní ať si to přeberou jak chtějí.Aspoň se přizná a to si cením! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Aspoň se přizná a to si cením! ale já jsem tu od začátku za úchyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 ale já jsem tu od začátku za úchyla Něco zkrátka nevysvětlíš.Kdo chce chápat, chápe,kdo nechce, tápe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se