Přejít na obsah

Diversky Prim MPM

Doporučené příspěvky

myslím, že by problém nebyl. Jde ale o to, v jakém segmentu. V segmentu ručně vyráběných aut to bude asi jiné, než při výrobě masových "lidovek". Viz ten malý CZ výrobce sportovních aut ala Lotus či co, jméno si teď nevybavuji (používá motory Ford?).

Nerozumím:" výrobu nějakých kalibrů z hodinek"... Ale je to jedno, rozebírat kvalitu či design MPM, hodinek lisovaných na jedno použití :) , je trochu ztráta času. Pozitivní je snad to, že se už "nestydí" za svoje logo a objevuje se tam nápis (někdy) MPM. Tady zrovna ne :( Je to měřič času, nic víc. Pro mě to hodinky nejsou, už vůbec ne Primky, nicméně každý má svůj vkus, priority a svobodu volby.

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gilius - už mě vážně štveš, hele, to není jen tak - máš v podpisu dvoje z nejhezčích hodinek a slintáš nad pochybnejma fotkama týhle hrůzy v časopisu a dokonce si je snad dáváš na ruku v nějakým skurilním obchodě...... s pravdou ven, buď jsi agent, nebo provokatér, nebo agent-provokatér !!!! BAN HNED !! :D

To s Laurin a Klement mi taky nejde do hlavy - co je tom, že škodovka dělá modely pod značkou LaK podobnýho, nebo analogickýho se situací kolem elton a mpm ?

Odkaz ke komentáři

gilius - už mě vážně štveš, hele, to není jen tak - máš v podpisu dvoje z nejhezčích hodinek a slintáš nad pochybnejma fotkama týhle hrůzy v časopisu a dokonce si je snad dáváš na ruku v nějakým skurilním obchodě...... s pravdou ven, buď jsi agent, nebo provokatér, nebo agent-provokatér !!!! BAN HNED !! :D

Jak říkám....jde o vkus(a ten je individuální) a tyhle hodinky se mi líběj.That´s all....... ;)

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

• Po roku...
Jak říkám....jde o vkus(a ten je individuální) a tyhle hodinky se mi líběj.That´s all....... ;)

Souhlasím s Giliusem,když se mi něco líbí,tak se mi něco líbí a ostatní ať si to přeberou jak chtějí.Aspoň se přizná a to si cením!

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...