lopata Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj pacienti, chci si koupit nove hodiny, respektive Planet Ocean 600, srdcovky jsou s chronografem 45,5 . Chci je na bezne noseni ale prijdou me trosku nepohodlne, velikost a vaha. Oproti tomu Planet Ocean 43,5 jsou na ruce super ale nemaji podle me ten... mrd.. co ted?? Sent from my iPhone using Tapatalk
JAJA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Měl jsem chrona 45,5 a byla to blbost, rozhodně bych šel do 43,5. Pokud nemáš zápěstí 22cm a pokud ano, tak stejně bych volil jinak protože jsou příliš vysoké.
Frantik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Souhlas. Ja mam velkou ruku, ale ty 45,5 jsou hovadsky velké a tluste hodinky. Normálně blbě nositelny.
koveras Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Pridávam sa, na obrázkoch som sa kedysi do nich zamiloval, ale pri skúšaní to snáď boli najvyššie hodinky, čo som mal na ruke.
JAJA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ještě doplním, že ty mé koupil bývalý vzprač se 170kg živé váhy a zápěstím jako stehno průměrného chromomagora...dokupoval asi 3-4 články na tah. S takovou postavou jsou ok.
Radik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Řeším totéž. POčka 600m, ale teď jaké. S útlou rukou 16,5cm typu "lovecký salám" jsem momentálně skončil s 39mm, ale tady bude obecně důležitější lug-to-lug, který mají 47mm. V minulosti jsem však bez problémů nosil i 42mm - 43mm a jak jsem se nedávno z fotek dopočítal, LHC 41mm, které jsem taky jeden čas nosil, měly lug-to-lug snad pár desetin nad 50mm. No a teď jaký ty POčka? Odměřuju a snažím se dopočítat z fotek, protože naživo jsem je zatím nezkoušel. Starší 42mm model má lug-to-lug cca 49mm. Ze soudobých mě velmi zaujal 39,5mm model s lug-to-lug snad 45,5mm. Jenže krapet váhám a i s ohledem na funkci samostatné štelovatelnosti hodinovky zvažuju, zda by nebyla přece jen nositelná i varianta 43,5mm s lug-to-lug cca 48,5mm. Mám dojem, že aktuální řada POček se s nožkama vůbec neroztahuje a má je celkem přičáplý. 45,5mm je už pro mě naprosto mimo, o chronách obecně ani nemluvě, ale chrona mě netáhnou.
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) sorry, tady se mluvilo o necem jinem, beru zpet Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Murphy97
bandicoot Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 43,5 jsou cajk i na menší ruku, protože první článek tahu zasahuje do koncovky, nic tam nepřečnívá, jako u předchozí verze. Nejde jen o lug to lug.Ale s tím dvoubarelovým cal 8900 jsou to furt pocitově macatý a vysoký hodinky.Jo... A díky keramice cifru i lunety ten mrd teda maj. Nikdy mi nikdo tak nesjížděl očima k hodinkám jako u PO.
lopata Odesláno 4. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Dobre tak mam jasno... moc dekuji kaslu na chronograf. Bez tak sem ho nikdy nepouzil... Moc dekuji byl jsem 50 na 50. Zvitezil rozum.Krasny dny preji Vsem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se