Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

A znate Daddyho? Z vyborny Mezzo TV performance Chris Dave and Drumhedz Jazz en Tete zustalo na youtubu jen lo-fi torzo. Kdybych chtel navnadit, tak reknu, pust si video od 47m13s, kde zacina Hey Joe, kterou hippity hoppity bubenik oblozi az na konci, video doposlouchat az dokonce a pak od zacatku. A porad dokola:) bozi koncert.

a hifi je az ten druhy video od malyho stolku

• Po roku...
Odesláno

Pls, potřeboval bych pro kluka poradit ohledně not na bicí.

Třeba AC DC najdu ledabyle, ale chtěl např. něco od UK SUBS a Anti nowhere league a to už jsem našel jen na nějakejch placenejch stránkách. Nevíte, kde hledat, ideálně tedy free?

Případně pokud by měl někdo placenej přístup, tak mi katuálně jde jen o 2 songy:

Emotional Blackmail

a

So what.

Díkes. 

Odesláno

@Prochy68 díkes, na to jsme taky narazil, ale tam už je právě problém, že tě to do tisku přímo přes PC nepustí a chce to tisk přes tlačítko Print dole, který je zamčený. 

Třeba na stránkách The Drum Ninja ti rovnou vyskočí pdf (např. na ty AC DC, ale tohle už je asi dost minoritní věc a tak to na jejich stránkách není).

Odesláno
před 12 minutami, warann napsal:

@Prochy68 díkes, na to jsme taky narazil, ale tam už je právě problém, že tě to do tisku přímo přes PC nepustí a chce to tisk přes tlačítko Print dole, který je zamčený. 

Třeba na stránkách The Drum Ninja ti rovnou vyskočí pdf (např. na ty AC DC, ale tohle už je asi dost minoritní věc a tak to na jejich stránkách není).

Tak jestli jde jen o ty dva songy tak udelas par printscreenu a je to ne?

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja mam Yusician, ale tam je prd a vlastne ani nevim, jestli z toho jde neco ulozit nebo exportovat. 

Odesláno
před 18 hodinami, Prochy68 napsal:

Ja mam Yusician, ale tam je prd a vlastne ani nevim, jestli z toho jde neco ulozit nebo exportovat. 

Ok v pohode. Prinejhorsim to zahraje podle naslechu 😁

Odesláno
Pls, potřeboval bych pro kluka poradit ohledně not na bicí.
Třeba AC DC najdu ledabyle, ale chtěl např. něco od UK SUBS a Anti nowhere league a to už jsem našel jen na nějakejch placenejch stránkách. Nevíte, kde hledat, ideálně tedy free?
Případně pokud by měl někdo placenej přístup, tak mi katuálně jde jen o 2 songy:
Emotional Blackmail
a
So what.
Díkes. 

Sanžím se hrát na kytaru a používám appku ultimate guitar tab - u některých songů jsou i noty pro bicí, jestli chceš, můžu Ti je vyexportovat do pdfek.

Sent from my iPhone using TapatalkAnti-Nowhere League - So What - Pro.pdf
Odesláno
před 7 minutami, matous napsal:

Sanžím se hrát na kytaru a používám appku ultimate guitar tab - u některých songů jsou i noty pro bicí, jestli chceš, můžu Ti je vyexportovat do pdfek.

Sent from my iPhone using TapatalkAnti-Nowhere League - So What - Pro.pdf

Chlape díkes, super. Kdyby šli ještě ty UK SUBS, bylo by to fajn, pokud ne, tak i tohle potěšilo :cheers:

Odesláno
Chlape díkes, super. Kdyby šli ještě ty UK SUBS, bylo by to fajn, pokud ne, tak i tohle potěšilo :cheers:

Hoď mi sem do dmka email a napiš jaký songy by konkrétně mladej chtěl. Projedu to a kde budou bicí pošlu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapi, dá sa doma cvicič na bicie v byte? Keď sa dajú na blany tlmiče alebo sa vymenia za sietky. Synátor začal chodiť na ZUŠ a nechcem mu kupovať elektrické bicie... 

A aké akustické bicie poradíte na začiatok?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...