Prokop Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 červená čísla na žlutém podkladě? To se bude hrozně špatně odečítat, kvůli malému kontrastu. Pokud uděláme hodinky Sport Igen s originálním číselníkem a potiskem otočného kroužku, ale bez aretace a pouze s plastovým sklem, do 20 tisíc se vejdeme. Klíčové ale je, kolik lidí by o takové hodinky stálo? Kromě individualizace by musely být shodné. Buďto s průhledným dnem nebo s plným. To průhledné mám ale připravené, takže to není otázka ceny, jako spíše efektivity výroby. Podmínkou bude dodání kalibru 68. Myslím, že stále ještě můžeme použít schéma z první série, kdy bylo možné dodáním 10ks funkčních strojků PRIM dosáhnout snížení ceny o 3000,-Kč. Preferuji kalibry 50, 52, 68, 96, 64, 69, 80.
Lukáš Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Jaké je snížení ceny při dodání 50 kalibrů? :)
Prokop Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Dělalo by to asi 7.000,-Kč. Když si vezmu, že prvních 10 strojků na hodinky je v ceně 300,-Kč/ks a ostatní v ceně 100,-Kč/ks. Co bych dělal s 15 miliony strojků? Musí tam být také motivace k nákupu hodinek nových, ne?
Lukáš Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 To byl jen vtípek. Já už nebyl na lovu ani nepamatuju, pouze občas něco přiveze přítelkyně. Ale musím zase někdy vyrazit...
cigi Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
noname Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Mám Orlíky No. 011. Mám je chránit jako nějakou vzácnost Cigi???
georg Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Mám Orlíky No. 011. Mám je chránit jako nějakou vzácnost Cigi??? Hlavně před Cigim!
Skeleton Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Na sportovni edici plastove sklicko? To nechapu ... Nejsem takovy staromilec a proto bych se klonil ke zlutemu zvetsenemu "remaku" s mineralnim (pro me se safirovym ) Ale ta cena Ty nadherne cervene na webu Primu za 40? Ufufuf ... A to bych opravdu rad nosil neco Czech made!
Lukáš Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Proč ne plast? Na některých je stále ještě originál a jak vypadá, no některý dobře a některý ne, ale záleží jak se k nim budeš chovat. A hlavně za pár kaček ho vyměníš.
Skeleton Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Dobra tedy... ale na hodinkach za 20?
odklizec Odesláno 13. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Protoze to je retro! Dela se to i u drazsich hodinek a nejen hodinek! Ja ted treba pokukuju po jednom digitalu s pevnym ohniskem (zaden opticky zoom) a tvarem jako z 80 let. Je drahy ale krasny. Anachronismus? Mozna? Styl? Urcite! Ja jsem driv taky vyzadoval safir na vsem a jeste predtim jenom automaticky strojek. Nakonec jsem zjistil, ze krasa neni v safiru nebo automatickem strojku. Naopak! Safir a automat na "pracovnich" hodinkach, primarne urcenych k drsnejimu zachazeni, je vylozena blbost. Ten plast tomu proste doda na autenticnosti!
cigi Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 to cigi: že ty si je před koupáním zahrabal do písku? to odklizeč: Jaký je to foto? Ono je to těžký spojit krásný design, funkčnost, výkonost a hlavně tu kompaktnost. Mám zrcadlovku, ale vyloženě mě přestává bavit mě jí sebou pořád tahat )kolo, motorka, i vycházka). Ale mám rád Leicu, třeba tahle se mi líbí.
noname Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Já bych byl pro Prim Sport I, provedení žebrák, t.j. plastové sklíčko, původní otočná luneta, původní design číselníku v barvách červená, modrá, černá, mimostředná vteřinovka, zrenovovaný kalibr PRIM, dýnko s průhledem. Bylo by to rychle realizovatelné a nestálo by to majlant.
Lukáš Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Ale to je v podstatě renovace a jako bonus to prosklené dýnko.
noname Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 Ale je tam navíc ta mimostředka, která se mi momentálně líbí a která by byla něco extra.
cigi Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 (upraveno) , Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 to noname: promiň, zásadní změnu jsem přehlédl No neumím si to moc představit, nebo možná dokážu, jak píše cigi, je to jiná cesta.
odklizec Odesláno 13. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2006 to odklizeč: Jaký je to foto? Ono je to těžký spojit krásný design, funkčnost, výkonost a hlavně tu kompaktnost. Mám zrcadlovku, ale vyloženě mě přestává bavit mě jí sebou pořád tahat )kolo, motorka, i vycházka). Ale mám rád Leicu, třeba tahle se mi líbí. At nesvinime tuhle diskuzi, rozepsal jsem se na to tema neco malo tady.. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1824
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se