Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

červená čísla na žlutém podkladě? To se bude hrozně špatně odečítat, kvůli malému kontrastu.

Pokud uděláme hodinky Sport Igen s originálním číselníkem a potiskem otočného kroužku, ale bez aretace a pouze s plastovým sklem, do 20 tisíc se vejdeme. Klíčové ale je, kolik lidí by o takové hodinky stálo? Kromě individualizace by musely být shodné. Buďto s průhledným dnem nebo s plným. To průhledné mám ale připravené, takže to není otázka ceny, jako spíše efektivity výroby.

Podmínkou bude dodání kalibru 68. Myslím, že stále ještě můžeme použít schéma z první série, kdy bylo možné dodáním 10ks funkčních strojků PRIM dosáhnout snížení ceny o 3000,-Kč. Preferuji kalibry 50, 52, 68, 96, 64, 69, 80.

• Odpovědi 224
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dělalo by to asi 7.000,-Kč. Když si vezmu, že prvních 10 strojků na hodinky je v ceně 300,-Kč/ks a ostatní v ceně 100,-Kč/ks.

Co bych dělal s 15 miliony strojků?:) Musí tam být také motivace k nákupu hodinek nových, ne?:)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Na sportovni edici plastove sklicko? To nechapu ... Nejsem takovy staromilec a proto bych se klonil ke zlutemu zvetsenemu "remaku" s mineralnim (pro me se safirovym ;) ) Ale ta cena :( Ty nadherne cervene na webu Primu za 40? Ufufuf ... A to bych opravdu rad nosil neco Czech made!

Odesláno

Proč ne plast? Na některých je stále ještě originál a jak vypadá, no některý dobře a některý ne, ale záleží jak se k nim budeš chovat. A hlavně za pár kaček ho vyměníš.

Odesláno

Protoze to je retro! ;) Dela se to i u drazsich hodinek a nejen hodinek! Ja ted treba pokukuju po jednom digitalu s pevnym ohniskem (zaden opticky zoom) a tvarem jako z 80 let. Je drahy ale krasny. Anachronismus? Mozna? Styl? Urcite! ;) Ja jsem driv taky vyzadoval safir na vsem a jeste predtim jenom automaticky strojek. Nakonec jsem zjistil, ze krasa neni v safiru nebo automatickem strojku. Naopak! Safir a automat na "pracovnich" hodinkach, primarne urcenych k drsnejimu zachazeni, je vylozena blbost. Ten plast tomu proste doda na autenticnosti!

Odesláno

to cigi: že ty si je před koupáním zahrabal do písku? :)

to odklizeč: Jaký je to foto?

Ono je to těžký spojit krásný design, funkčnost, výkonost a hlavně tu kompaktnost. Mám zrcadlovku, ale vyloženě mě přestává bavit mě jí sebou pořád tahat )kolo, motorka, i vycházka). Ale mám rád Leicu, třeba tahle se mi líbí.

Odesláno

Já bych byl pro Prim Sport I, provedení žebrák, t.j. plastové sklíčko, původní otočná luneta, původní design číselníku v barvách červená, modrá, černá, mimostředná vteřinovka, zrenovovaný kalibr PRIM, dýnko s průhledem.

Bylo by to rychle realizovatelné a nestálo by to majlant.

Odesláno
to odklizeč: Jaký je to foto?

Ono je to těžký spojit krásný design, funkčnost, výkonost a hlavně tu kompaktnost. Mám zrcadlovku, ale vyloženě mě přestává bavit mě jí sebou pořád tahat )kolo, motorka, i vycházka). Ale mám rád Leicu, třeba tahle se mi líbí.

At nesvinime tuhle diskuzi, rozepsal jsem se na to tema neco malo tady..

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1824

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...