cigi Odesláno 3. června 2006 Nahlásit Odesláno 3. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 3. června 2006 Nahlásit Odesláno 3. června 2006 Do čeho myslíš Cigi? Do renovace sportů I.? Použít prosklené dýnko ještě na LE nestačí.
31682 Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 upravit ještě ciferník? Barva? Vyměnit strojek za automat.
31682 Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 X-Bob: PRIM kalibr 96. Já bych to klidně ponechal i s 68, nevím zda by 96 šel uložit do stávajícího pouzdra. Měnit něco na ciferníku, vyjma barvy, to by se mi moc nechtělo, mě se ty hodinky nejvíc líbí jaké jsou.
X-Bob Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 To 31... : A) jaká barva ciferníku? jaká barva lunety (černá, bílá nebo vůbec nějaká jiná? modrá...)
31682 Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 Bobek-X Já jsem člověk zpátečník. Ciferník bych ponechal v barvě černé nebo vínové. Tajně sním o olivové barvě číselníku, Olive Drab, kterou měla éra USA ve druhé vojně. Možná by mohla být i trochu světlejší. K tomu současně nažloutlá barva indexů. PRIM se zmiňoval, že má snad i zájemce z Japonska. Tady konstatuji, že zeleň, používaná na jejich eroplánech by se mi také zamlouvala. Tam bych ovšem změnil barvu indexů, aby odpovídala jejich výstražné žlutooranžové, kterou používali třeba na náběžných hranách křídla Lunetu bych volil černou (případně ve stejné barvě jako ciferník) a čísla v barvě indexů ciferníku.
X-Bob Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 Pro 63364 (oslovuji Tě 31682 s dvojnásobnou úctou ) Zkouším si to představit, s tou zelenou. Zelená/olivová, žlutavé indexy, hmmm, možná i bílá luneta? Takovou dneska často člověk nevidí, nebo mohla by být radši i v barvě indexů? Ponechat kal. 68. Datum...s datem či bez? Sklíčko tvrdě akrylátové. Žádný "tuzing" skla, žádný Safírové, Minerálové a tak, prostě klasika. Když styl vojenský á 40. 50. léta US Army (he he, co zelená vz. 60, indexy = jehličí, k tomu nápis sloužím lidu - sorry, mi to ujelo...), tak klasicky. Čím víc o tom přemýšlím (olivově zelená, prostě nějaká armádní zelená), tím víc mi to přijde ZAJÍMAVÉ. Člověče, kam na ty nápady chodíš?
31682 Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 XXX-Bob Ne, to nemělo s vojenským stylem mít nic společného, jen jsem se pokoušel věrně přiblížit barvy. To je barva, která by se mi na těchto hodinkách líbila, je neokoukaná. A olivová s hnědým řemínkem by byla nádherná. Sklíčko po dohodě minerál nebo safír. Ale není a nebude zájem. LE sportovních hodinek asi opravdu nevznikne. Je moc názorů a málo souznění.
X-Bob Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Odesláno 4. června 2006 95046 Dobře, nakonec ale by to mohla být r.l.e. - renovace limited edition, ne? Odlišnost - barvy. Co průhled dýnkem??? Sklíčko podle "libosti každého soudruha" Ale při jen 2-3 lidech se cena šplhá asi vysokooooo....
X-Bob Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 To 31682 Myslíš, že by se našla třeba hrstka, která by šla do "solitérní renovace" I.gen? Pak by i cena některých úprav nemusela být natolik limitující. Napadlo mě, že by mohla být ke zvážení i verze tmavě modrá, stříbrné ručky (prostě hodně lesklé), taková noční obloha?
old black Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Na tom pouzdře Codenis II bych si dokázal něco představit. Kombinace ocel a titan, třeba ta damašková ocel, možná trochu vyšší luneta, co já vím. Číselník určitě ne.
cigi Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
X-Bob Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 hmm, oranžová, není to moc vyzývavé? Třeba jak erární hodinky tech. služeb. Ale zase s černým řemínkem... Co "zářivě" modrá? Kalibr asi nechat 68. A datum na 4 nebo 4.30 je dobrý nápad. Číslo ale enchat šikmé, t.j. původní datový věnec...A luneta - co v barvě ciferníku???
31682 Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 X-Bob a cigi: zatím jsem stále pro Sport I, o Codenis zatím nemám povědomí. Kalibr 68 bude skutečně nejlepší. Ale z toho LE asi nebude. Předpokládám, že nejschůdnější cesta bude renovace. Případně "solitérní renovace" jak to nazývá X-Bob.
cigi Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 (upraveno) , Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
31682 Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 cigi: plastové sklíčko atd. to jsem ochoten akceptovat. Ale reflexní a pastelové barvy u mě nepřichází v úvahu. Cigi, tys mojí figuru už viděl, uznej, že barvičky nepřicházejí v úvahu
georg Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 tů 31682: klidně si tě dovedu představit se sport1 s kanárkově žlutým ciferníkem - samozřejmě na stejně žlutém řemínku! Jinak pro cigiho - na sport1 je v kovové lunetě vmáčknut kroužek plexiskla, který je ze spodní straně potisknut. Asi by bylo možné dohodnout jiné barevné kombinace, než jsou standardní (ke žlutému ciferníku). Šmárjá, do toho bych šel taky! Ale spíš do plastového sklíčka - hodně vydrží a lehce se přeleští. A určitě spodní víčko s průhledem.
X-Bob Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 jo jo, začíná se mi to víc líbit. Stejně bych rád renovaci I.gen, nebo II.gen. A Asi I.g. je větší možnost "rozletu"... Ale barvy by asi neměly být moc šílené, aby to nebylo jen do vitriny. Co dýnko - s průhledem???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se