X-Bob Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Plastové sklíčko - pro to hlasuji! Bude to správně "old look"
watch Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Plastove sklicko je ok, mimo to bude levnejsi a umozni vic lidem se na tom podilet.
gutav.lolo Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 jo plastove sklicko a olivove zeleny cifernik se zlutymy indexy.jen ten reminek barvu nevim.asi tmave zelenou a kdyz indexy zlute tak do zelenyho reminku zlutou nit.a prvni generaci.
noname Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Já bych no nečeho takového šel. ale nemám Sport I. Je to podmínka?
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 obávám se, že asi ano. Renovaci nelze udělat bez původního aspoň torza. ...Ikdyž, v 5.tém elementu tu slečnu zrenovovali skoro z ničeho
VS Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 X-Bob napsal: obávám se, že asi ano. Renovaci nelze udělat bez původního aspoň torza. ...Ikdyž, v 5.tém elementu tu slečnu zrenovovali skoro z ničeho Mám doma jedno ozubené kolečko. bude to stačit na renovaci?
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 VS napsal: X-Bob napsal: obávám se, že asi ano. Renovaci nelze udělat bez původního aspoň torza. ...Ikdyž, v 5.tém elementu tu slečnu zrenovovali skoro z ničeho Mám doma jedno ozubené kolečko. bude to stačit na renovaci? Z čeho? No, přijde na to, co z toho ma byt. Na Zetor by to možná stačilo...
cigi Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
watch Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 cigi napsal: tuším watch psal, že viděl i zelené, ale já nikdy. Takže navrhuji žlutou - odstín se uvidí. Ja jsem zelene nikdy nevidel , ale zelena neni spatna. Zluta je take svezi a neco noveho. Rucky musi byt kontrastni a pokud mozno ne tak nudne jako u Cechino. Pouzdro Codenis II uz neprichazi v uvahu?
cigi Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 (upraveno) . Upraveno 20. března 2011 uživatelem cigi
JJ Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 cigi napsal: Není podmínka mít sportI - není to renovace, ale tuning kombinovaný s remakem. No PRIM tu párkrát psal cosi o tom, že nedá pouzdra jinak, než výměnou, takže mít Sport I podmínkou IMHO je. I pro "tuning kombinovaný s remakem". Citovat Já bych jasně upřednostnil barvu, kterou sportI ještě nemají. Jsem pro. Tím by remake nebyl zaměnitelný s původními a sběratelé by se o hodnotu svých kousků nemuseli obávat. Ještě dodám, že i luneta existovala ve dvou provedeních - bílé písmo na černém podkladu a černé písmo na bílém. Já bych rozhodně uvítal lunetu a la Orlík (uložení, nikoli design). Nevím ale, zda by bylo možno pouzdro příslušně upravit. A jsem jednoznačně pro matnou úpravu pouzdra. Mimochodem - Sport I má jednu dost nepříjemnou vlastnost. Šířka řemínku je dost atypických 19mm a nové pouzdro toto plně respektuje. Pokud by se pouzdra pro L.E. vyráběla (netuším, kolik jich mají v Eltonu v šuplíku), možná by stálo za to mírně hrábnout do programu pro CNC stroj a změnit to na 18mm, jako má Sport II, (na 20 mm to nevidím, protože nožky jsou dost tenké).
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 já bych se držel lunety původní - uložení. A dal bych jí barvu shodnou s ciferníkem. Kde bude datum, bude-li? A kam se asi pak vyšplhá cena...
gutav.lolo Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 tak at je pouzdro puvodni a roztec na reminek at udelaj standart.to snad pujde ne? pouzdro matny.dynko s pruhledem.plastove sklicko.barvu jasnou nemam.snad grafit.ale moc bych chtel rucky i cisla no jak se to rekne,svitici.datum ano.zalezi navas.ja bych ho dal na devitku./nejsem proti datumu na trojce./zalezi jestli remake nebo tuning prevazi.takze asi tak.
watch Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Pokud bude podminkou mit Sport I, tak se omezi pocet zajemcu. I kdybych nekdy Sport I sehnal, tak si je radeji necham jako original a nebo na renovaci.
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 II. gen je asi dostupnější, ale dalo by se z ní vyjít? To nevím...
JJ Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 watch napsal: Pokud bude podminkou mit Sport I, tak se omezi pocet zajemcu. I kdybych nekdy Sport I sehnal, tak si je radeji necham jako original a nebo na renovaci. Nene, asi jsem byl špatně pochopen. Podmínkou je to dnes, k získání nerez pouzdra. Pokud by ale ta l.e. byla dostatečně odlišitelná od původního Sport I, třeba by se PRIM nechal obměkčit a pouzdra by byla k mání i bez vlastnictví originálu ;-)
X-Bob Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 myslím, že datum na 4.30 (nebo i 4) je OK. Ty indexy, já byl když už volil klasiku 3-6-9-12. Fine. Žádný další.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se