mengelis Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 moje nové oblekovky :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 mengelis: Igeny si sehnal parádní! Gratulace
mengelis Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 mengelis: Igeny si sehnal parádní! Gratulace dík
skalis Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 moje nové oblekovky :-D Hezka kombinace a ty manzetove knoflicky s trikolorou jsou bomba! Pekne hodinky
Gorg Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 moje nové oblekovky :-D Hernajs takhle monstrozne na me ruce nevypadaji ani steinhart nav b 47mm..... Igeny jsou mi hrozne maly a uz vim, ze existuji lide, kterym tahle velikost doopravdy sedne...blahopreju! ....ja bych to musel resit bohuzel jako m916 a to je finacne jinde...
Apep Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Asi ruční práce, co kus - to originál . PRIM Sport Igen 45 - černý ... mně se líbí tenhle model, ale 66 tis. je docela dost, to bych doma musel přiznat tak maximálně pětinu, aby mi to prošlo Ale snad už mi přijdou renované Sport II, tak tím se trochu můžu utěšit, že jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2009 uživatelem Apep
Blundix Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ahoj,to jsem rád že jsem moh pomoct s inspirací A mám pro tebe další Naprosto uzasne. Kde zhanas take krasne remienky?
cigi Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Kdes vzal ty manžetový knoflíčky mengelis ? Celý je to moc dobrý !! Jen mě zaráží, že mám asi stejnej oblek :D
Návštěvník Kamil Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Celý je to moc dobrý !! Nechtěl jsem to psát, ale co je na tom dobrého? Hnědé sako, k tomu modré hodinky a ještě ty příšerné manžetové knoflíčky - nejenom že pletená trikolóra je děs, ale nosit vyloženě sportovní hodinky k saku...
Karlos Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 (upraveno) Moje nové Prim Sport, nenošené, ciferník kovový + černý potisk, černé skeletonové ručičky, velice elegantní. Jak se líbí vám? Edit: ještě dodám, že jsou z doby experimentování Eltonu s naklapávacím dýnkem u sportů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2009 uživatelem Karlos
mengelis Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Moje nové Prim Sport, nenošené, ciferník kovový + černý potisk, černé skeletonové ručičky, velice elegantní. Jak se líbí vám? PARÁDA!
mengelis Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Kdes vzal ty manžetový knoflíčky mengelis ? Celý je to moc dobrý !! Jen mě zaráží, že mám asi stejnej oblek :D manžetové knoflíčky jsou z Tie Rack, já je mám z Paříže, ale viděl jsem je i Praze na Příkopech
Karlos Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Ještě jednou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yen Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ještě jednou Tak to je dokonale nečekaný! Supr by byly s plastickejma indexama, třeba. Páni...!
cigi Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Tedy kamile, chlape, ty máš vkus , co splňují jen uniformy agentů finančního poradenství, ne? :D K takhle "ušpiněnýmu" obleku prostě (do určitýho věku) musíš vzít něco barevnýho. Do rakve pak už ne. Ty black&white jsou k sežrání !! Upraveno 12. června 2009 uživatelem cigi
Karlos Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ty black&white jsou k sežrání !! Ve skutečnosti vypadají ještě o hodně líp, třeba ciferník je jemně broušený... Viděl někdo někdy takovouhle verzi, nebo je to nějaký prototyp?
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Tak ve čtvrtek vyzkouším já svoje černé Igeny coby oblekovky, protože momentálně nic k obleku nemám, tak jsem zvědav...
mengelis Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
heboš Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Po pěti měsících jsou doma z ozdravovny v Novém Městě! Teď mám doma black&white.Teda přesněji - old black & new white. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
heboš Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 ty cerne rucky jsou paradni...! Díky a to mi původně napsali, že černé nedělají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se