Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
moje nové oblekovky :-D

Hernajs takhle monstrozne na me ruce nevypadaji ani steinhart nav b 47mm..... :thumbsup_anim:

Igeny jsou mi hrozne maly a uz vim, ze existuji lide, kterym tahle velikost doopravdy sedne...blahopreju!

....ja bych to musel resit bohuzel jako m916 a to je finacne jinde... :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)
Asi ruční práce, co kus - to originál :D .

PRIM Sport Igen 45 - černý

... mně se líbí tenhle model, ale 66 tis. je docela dost, to bych doma musel přiznat tak maximálně pětinu, aby mi to prošlo :)

Ale snad už mi přijdou renované Sport II, tak tím se trochu můžu utěšit, že jo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Apep
Návštěvník Kamil
Odesláno
Celý je to moc dobrý !!

Nechtěl jsem to psát, ale co je na tom dobrého? Hnědé sako, k tomu modré hodinky a ještě ty příšerné manžetové knoflíčky - nejenom že pletená trikolóra je děs, ale nosit vyloženě sportovní hodinky k saku... :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

Moje nové Prim Sport, nenošené, ciferník kovový + černý potisk, černé skeletonové ručičky, velice elegantní. Jak se líbí vám?

Edit: ještě dodám, že jsou z doby experimentování Eltonu s naklapávacím dýnkem u sportů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
Kdes vzal ty manžetový knoflíčky mengelis ? Celý je to moc dobrý !! Jen mě zaráží, že mám asi stejnej oblek :D :D

manžetové knoflíčky jsou z Tie Rack, já je mám z Paříže, ale viděl jsem je i Praze na Příkopech

Odesláno
Ještě jednou :)

Tak to je dokonale nečekaný! Supr by byly s plastickejma indexama, třeba. Páni...!

Odesláno (upraveno)

Tedy kamile, chlape, ty máš vkus , co splňují jen uniformy agentů finančního poradenství, ne? :D :D K takhle "ušpiněnýmu" obleku prostě (do určitýho věku) musíš vzít něco barevnýho. Do rakve pak už ne.

Ty black&white jsou k sežrání !!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Ty black&white jsou k sežrání !!

Ve skutečnosti vypadají ještě o hodně líp, třeba ciferník je jemně broušený...

Viděl někdo někdy takovouhle verzi, nebo je to nějaký prototyp?

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak ve čtvrtek vyzkouším já svoje černé Igeny coby oblekovky, protože momentálně nic k obleku nemám, tak jsem zvědav...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Po pěti měsících jsou doma z ozdravovny v Novém Městě!

Teď mám doma black&white.Teda přesněji - old black & new white.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...