Přejít na obsah

Tag Heuer Monaco Gulf

Gilius

Doporučené příspěvky

tomu sa hovori laska na prvy pohlad... :wub: len keby aspon neboli tak hrozne drahe... :( http://www.authenticwatches.com/tag-heuer-...11a-fc6228.html

btw. myslim, ze sa daju najst aj lepsie vyzerajuce monaca (samozrejme tym nechcem povedat, ze tieto nie su dostatocne pekne a nechcel by som ich...) :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle hodinky tady už jednou proběhly ale o to nic. Bojím se, že zrovna tahle limitka se brzo okouká - aspoň na mě jsou moc výrazný a příliš "neuniverzální". Když už Monaca Hujery, tak Steve Mc Queenovky, s plastovým sklem... Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... :)

Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky tady už jednou proběhly ale o to nic. Bojím se, že zrovna tahle limitka se brzo okouká - aspoň na mě jsou moc výrazný a příliš "neuniverzální". Když už Monaca Hujery, tak Steve Mc Queenovky, s plastovým sklem... Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... :)
Vidim to stejně, i když Tag Heuer mam rád a třeba klasický Monaca by byly jedny z prvních hranatejch hodinek, do kterejch bych šel ... :)

Odkaz ke komentáři

Nevšimnul jsem si,pardon....jinak klasický Monaca jsou taky super...ale tahle limitka se mi líbí víc.Ale to už je o vkusu každého z nás...... :smoke:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...