Gilius Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Nevím,jestli se tu mihla tahle limitka.....nádherný hodinky...... http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/mod...cle.html?id=467 ještě ochutnávka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 tomu sa hovori laska na prvy pohlad... len keby aspon neboli tak hrozne drahe... http://www.authenticwatches.com/tag-heuer-...11a-fc6228.html btw. myslim, ze sa daju najst aj lepsie vyzerajuce monaca (samozrejme tym nechcem povedat, ze tieto nie su dostatocne pekne a nechcel by som ich...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Je to holt *limited edition*.....*slint**slint* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Tyhle hodinky tady už jednou proběhly ale o to nic. Bojím se, že zrovna tahle limitka se brzo okouká - aspoň na mě jsou moc výrazný a příliš "neuniverzální". Když už Monaca Hujery, tak Steve Mc Queenovky, s plastovým sklem... Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Tyhle hodinky tady už jednou proběhly ale o to nic. Bojím se, že zrovna tahle limitka se brzo okouká - aspoň na mě jsou moc výrazný a příliš "neuniverzální". Když už Monaca Hujery, tak Steve Mc Queenovky, s plastovým sklem... Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... Vidim to stejně, i když Tag Heuer mam rád a třeba klasický Monaca by byly jedny z prvních hranatejch hodinek, do kterejch bych šel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Nevím,jestli se tu mihla tahle limitka.....nádherný hodinky...... http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/mod...cle.html?id=467 ještě ochutnávka: Má to opravdu tmavou "lunetu", nebo je to blbým světlem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... taky mám fish list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Tyhle hodinky tady už jednou proběhly ale o to nic. Bojím se, že zrovna tahle limitka se brzo okouká - aspoň na mě jsou moc výrazný a příliš "neuniverzální". Když už Monaca Hujery, tak Steve Mc Queenovky, s plastovým sklem... Ale to jsou tak dvacátý hodinky na mým fish listu, takže asi nee... Nevšimnul jsem si,pardon....jinak klasický Monaca jsou taky super...ale tahle limitka se mi líbí víc.Ale to už je o vkusu každého z nás...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 taky mám fish list Mě dali sotva pas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Má to opravdu tmavou "lunetu", nebo je to blbým světlem? Spíš "blbé" světlo....na jiných fotkách to tak nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Podle mého jsou docela přeplácané, po čase se omrzí. Na rozdíl od McQueenek, které mám pořád rád jak první den. Ostatně koukal jsem, že tam máš Manhattany jako dream watch. Koukni na http://www.heuerboy.com/heuerwatches.htm, jedny tam má za 450 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Já vím.....ale musím počkat...bylo spousta(a ještě bude) větších vydání,takže jsem trochu finančně vyšťavenej..... Třeba časem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonixcz Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Pokud máš stále zájem, mrkni na ebay Tag Heuer Vintage Monaco Gulf Limited Edition Watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Pokud máš stále zájem, mrkni na ebay Tag Heuer Vintage Monaco Gulf Limited Edition Watch Díky..zájem by byl...to je to nejmenší....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 (upraveno) tiez som nasiel na ebay http://cgi.ebay.de/GULF-Tag-Heuer-Limited-...1QQcmdZViewItem ta cena sice nie je moc vynimocna, ale aspon su tie hodinky v Rakusku... Upraveno 21. června 2008 uživatelem mik@ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Tohtorocny "Gulf"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Všechny jsou pěkné, ale jen jedny krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Všechny jsou pěkné, ale jen jedny krásné. Snový kousek...tou fotkou jsi mi udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se