dxaxn Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Za týden jedu na dovolenou na Kanáry a při té příležitosti bych tam rád zakoupil hodinky. Slyšel jsem, že ostrovy jsou bezcelní zónou, tak by ceny měli být nižší. 1. Jak se liší ceny hodinek oproti cenám v čekých kamených obchodech? 2. Jak velké je riziko koupě fejků na Kanárech? Díky všem za rady, jsem už skoro jistě rozhodnut pro Omega speedmaster broad arrow 321.10.42.50.01.001 v ceně přes 100k v ČR.
žabák Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Myslím, že Kanáry nejsou bezcelní zóna, jde o normální součást území Španělska, dovoz bude tedy bez cla, ale to je myslím tak všechno. Free zóny dnes už spíš tak jen letiště nebo některé přístavy.
dxaxn Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Žabáku díky za radu, ale jestli si trochu pohraješ s googlem zjistíš, že Kanárské ostrovy jsou zóna volného obchodu, tudíž benzín stojí asi 15 korun a dále jsou levnější věci jako alkohol, parfémy, hodinky a šperky. To jsem si už zjistil, jen nevím o kolik asi budou ty hodinky levnější než v Česku a jaké je riziko koupě "fejků". Pokud má někdo s nákupem na Kanárech zkušennost, dejte prosím vědět, díky
Návštěvník YPO Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Žabáku díky za radu, ale jestli si trochu pohraješ s googlem zjistíš, že Kanárské ostrovy jsou zóna volného obchodu, tudíž benzín stojí asi 15 korun a dále jsou levnější věci jako alkohol, parfémy, hodinky a šperky. To jsem si už zjistil, jen nevím o kolik asi budou ty hodinky levnější než v Česku a jaké je riziko koupě "fejků". Pokud má někdo s nákupem na Kanárech zkušennost, dejte prosím vědět, díky zatím jsem byl pouze na dvou ostrovech, ale echt kamenný obchod jsem nikde nezahlédl - zato spoustu černochů s "echt" Rolexem a Omegou na obou rukách = nech peníze doma a užívej si dovolenou
dxaxn Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Díky YPO, i když jsi mě s odpovědí příliš nepotěšil. Od černocha s osmi Rolexama na ruce bych samozřejmě nekupoval, ale absence kamenných obchodů mě trochu zaskočila. Ještě by byla asi možnost koupit je na letišti, jestli tam mají ovšem nějaké shopy a taky nějakej výběr. (podle mých zkušenností např. na letišti London Stansted jsou hodinky asi O 5-10% levnější než v angl. kamenných shopech a tam jsou o 5-10% levnější než v českých k. obchodech.
Návštěvník YPO Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Díky YPO, i když jsi mě s odpovědí příliš nepotěšil. Od černocha s osmi Rolexama na ruce bych samozřejmě nekupoval, ale absence kamenných obchodů mě trochu zaskočila. Ještě by byla asi možnost koupit je na letišti, jestli tam mají ovšem nějaké shopy a taky nějakej výběr. (podle mých zkušenností např. na letišti London Stansted jsou hodinky asi O 5-10% levnější než v angl. kamenných shopech a tam jsou o 5-10% levnější než v českých k. obchodech. neber to v potaz, možná jsem byl v lokalitách kde prostě nic nebylo,ale pokud mě paměť neklame tak na "Kanárských polních letištích" nečekej stejný servis jako na letišti Heathrow
Viktor Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Nighty neboli Nightingale si tuším koupil na Kanárech Orisy Divery Regulateury v kamenným obchodě, zeptej se ho mailem kde.
žabák Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Žabáku díky za radu, ale jestli si trochu pohraješ s googlem zjistíš, že Kanárské ostrovy jsou zóna volného obchodu, tudíž benzín stojí asi 15 korun a dále jsou levnější věci jako alkohol, parfémy, hodinky a šperky. To jsem si už zjistil, jen nevím o kolik asi budou ty hodinky levnější než v Česku a jaké je riziko koupě "fejků". Pokud má někdo s nákupem na Kanárech zkušennost, dejte prosím vědět, díky Nechtěl jsem tupit hrot tvé koupěchtivosti. Nakonec pojedeš tam tak jako tak... a jistíš jaká je realita.
dxaxn Odesláno 17. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2008 Nechtěl jsem tupit hrot tvé koupěchtivosti. Nakonec pojedeš tam tak jako tak... a jistíš jaká je realita. Ok, kdyz zjistím jaká je tam realita, akceptuji to a raději koupím hodinky třeba na Stanstedu nebo na ebay. Tady na fóru chci jen zjistit možnosti koupě na Kanárech, ale jinak koupím hodinky třeba jinde.
Peta-Biker Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Odesláno 17. května 2008 (upraveno) dxaxn: Já byl s našima 3x na " Kanárech " ( Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura) a nevím teda názvy obchodů, každopádně vím, že zastoupení od Orisu, Tissotu, Breitling se ve větších městech vždy našlo a táta tam kupoval hodinky- cca o 30-35% levněji... Jinak nejkrásnější ( pro mě ) zatím z těch 3 ostrovů ( nedá se to srovnávat - každý je úplně jiný) na nás zapůsobila Fuerteventura, byl tam prostě klid a na plážích nebyla ani noha - nejkrásnější dovolená... Takže se neboj, určitě tam vybereš hodinky, v létě tam plánuji někde dovolenou a určitě se tam taky budu poohlížet po hodinkách... Upraveno 17. května 2008 uživatelem Peta-Biker
vor Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Odesláno 17. května 2008 Do hotelu nějaký reklamy na kamenný obchody s hodinkyma chodily, ale myslím jenom v Las Palmas. Jinak cestou z hotelu na pláž, pokud tam něco bylo, tak Casio atd.
dxaxn Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Díky všem za informace, snad tam nějakej kšeft s Omegama najdu. V sobotu odlítám, tak jestli ještě někdo něco ví, tak to sem hoďte.
Peta-Biker Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 (upraveno) dxaxn: Na jaký ostrov letíš a kde na místo??? ... Se neboj, určitě si hodinky přivezeš , pak se pochlub... Upraveno 18. května 2008 uživatelem Peta-Biker
dxaxn Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Letím na Gran Canarii do střediska Playa del Ingles. Chtěl bych Omegy broad arrow, které nemají standartně ve všech hodinářstvích, tak snad budu mít štěstí. Za velice zajímavou cenu je mají v Americe u Authentic watches, tak když nepochodím na kanárech vemu je asi tam, i když bych raději kamený obchod. http://www.authenticwatches.com/omega-spee...0425001001.html
rorda Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Letím na Gran Canarii do střediska Playa del Ingles. Chtěl bych Omegy broad arrow, které nemají standartně ve všech hodinářstvích, tak snad budu mít štěstí. Za velice zajímavou cenu je mají v Americe u Authentic watches, tak když nepochodím na kanárech vemu je asi tam, i když bych raději kamený obchod. http://www.authenticwatches.com/omega-spee...0425001001.htmlDoufam, že jsi četl, co jsou v AuthenticWatches.com zač?!? Stačí si dát do vyhledávače fóra a uvidíš věci ...
Seamaster Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Staci zapojit mozek a podivat se na web Omegy na seznam autorizovanych dealeru Omega ve Spanelsku Rivero Vitaller S.A. Nestor de la Torre, 15?Local E 35006 Las Palmas T. ++34 92 824 30 38 F. ++34 92 824 30 38 P.A. Herzog Sabino Berthelot, 40 38002 Sta Cruz de Tenerife T. ++34 92 222 35 35 F. ++34 92 220 37 29
dxaxn Odesláno 6. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2008 (upraveno) tak jsem se už z Kanárů vrátil a bohužel ty speedmastery měli jen v Gran Canarii za 3700 euro a žádny smlouvání Nekoupil jsem teda nic, protože v Praze na letišti i v Irsku jsou za 3600. Jinak ty ceny nechápu, v Irsku je mají od 3600 až do 4800, záleží na obchodě. Z netu je raději kupovat nechci, nemá to omegáckou záruku a úspora nic moc. Jinak jsem obvolal letiště a na Heathrow terminál 4 je Omega shop, kde je mají v přepočtu za 3200 éček (2520 liber) Takže si příští měsíc zaletím na víkend do Londýna. Jinak kdyby měl někdo tip, kde by mohly být ty hodinky za lepší cenu s omega zárukou, tak to sem hoďte, díky jinak jsou to tyto: http://www.precisiontime.co.uk/omega-32110...tch-p-2830.html Upraveno 6. června 2008 uživatelem dxaxn
Pe3xxx Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 caute, ja som sa prave vratil z rodosu a tam v hlavnom meste/s nazvom tiez rodos/ v centre stareho mesta boli luxusne hodinarstva v hojnom pocte:-) V jednom som pokukoval po longines L3.649.4.16.6 a cenu tam mali 970 euro, no na moje pocudovanie, bez akehokolvek vypytovania, mi hned povedali ze mi daju zlavu na 750 euro! to som fakt necakal, celych 220euro len tak dole a to z nie az tak vysokej celkovej ceny. mozno keby som ich este prosikal, tak by zisli aj na 700 euro.. ktovie. 750 euro bola cena pre cash, keby som platil cez terminal, bola by 790. dali mi aj vizitku, keby niekto chcel, poslem mu kontakt. trosku sa vsak cudujem, ze som ich nenasiel na longines.com ako autorizovanych predajcov. vsetko tomu nasvedcovalo.. bol to typicky luxusny obchod ako napriklad sheron alebo altman, znacky tag heuer, maurice lacroix atd.. a zda sa mi/nie som si vsak isty/ ze mali aj male stitky ze su official dealer..
Seamaster Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) nevim, jestli je to este aktualni, ale muj oblibeny: http://www.watchfinder.co.uk/Omega/Speedma...ow-Watches.aspx VYpada to, ze je maji za 2975.- GBP Nakup je bez problemu, tj. cla, DPH atp, karty jsou potvrzene auth dealerem. Vice nekde ve vlaknu Omega... Upraveno 16. září 2008 uživatelem Seamaster
klobadysek Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 (upraveno) tak jsem se už z Kanárů vrátil a bohužel ty speedmastery měli jen v Gran Canarii za 3700 euro a žádny smlouvání Nekoupil jsem teda nic, protože v Praze na letišti i v Irsku jsou za 3600. Jinak ty ceny nechápu, v Irsku je mají od 3600 až do 4800, záleží na obchodě. Z netu je raději kupovat nechci, nemá to omegáckou záruku a úspora nic moc. Jinak jsem obvolal letiště a na Heathrow terminál 4 je Omega shop, kde je mají v přepočtu za 3200 éček (2520 liber) Takže si příští měsíc zaletím na víkend do Londýna. Jinak kdyby měl někdo tip, kde by mohly být ty hodinky za lepší cenu s omega zárukou, tak to sem hoďte, díky Do you live in Dublin? Upraveno 17. září 2008 uživatelem klobadysek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se