Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestliže jsi se rozhodl, velikost není problém. Ještě jednu fintu poradím, je až dost paranoidní, stačí si najít pěknou fotku a v PC ji na požadovaný rozměr zvětšit, vytisknout a přiložit na zápěstí - je to z nouze ctnost, pro někoho ,kdo nemá možnost si dané nádhery vyzkoušet. Jde to použít i při řemenu k hodinkám.

Ještě dodám, že Arcadie se dělaly se dvěma typy modřených ruček - 1. co jsou v nabídce Chronoshopu a 2. - ty byly spíše hranaté, zužující se, se zkosenou špičkou.

Ještě v podobné cenové relaci a abych u tebe měl čisté svědomí, mrkni se na noblesní bauhaus Stowa Antea Creme:

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...;gesamt_zeilen=

- to je asi vše z nové produkce, takového typu, za takové peníze, co znám.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

U mna nie :P Ja chcem čierny remienok, biely ciferník a modré ručičky. A arkadia ich má fakt pekné. Myslím, že som sa rozhodol.

Moje podmienky boli:

- vyššie zmienené farby,

- priehladná zadná strana,

- možnosť ručného naťahovania

myslím, že arkadia toto všetko splna.

Počkám do dalšej výplaty. Dovtedy aj koruna posilní, tak ma to vyjde lacnejšie. :)

Odesláno

Šéfko, tiež si myslím. Len sa chcem ešte opýtať. podklad je úplne biely, alebo tak ako mi to zobrazuje pc, krémový. nie je to čistá biela farba, že?

Odesláno
To bychom ti byli nastotisickrat vdecni. :-)

Nosím hodinky před tím kloubem, směrem blíže k zápěstí. Ruku tam mám necelých 18cm.

Při mém způsobu nošení mi dělají několik málo sekund za den. Jejich nákup můžu jen doporučit.

post-1280-1211534027.jpg

post-1280-1211534111.jpg

post-1280-1211534126.jpg

post-1280-1211534139.jpg

post-1280-1211534159.jpg

post-1280-1211534180.jpg

post-1280-1211534229.jpg

Odesláno

Paráda. Vďaka za real fotky. Naozaj vypadajú skvelo. :) Už sa teším, keď našporím prachy a ide sa na nákup. :))

Odesláno
Pozerám, že hodinky zdraželi. :crying_anim02: :crying_anim02: Prečoooo? :crying_anim:

to je dotaz spíš na Icklera, já musím mít na webu cca stejné ceny (včetně pošty), takže když zdražili musel jsem taky

Odesláno

To: kubson Takže sa dajú objednať a poslať aj na Slovensko? Aka bude cena, predpokladam že cena x kurz + poštovne, (ja mam sice zaujem skor o Seiko monster, len neviem ešte či black alebo orange :D ) a teraz by to chcelo aj archimede :whistling:

Odesláno

Arkádia je dobrá volby. Sám jsem kdysi jedny kupoval, zkončili jako dárek... a obdarovaný je s nima spokojen a nosí je do společnosti různých IWC a pod. a ostudu s nima nemá :)

• po měsíci...
Odesláno

Potešujúca správa. Arcadie nám zlacneli. :) :) Čo myslíte, ktoré sú krajšie? čierny podklad, či biely? Obe vypadajú krásne. Ale kúpiť chcem len jedny. :) :)

Odesláno (upraveno)

Tak barva je už drobnost. Myslím si, že je irelevatní náš názor, která barevná kombinace je epesnější.:) Vybráno už máš, teď už si je jen objednat a uvidíš jakou z nich budeš mít radost. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem MiDDDla

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...