digiMonster Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 čaute Glycine zaradil do výroby po vzore ostatných značiek tiež svoje bronzové hodinky a hned v ich najpredávanejšej rade Sub Combat čo na to poviete?mne sa zatiaľ na fotkach páčia uvidíme ake to bude na živo. Robia sa vo verziách 42mm a 48mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Mne sa najviac pozdáva model airman. Keby ho robili v menšej veľkosti, tak už mám asi objednané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ty Airmany jsou pěkný, ale z toho 24 cifru bych s nima asi brzo flakl o zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 To prece dela Airmany Airmanama, ne? Ja tohle novy logo nejako nedavam. Mam slabost pro Airman obecne, mel jsem uz snad sestery, ale toto me nechava v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Mám na cestě bronzové Airmany. Tak dám vědět až přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Na produktovych foto vyzeraju celkom fesne, ale podla realnych by som ich veru nekupil. Zdroj Dalsie foto #1 foto #2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Time2Groove Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 O těch bronzovejch Airmanech z MD jsem taky uvažoval, ale nakonec jsem to vypustil. Velmi silně uvažuji o tomto kousku, ale trochu se bojím, že si nezvyknu na cifr.https://www.massdrop.com/buy/glycine-base-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se