petanprim Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Nevím jestli to jsem můžu dát,ale dostal jsem od známého tyhle Heuery,ale bouhžel v žalostném stavu,jestli někdo poradí,jestli je vůbec reálné je dát do funkčního stavu....dostupnost dílu,a popřípadě skušeného hodináře,a jaký to je model,je mi jich líto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Tak na těch se někdo teda vyřádil, škoda takových hodinek... Prolezl jsem chrono a ciferník (nebo spíš to, co z něj zbylo...) se podle mě nejvíc podobá těmto:https://www.chrono24.cz/heuer/pre-carrera-chronograph-7725-vintage-gold-plated--id10195797.htm...ale strojek vypadá trochu jinak a moc důvěryhodně nepůsobí ani ta vyfrézovaná místa na dýnku... takže nejspíš skládačka...? Určitě bych ale zkusil obejít pár hodinářství a poptat se za to nic nedáš a třeba se jich někdo bude chtít ujmout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 http://www.onthedash.com/master-reference/ jinak upřesní určitě Karel VintageLover a David Financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 jo a jsou to carrery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 reference 73323stroj valjoux 7733 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Moc děkuji za info,určitě je skusím dát oživit,ale bojím se že jsou po smrti,nevím jestli mám skusit narovnat tu packu,abych to nezlomil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 i když číslo tý reference asi nebude pravda, omluva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jak píšu výše, znalí kolegové určitě upřesní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 tak reference 73323 by měla být imo ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Rovnání nožky, mno, ti nevim, Maruš, to bych měl strach hodně velikej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Moc děkuji za info,určitě je skusím dát oživit,ale bojím se že jsou po smrti,nevím jestli mám skusit narovnat tu packu,abych to nezlomil.... náhradní díly na vajloux 7733 by neměl být problém, je v často se používaným tzv. v kdečem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 na pozdro bych se zeptal kolegy Jeronima, tu "packu" se vůbec nepokoušej narovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 S packou si nechám poradit,nic rovnat nebudu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 jo a jsou to carrery Nejsou to Carrery tak reference 73323 by měla být imo okReference je 73325 S Dily hodinek bez strojku jsou shodne s referenci 7725 S. Od sebe se lisi pouzitym strojkem, ty mas 7733. Na strojek je dilu dost a bezny hodinar by si s tim mel poradit. Na hodinky nesezenes nic, nebo to bude strasne drahy. Rucky, cudlik, cifernik pocitej 200-400 eur. Za kazdou soucastku.Podle me to nema smysl zachranovat. Bud pouzit jako darce organu, nebo prodat nekomu kdo potrebuje ozivit hodinky v lepsim stavu. Tyhle jsou po smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se