vraby Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 (upraveno) Zdravím pánovéPořídil jsem mladému Bulovy a chtěl by k nim kov. tah.(20mm) Dal by se někde sehnat,případně nějaký co by sedl? Něco s koncovkama a né mesh.Díky za pomoc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2019 uživatelem vraby
Liqid Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Zkus napsat Jirkovi z Helveti, mohli by umět.
vraby Odesláno 4. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Díky,už jsem mu psal. Kdyby někdo něco ....díky.
Hardslimer Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Jedna rychla, hospodska: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A to jen proto, ze se taky pridavam k zajmu o kovovy tah. Myslim tim konkretne ten, ktery je u 96B207.Koupil jsem je jako 205 a ten cerny remen neni to prave orechove. Diky.
Hardslimer Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Zjistím Jirko, prosim te, napis mi pak do sz.Diky.
Jiří Štencek Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Stále zjišťuji.. šlo to přes distribuci až na "nejvyšší" místo do Bulovy Jde o starší kousek, tak místní servis neví a nemá díly. Ozvu se.
Hardslimer Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Jj, je to myslim z roku 2014.I v pripade neuspechu ti dekuji.
Jiří Štencek Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Ahoj pánové, chtěl jsem celou věc urgovat a spílat dodavateli, ale chyba je na mé straně :/ Email skončil ve spamu a tam jsem ho nehledal. Zpráva není o nic víc pozitivnější:"dle informací od výrobce - na tento model již nelze objednat celoocelový náramek." Napadá mě tak jediná možnost, zkusit nějaký aftermarket nebo prohledat ebay a podobně. Moc jsem nepomohl, tak snad budete úspěšnější. Jirka z helveti.cz
vraby Odesláno 9. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2019 Jirko díky,Kdyby měl někdo tip co by sedlo tak sem s tím. Díky
vraby Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Nikdo nic? Něco na vyzkoušení,poštu cálnu.
vraby Odesláno 24. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 (upraveno) Nenajdeme nic borci? Upraveno 24. dubna 2019 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se