Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:

Zda se mi to nebo opravdu podrazily? Zakladni model Archimede Pilot + cca 500 Kc?

EDIT: Se divam, ze i Arcadie podrazily, takze asi podrazily vsechny modely, ale u ostatnich si drivejsi cenu nepamatuju...

Upraveno uživatelem jirkakoutny
Odesláno
  jirkakoutny napsal:
Zda se mi to nebo opravdu podrazily? Zakladni model Archimede Pilot + cca 500 Kc?

No konečně jsem si koupil nějakou věc a ona pak podražila a ne naopak, jak se mi to stává... vždycky : ).

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
díváš se správně, v aktualitách na webu to píšu

A důvod? ? přece jde pořád dolů a na webu výrobce nějak změny cen nevidím. Jestli to není jen šikovný trik jak využít paniku okolo ETA (kterou pomáhám šířit :-D)

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno
  kubson napsal:
ale ceny výrobce jdou nahoru, silnou korunu jsem před pár týdny už zohlednil

Dneska jsem chtěl hupsnout do Archimede Pilot Chrono a čumím jako puk! Výrobce má asi drahou naftu, tak si škrtám jednoho svého favorita :gun_bandana:

Odesláno

Ten večer, kdy jsem se dozvěděl o "úpravě cen", se mi až tak dobře neusínalo. :crybaby: Nyní již jsem to trochu rozdýchal a píšu tento plevelný příspěvek za účelem vylití svého srdce. Doufám, že si výrobce "úpravu cen" odpustí alespoň do října, kdy se chystám koupit Archimede Pilot. Pokud k nějaké "úpravě cen" přeci jenom dojde půjdu možná do Steinhart "Nav B-Uhr stainless steel", tedy pokud i tento výrobce své ceny nebude rovněž "upravovat".

Odesláno

zdražují všichni - je to hodně dané vyššími cenami strojků a v tomto ohledu už lépe nebude - mimochodem ceny archimede mám plusmínus stejné jako před úpravou vlivem kurzu, někde i lepší...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...