Hugo14 Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Dneska pátraje po něčem jiném jsem narazil na tuhle knihu. Kouknul jsem dovnitř - taková encyklopedie cca 100 výrobců. Co jsem koukal, je tam klasika drahé a vysoké hodinařiny plus mix těch nižších. Z nich tam je třeba Nomos, Poljot, Vostok Europe. Prim jsem nenašel. http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/det...__elegance.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 Je se mnou ámen - z těch dvanácti jsem jich na letmej první pohled poznal devět (teda pokud jsou to modrý vpravo nahoře Fabergé - pokud ne, tak jenom osm) 1
vanderB. Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Dik za super tip, objednavam! Jinak ty modry taky nepoznavam...bych je tipoval na Cartier podle toho modryho kaminku na korunce, jako ma Paša, ale jinak nevim a hlavne dole uz jedny Cartier jsou...
charles Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 V Luxoru na Václaváku jí mají teďka mezi zlevněnýma knihama za 649,- Kč (přes web 584,- Kč). Dokonce jsem tam viděl jednu ohmatanou za 299,- Kč.
StanoBare Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Je to dobra kniha, vdaka nej som prisiel na chut BVLGARI, velmi pekne puzdro. Inak su tam aj clanky vseobecne o hodinkach, maly lexikon naramkovych hodiniek, komplikacie, strucna historia Glashutte, vyroba Ruskych hodiniek a par dalsich informacii - dobre pre pociatocne zorientovanie sa. Podrobnejsie o hodinkach - funkcie atd, rozdelenie hodiniek v sekciach Chronografy, Pilotky, Kalendar, Diversky, Alarm, Tourbillon, Repeticia v knihe "Naramkove hodinky - od r. 1925 po dnes" Slovart,2007 Najlepsie je mat obe knihy.
speedmaster Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Kdybyste ji nekdo chtel, mam ji doma, jednou jsem si ji precetl. Poslal bych ji za cenu te ochmatane :-)
FiXilVer Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 myslim, ze mam nemecku verziu tej knizky mna ta knizka niako extra neuchvatila.. teda pokial je to ta ista kniha, mozete niekto odfotit otvorenu knihu? aby som si to porovnal, dakujem
pepan Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 V Ostravě v obchodě LEVNÉ KNIHY 290 kč.Pěkné fotky ale to je vše.
StanoBare Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 tuto knihu beriem ako uvod do sveta hodiniek, pokec o nich, vyber tych najznamejsich znaciek a vyrobcov. Pre pokrocilejsich fajnsmejkrov sa to samozrejme bude zdat malo.
quest987 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 kdyby ji nekdo mel a chtel se ji vzdat,tak dejte vedet,mel bych zajem,nebo kdyby mi ji Pepan chtel koupit v Ostrave v levnejch knihach a poslat ,byl bych take vdecen
Kobliha Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 V "Levných knihách" viděna kniha "1000 hodinek". Sleva na 199 korun. No nekupte to za tu cenu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stryc Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 V "Levných knihách" viděna kniha "1000 hodinek". Sleva na 199 korun. No nekupte to za tu cenu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. adresu prosím
sect Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Je to vedle toho nákupního centra jak je Cinestar, přes parkoviště je prodejna Levné knihy. Taky jsem si ji tam shodou okolností dneska koupil .
stryc Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Je to vedle toho nákupního centra jak je Cinestar, přes parkoviště je prodejna Levné knihy. Taky jsem si ji tam shodou okolností dneska koupil . ok. díky ve středu se tam pokusím zastavit
Martz Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Mám ji taky, přinesl mi ji ježíšek . Je to takové nakouknutí, takový přehled toho, co se v Evropě vyskytuje nejčastěji. Jinak určitě je to z té německé Uhren lexikon, překlad z němčiny je tam patrný.
sta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 adresu prosím tady máš seznam prodejen: http://www.levneknihy.cz/Prodejny.aspx
FiXilVer Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Ak mate niekto zaujem o tu moju ( je po nemenecky ) foto par riadkov vyssie.. kludne ju predam.. je vlastne ako nova.. raz som si ju prelistoval a odvtedy mi lezi v policke.. 5 euro plus postovne a moze byt vasa edit: a doprdele.. ako som tak pozeral na tu fotku, zacalo sa mi cniet za omegami.. to nie je dobre.. to vobec nie je dobre.. Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem FiXilVer
vlasta66 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 V "Levných knihách" viděna kniha "1000 hodinek". Sleva na 199 korun. No nekupte to za tu cenu... O víkendu zaloupeno a za těch 199Kč se to dá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se