Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska pátraje po něčem jiném jsem narazil na tuhle knihu. Kouknul jsem dovnitř - taková encyklopedie cca 100 výrobců. Co jsem koukal, je tam klasika drahé a vysoké hodinařiny plus mix těch nižších. Z nich tam je třeba Nomos, Poljot, Vostok Europe. Prim jsem nenašel.

http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/det...__elegance.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dik za super tip, objednavam! Jinak ty modry taky nepoznavam...bych je tipoval na Cartier podle toho modryho kaminku na korunce, jako ma Paša, ale jinak nevim a hlavne dole uz jedny Cartier jsou...

• Po roku...
Odesláno

Je to dobra kniha, vdaka nej som prisiel na chut BVLGARI, velmi pekne puzdro.

Inak su tam aj clanky vseobecne o hodinkach, maly lexikon naramkovych hodiniek, komplikacie, strucna historia Glashutte, vyroba Ruskych hodiniek a par dalsich informacii - dobre pre pociatocne zorientovanie sa.

Podrobnejsie o hodinkach - funkcie atd, rozdelenie hodiniek v sekciach Chronografy, Pilotky, Kalendar, Diversky, Alarm, Tourbillon, Repeticia v knihe "Naramkove hodinky - od r. 1925 po dnes" Slovart,2007

Najlepsie je mat obe knihy.

Odesláno

kdyby ji nekdo mel a chtel se ji vzdat,tak dejte vedet,mel bych zajem,nebo kdyby mi ji Pepan chtel koupit v Ostrave v levnejch knihach a poslat ,byl bych take vdecen

• po měsících...
Odesláno

Je to vedle toho nákupního centra jak je Cinestar, přes parkoviště je prodejna Levné knihy. Taky jsem si ji tam shodou okolností dneska koupil :smile_anim: .

Odesláno

Je to vedle toho nákupního centra jak je Cinestar, přes parkoviště je prodejna Levné knihy. Taky jsem si ji tam shodou okolností dneska koupil :smile_anim: .

ok. díky ve středu se tam pokusím zastavit

Odesláno

Mám ji taky, přinesl mi ji ježíšek . Je to takové nakouknutí, takový přehled toho, co se v Evropě vyskytuje nejčastěji.

Jinak určitě je to z té německé Uhren lexikon, překlad z němčiny je tam patrný.

Odesláno (upraveno)

Ak mate niekto zaujem o tu moju ( je po nemenecky ) foto par riadkov vyssie.. kludne ju predam.. je vlastne ako nova.. raz som si ju prelistoval a odvtedy mi lezi v policke..

5 euro plus postovne a moze byt vasa :)

edit: a doprdele.. ako som tak pozeral na tu fotku, zacalo sa mi cniet za omegami.. to nie je dobre.. to vobec nie je dobre.. :D

Upraveno uživatelem FiXilVer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...