AdamB Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Dobry vecer pisi z mobilu, hledal jsem vlakno, jake Longines prave na ruce, nenasel tak sem vlozim sve prvotinky. Krome primek jsem propadl obdelnickum. Prvni foto z aukra a dnes aspon na provizornim remeni, zvazuji je rozmazlit viz. nize taky foto reminku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 skvely. rozmazli je tim, ze jim ze svajcu objednas extract from the archives. to pak budou v sedmym nebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ja mam podobne a neviem sa rozhodnut,na co ich nahodim.Teraz su na tmavo zelenom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Pěkné jak vidím ty herboly na tom dosavadním řemínku, že by pštros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tu ještěrku bych k nim nedával Spíše něco více odpovídajícího stáří hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Ved prave,ale co?Aku farbu,material...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 hnedým krokodílom nič nepokazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Dobrý den .Mám dotaz ohledně nákupu mých prvních lepších hodinek.Vybral jsem si Longines Hydroconquest ve velikosti 44mm. Mám projité různé prodejny či Chrono24 ale opravdu se nemohu rozhodnou mezi automaty či quartz. ?Zkuste mne nasměrovat , případně proč .Děkuji mnohokrát za radu a tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Jednoznacne automaty. Inac dobry vyber. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Moje první Longines byly tyhle Admirály. Koupil jsem je v r. 1994 a nosil je asi 12 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Moje první,teda manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Já bych se držel automatů. Je příjemné se o ně "starat" a vždy mají vyšší hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 a nové Hydroconquest modré nebo černé ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Quartz protože jsou přesnější a odolnější a mechaniku protože to jsou jediný pořádný hodinky, který Tě můžou bavit. Už x-krát jsem si říkal a příště už jen quartz a pokoždý skončil u mechaniky. Tý moderní elektroniky je kolem nás hromada, ale ta hromádka koleček, pérek a šroubečků, které skoro nevidiš, poskládaná do jednoho funkčního celku mě nepřestane ohromovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Moje prve L..Nemam ich dnes na sebe, tak aspon foto z webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Quartz protože jsou přesnější a odolnější a mechaniku protože to jsou jediný pořádný hodinky, který Tě můžou bavit. Už x-krát jsem si říkal a příště už jen quartz a pokoždý skončil u mechaniky. Tý moderní elektroniky je kolem nás hromada, ale ta hromádka koleček, pérek a šroubečků, které skoro nevidiš, poskládaná do jednoho funkčního celku mě nepřestane ohromovat.Neda sa nesuhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 To junior: daj foto na ruke. Bolo by lepsie vidiet ako to vyzera v reale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ta retrográdní sekundovka je dost dobrá fíčura, jak si tuhle komplikaci užít dosyta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 To junior: daj foto na ruke. Bolo by lepsie vidiet ako to vyzera v realeNo je to len taka vyblita ?kuchynovka?, ale nech sa paci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ta retrográdní sekundovka je dost dobrá fíčura, jak si tuhle komplikaci užít dosyta.To sa neda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se