Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

čoveče,sorry za OT...ale....koupil jsi si už vůbec nějaké hodinky????Když se kouknu na Tvé příspěvky,tak jednou děláš v UK a kupuješ,potom jedeš za bráchou do UK a kupuješ.....teď zase jsi v UK a kupuješ......

Koupil jsi už něco,nebo se pořád rozhoduješ a přebíráš????

....*just question*.....

Odesláno

to je sila ze hodinky pomali nad 10 000 a maji tam, cinskej strojcek. nejde mi to do hlavy ze by armany co znamena luxus si tak kazil svoju prestige. to uz je sila. zak uvidim co mi na to povie predajca. ci do vsetkych montuju cinaky. lebo su aj ine a vse je pisane hig quarzt movement tak som zvedavy co mi povie. ci to naozaj oblbuje aj taka znacka. joj couz

Odesláno

no uz jedny som si kupil ked som tu dosiel. To bolo s mojej prvej vyplaty mam cicizeny eco drive. sice u nas stoja 9 OOOsk ale som szistil ze to je len blud tak som ich predal kamosovy co je tu somnou. a tak teraz idem tieto. uz mam na slovensku zopar ale vse maximalne do 5000sl pulsar a take. no na hodinky swiss made asi nemam. to uz je vse nad 10 000ska to je uz pre mna moc kedze mam aj ine priority.

Odesláno
to je sila ze hodinky pomali nad 10 000 a maji tam, cinskej strojcek. nejde mi to do hlavy ze by armany co znamena luxus si tak kazil svoju prestige. to uz je sila. zak uvidim co mi na to povie predajca. ci do vsetkych montuju cinaky. lebo su aj ine a vse je pisane hig quarzt movement tak som zvedavy co mi povie. ci to naozaj oblbuje aj taka znacka. joj couz

Tak nějak nevím jaký je rozdíl v tom jeslti mi šikmoočko šije rifle nebo hodinky... to co platíš je značka. V tomto případě jen módní. Myslím, že tady platí víc než jinde, že buď hledáš kvalitu nebo něco co ocení okolí. Kombinace sice možná je, ale ....

Návštěvník RaGe
Odesláno

Už teď tuším, co ti řekne prodejce :thumbsup_anim: Že koupě těchto hodinek je skvělá volba a to že jsi se je rozhodl koupit u něj je tvé nejlepší životní rozhodnutí ! :thumbsup_anim:

Odesláno

Tenhle kus jsem videl na vlastni oci, je to opravdu Armani, ne fake, ale je to take opravdu China.

A je to opravdu automat. Rada Meccanico je smejd, naprosto cela. To treba Guess sice nema automaty, ale aspon jsou swiss made...

Odesláno

ok potom napisem co mi predajca na to povedal. mu poviem ze uz to ma prestudovane anech mi popise strojcek a tak dalej. som zvedavy.lebo maju tam aj guess ale zas kazdy tu to odmieta ze to ies niesu dobre couz kedze vzhladovo ja chem neco nad 43 spor i elegan v jednom. tissot sa mi ziaden nepaci vse je take malinke. ja ma mohutne zapestie a am jedny 40 a to take malinkee joj. tak uvidim ako dopadnem.poslem tu aj guess co mi na nich povies boo-beek.prikladam foto este aj te som mal naruke mohutnee taky stil chemm proste nezalezi mi na znacke ,ale ze by to nebol doslova smejd Gc Guess Collection SE-1 Series 41002G1 Quartz Chronograph # Mens sports watch

# Case size: 45mm diameter (12mm thickness)

# Swiss made quartz chronograph battery movement

# Silver round textured dial

# Polished steel case

# Polished steel bracelet with locking clasp

# Stainless steel bezel

# Mineral crystal

# Superluminova coated hands and index

# Date calendar

# Chronograph function

# Water resistant to 100m

# 1 year warranty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

imagemagic.php.jpg

Odesláno

Myslím, že vše podstatné už bylo řečeno, ne?

* když se ti líbí tak si je kup

* Pokud chceš tenhle Quartz tak si uvědom, že ty stoječky jsou sice třeb Ronda nebo Eta, ale mají hodnotu tak 150-300,- a montují se do hodinek za 1000,-

* tady ti je asi opravdu nikdo nepochválí

* za tuhle cenu si můžeš koupit velmi solidní, hodinky se slušným strojkem a ne tenhle šmuk...

neber to ve zlém, opravdu je to jen na tobě. Ty je budeš mít na ruce a pokud se ti budou líbit tak je to ta správná volba.

Odesláno

tak oki dakuejm vsetkym co mi napisali svoj nazor . ked si uz konecne vyberem tak aspon poslem foto. kedze ja mam taky vkus aky vidite tak take neco hladam. no v takej velkosti a prevedeny je vsetko v inej cenovej kategoriji. tak skute niekto poradit take neco podobne tym guess 45 mm take optymalne,kovovy tah,chrono,taky lusux i sport v jednom lebo uz fakt nevem ake mam kupit dokelu. kedze ja mam iba ten vkus. mam aj ine ale ten sa mi zapacil vkus najviac. tak ked nekto neco ma nech posle budem velmi vdacny.maximalne tak do 12 OOOsk tolko by som dal mozno aj 15 peniaze mam ale mam aj ine veci...babenku :thumbsup_anim: haa tam su vse peniaze ale srandujemm

Odesláno

neeeeeee ziadnu prdel si nerobimmmmmmmmmmmmmmmmmm to mozem slubit. kedze ja som laik ktory by si uz kupil nieco dobre lebo mam asi 3 hodinky ale radsej nepisem vam ake bo by ste povedali ze som somar. proste uz som tu dlhsie a vidim ze su tu fakt ludia ktory sa vyznaju v znackach a celkovo. lebo moja prva osudna chyba bola ked som kupil s aukra hodinky za 3OOOsk a plus postovne a zistil som ze su to cinaky - co vam poviem. sice pekne skeletony ale hamba mi. tak uz sa zas nechem popalit. Ved urcite kazdy z vas ked si vybera hodinky tak mu to netrva par dni.ale citam ze aj mesiace pokym si kupite nieco poriadneho. tak ma pochopte.ale ak vas stvem tolkymi otazkami tak skoncim tu na foru. proste chem len poradit a naucit sa chapat zmyslu a pojmu co je to hodinka a comu sa ma vyhybat pri kupe. ved hodinka nieje len sperk. je to vlastne pycha cloveka. tak asi tolko

Odesláno

Ja len trochu OT...

tvoj spôsob vyjadrovania, písania je viac než hrozný. To už nie je ani slovenčina, čo tu píšeš.

sry za OT, ale toto mi proste nedalo. Aj to po sebe prečítaš? Jasné, na jednej strane ti môže byť jedno, ako píšeš, však tu ide o hodinky, ale na druhej strane, vyjadrovanie sa tu o tebe niečo hovorí. Prezentuješ sa s príspevkami. Malo by ti na tom aspon trochu záležať.

Odesláno

Su otrasne,zvlast este ten pohlad na strojcek.Mohli mat u E.A. aspon tolko slusnosti to zakryt niecim neprehladnym /napr.dalsim logom,je ho tam neurekom/. Podla mna len blazon da za to 7000 sk /silne pochybujem ze niekedy stali tych 18.000/,ked za tu cenu moze mat Certiny,Tissot,alebo nieco slusne od made in Germany.

Mam od E.A slnecne okuliare a zopar handier a vobec nemam chut si ich uz obliect,tak sa mi ta znacka zhnusila....ze sa pod take cosi podpise.Aspon keby tam dali quarz od ETA,ked uz tolko chceli setrit :sick01:

Odesláno

Blazonko ty si podle mě z nás fakt děláš legraci. Pokud tě ani nepřekvapí čínský rotor a ukazatel power reserve na avizovaných quartz hodinkách je tento Armani ta pravá volba pro tebe. Nic proti, klidně si ty hodinky kup, pokud se ti líbí a prodejce se myslím ani na nic neptej, asi bys ho zaskočil tvými "otázkami". :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Chlapi, už to neřešme, rady zazněly... Je to jeho věc, my se tu můžem smolit s hodinkami, hledat mu něco, vymýšlet a on je v podstatě stejně rozhodnut pro E.A. :--))), takže je to zbytečné... Když mu nebude líto vyhodit takové peníze , za ty hodinky, nám to může být fuk... :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...