Bodie01 Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Ahoj, dostal jsem za úkol sehnat jako dárek hodinářskou lupu pro "amatérského hodináře". Poradil by mi někdo z Vás odborníků, kde a co koupit??? Cena by měla být cca do 2tis. a v ideálním případě bych chtěl sehnat brýlovou lupu, koukal jsem, že profi hodinářské lupy stojí od 20 tis. nahoru, ale snad je něco i pro domácí kutily. Také bych rád věděl jaké zvětšení je nejlepší. Když by jste přidali i nějaký odkaz na hodinářské nářadí nebudu se zlobit..... Budu rád za jakoukoliv reflexi. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 v optice za pár desítek korun... fungovat bude stejně jako ta za 2litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Zkus mrknout třeba tady. Nebo tady. Tady taky něco mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Ahoj, dostal jsem za úkol sehnat jako dárek hodinářskou lupu pro "amatérského hodináře". Poradil by mi někdo z Vás odborníků, kde a co koupit??? Cena by měla být cca do 2tis. a v ideálním případě bych chtěl sehnat brýlovou lupu, koukal jsem, že profi hodinářské lupy stojí od 20 tis. nahoru, ale snad je něco i pro domácí kutily. Také bych rád věděl jaké zvětšení je nejlepší. Když by jste přidali i nějaký odkaz na hodinářské nářadí nebudu se zlobit..... Budu rád za jakoukoliv reflexi. Předem děkuji. Lupa za 20k? To se vkládá rovnou dovnitř do voka ne? Mám 2 lupy jednu z nářadí od Quida ( i s nářadím 500-, ) a druhou za 124,- ... pokukuju po tý na brejle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Lupa za 20k? To se vkládá rovnou dovnitř do voka ne? Mám 2 lupy jednu z nářadí od Quida ( i s nářadím 500-, ) a druhou za 124,- ... pokukuju po tý na brejle... Stačí napsat SZ http://www.aukro.cz/item371034633_lupa_pro...ed_svetlem.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 No tak s takovým monstrem na hlavě mě někdo večer vidět, tak mě rovnou nechají odvézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Obyčejná lupa bohatě postačuje, občas sice použiju tohle, ale má to poměrně silnou chromatickou vadu, takže to na očích dlouho nesnesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2008 Obyčejná lupa bohatě postačuje, občas sice použiju tohle, ale má to poměrně silnou chromatickou vadu, takže to na očích dlouho nesnesu. já mám v práci takový kšilt s dvěma čočkama a taky s tím dlouho nevydržím, jdou mi z toho oči šejdrem. Klasická lupa na oko stačí. Potřeba projít pár obchodů s optikou a fotopotřebami a musí se sehnat tak do dvou stovek. Doporučuju vzít takovou co má nasazovací přídavnou čočku pro větší zvětšení. No a pak se naučit to držet na oku. Já si už kdysi v učení udělal takový držák z drátu kolem hlavy, něco jako mají v televizi na ty mikrofony. S tím se pak dá vydržet dlouho aniž by se oko unavilo. Lupa za 20k je asi i s operací, pak to je něco jako měl Terminátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Nevím jestli to bude někoho zajímat, dneska mi to přistálo v mejlu. ODKAZ Brýle s lupou a LED osvětlením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se