afrikab Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Pořebuju si nechat udělat open-end řemínek, ale musím vyřešit z čeho a jak udělat sponku, která řemínek zavírá. Máte nějaký napád na vhodný materiála tvar? V kužije jistě ještě zašitý v nějakém očku. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Pořebuju si nechat udělat open-end řemínek, ale musím vyřešit z čeho a jak udělat sponku, která řemínek zavírá. Máte nějaký napád na vhodný materiála tvar? V kužije jistě ještě zašitý v nějakém očku. Díky. Plíšek je praktičtější a zavře si ho každej doma, ale já mám raději normální cvočky. Nebo na řemeny se používají takové "cvočky", které mají zespudu šlic na šroubovák a jsou šroubovací. Ty jsou z hlediska praktičnosti asi nejlepší. Jinak plíšek bych použil nerez, nebo u někde by se mohla vzhledově hodit mosaz, ale ta je na tohle moc měkká takže jedině silnější.
afrikab Odesláno 3. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Cvocky jsou samozrejme taky reseni (i patentky vypadaji dobre), ale pro autenticnost potrebuju prave tyhle plisky.
budo Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 co zkusit udělat to z plíšku co bývá v papírových deskách na A4? Je dost měkký, tak by musel být dvojitě... ale muselo by se to vyzkoušet...
afrikab Odesláno 3. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2008 co zkusit udělat to z plíšku co bývá v papírových deskách na A4? Je dost měkký, tak by musel být dvojitě... ale muselo by se to vyzkoušet... Uzasne, to by mohlo byt presne ono! Diky
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Ale to není podle mě vhodný materiál a bude to dělat na ruce neplechu. Buď sehnat vhodný nerez plech, možná by to mohlo být i z nějakého zničeného starého tahu s plechovým uzávěrem. Upraveno 3. června 2008 uživatelem Ondraj
koblih69 Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Ale to není podle mě vhodný materiál a bude to dělat na ruce neplechu. To je asi niklovaná mosaz, nebo něco takovýho a je to strašně měkký a tenký, jeslti potřebuješ nějaký jenotlivý kousky tak napiš rozměry a já ti to nechám ustřihnout z nerezu Když tak už je lepší vhodný bronz. Vzpomeň si třeba na kontakty k ploché baterce, ty byly tvrdý a přitom nepraskly při ohýbání...
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 To je asi niklovaná mosaz, nebo něco takovýho a je to strašně měkký a tenký, jeslti potřebuješ nějaký jenotlivý kousky tak napiš rozměry a já ti to nechám ustřihnout z nerezu Když tak už je lepší vhodný bronz. Vzpomeň si třeba na kontakty k ploché baterce, ty byly tvrdý a přitom nepraskly při ohýbání... Taky jsem myslel na plochou baterku, ale materiál by mohl špinit se domnívám.
B.F.G. Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Jak už jsem psal SZ tak mám 0,5mm mosazný plech, 0,5 mm dural a 0,5 nerez. Otázka je, jestli to není moc silný materiál na zašití (jak bude vidět obrys nebo boule na povrchu řemenu). Spona na eurosložce bude moc měká a koroduje.
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 U PC bývá mezi deskou a bednou takový plech s dírami konektorů a ten je podle mě někdy z nerez plechu. No ale pokud ti tu rovnou nabízí někdo nerez materiál, tak bych asi neváhal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se