Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Byl jsem v Hybernské a super zkušenost, bez vyzkoušení bych už nikdy nekupoval, byl tam zrovna "vrchní kloboučník" Vladimír a věnoval mi určitě minimálně půlhodinu, veliká spokojenost, nakonec jsem si odnesl i šálu.

Doporučuji, byl to i zážitek.

Upraveno uživatelem špelda66
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 19 hodinami, Xenomorfus napsal:

Rozhodne bych se mrknul, at nemas kopii nejakeho vyrobku svetoveho vyrobce klobouku. Sice to vyjde levneji, ale mne by to stvalo 😉

Nevím, co přesně myslíš, nejspíš ne to, že by na tom byla značka nějakého známého výrobce, ale ve skutečnosti by to byl jen fejk. Z toho Carlsbad, aspoň podle referencí, nepodezírám. Pokud máš na mysli něco, co se něčemu podobá, tak já se v tomhle zase tak moc neorientuji, víc vím víceméně jen o Tonaku, ona je si spousta klobouků podobná, ty výšky, průměry, tvary se tak nějak opakují. A okud má něco slavného specifickou barvu nebo krempu, stejně to asi nepoznám. Navíc stejně nevím, co přesně budu chtít, to se rozhodnu až na místě, něco mne musí "cvrnknout do nosu" a musí to být láska na první pohled, pak nezaváhám a koupím to, jinak ne, v kloboucích nejsem promiskuitní.

Odesláno
před 18 hodinami, špelda66 napsal:

Byl jsem v Hybernské a super zkušenost, bez vyzkoušení bych už nikdy nekupoval, byl tam zrovna "vrchní kloboučník" Vladimír a věnoval mi určitě minimálně půlhodinu, veliká spokojenost, nakonec jsem si odnesl i šálu.

Doporučuji, byl to i zážitek.

Díky. Souhlasím, výběr hodinek i klobouku je jistě zážitek, chce to čas, dát si jich spoustu na hlavu a jak jsem psal výš, tyhle věci u mne fungují na principu lásky na první pohled, jinak už nekupuji ani hodinky, ani klobouky. A pokud je k ruce dobrý personál, je takové nakupování i radost

Odesláno
před 9 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Nevím, co přesně myslíš, nejspíš ne to, že by na tom byla značka nějakého známého výrobce, ale ve skutečnosti by to byl jen fejk. Z toho Carlsbad, aspoň podle referencí, nepodezírám. Pokud máš na mysli něco, co se něčemu podobá, tak já se v tomhle zase tak moc neorientuji, víc vím víceméně jen o Tonaku, ona je si spousta klobouků podobná, ty výšky, průměry, tvary se tak nějak opakují. A okud má něco slavného specifickou barvu nebo krempu, stejně to asi nepoznám. Navíc stejně nevím, co přesně budu chtít, to se rozhodnu až na místě, něco mne musí "cvrnknout do nosu" a musí to být láska na první pohled, pak nezaváhám a koupím to, jinak ne, v kloboucích nejsem promiskuitní.

Viz vyse, jak jsem jiz psal. "karlsbad" dela klombok, jen o par let driv jej zacala delat Akubra, model Cattleman. Prazaci ho maji jako Statesman Countryman. 

Jako delaji ho kluci prazaci levneji. Asi jako Steinhart, kdyz nemas na Rolex 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...