PhoeniX Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Cena neadekvátní. Myslel jsem, že půjde o stroj frederic piguet, čili automat. Jestliže chtějí mít nějaký odkaz na minulost v obdobě tohoto modelu a ručního nátahu, neměli pouzdro zvětšovat a coaxial namontovat do původního pouzdra.
Baker Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Nemel to byt puvodne automat ? Ta cena je imho zcela mimo.
PhoeniX Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 storno Ne, to je něco jiného. Je to limitka k 50-tému výročí. Ani nevím, co jue tam za stroj, ale cena byla brutální.
vlabar Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Nemel to byt puvodne automat ? Ta cena je imho zcela mimo. ... myslím, že jsme to jen chybně odvodili z Co-axiálu, kde je automatický nátah obvyklej
Návštěvník Snow Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) ..............za to si radsi koupim 4x limitku Apollo 11 .......... A já zase Gemini . Pamatuješ s čím jsem tady na začátku prudil a roon mi pomáhal ? Edit - obrázek Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem Snow
Baker Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 ... myslím, že jsme to jen chybně odvodili z Co-axiálu, kde je automatický nátah obvyklej No ja nevim, ale ma tam byt kalibr Omega 3313 a to je automat s Co-Axialem, napriklad ve Speedmaster Broad Arrow.
spiderer Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 A já zase Gemini http://xs135.xs.to/xs135/09051/ok357.gif[/img. Pamatuješ s čím jsem tady na začátku prudil a roon mi pomáhal ?O techto jsem dlouhou dobu taky uvazoval, ale nejak se mi to rozlezelo v palici a v tuhle chvili ac modre hodinky mam skutecne rad, tak do speedmasteru bych sel do cernych - idealne starsi ktere mely skutecne cerny cifernik, ta sediva u novejsich modelu mi uplne nesedi
vlabar Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 No ja nevim, ale ma tam byt kalibr Omega 3313 a to je automat s Co-Axialem, napriklad ve Speedmaster Broad Arrow. tak jsem na to ještě koukal, ten nátah je fakt zmatečnej ... Dle sdělení z Omegy maj být s ručním nátahem, zde uváděj kalibr 3313 což je automat, ale nezmiňují rezervu a uvádí Hand-winding, tak nevím, nevím ...
Baker Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 tak jsem na to ještě koukal, ten nátah je fakt zmatečnej ... Mkrni se tady, otazka je co predstavili v Baselu a co skutecne pusti na trh.
vlabar Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Jaký je stav, máte někdo nové poznatky? Zatím jsem je našel v ceníku Carollinum (str. 84) za 108.400,-- a dle "popisu" se jedná opravdu nakonec o automat jsem vážně nalomenej ...
PhoeniX Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Jaký je stav, máte někdo nové poznatky? Zatím jsem je našel v ceníku Carollinum (str. 84) za 108.400,-- a dle "popisu" se jedná opravdu nakonec o automat jsem vážně nalomenej ... Díky za odkaz. Ceny se mi v některých případech zdají "nízké".
Baker Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Je divne, ze porad nejsou na webu Omegy.
Skipi Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tu máš jedny: http://www.uhren-miquel.de/detail/Omega_Sp...ik_art_3215.htm
sauce Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Tu máš jedny: http://www.uhren-miquel.de/detail/Omega_Sp...ik_art_3215.htm No fakt, jsou to ony! Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem sauce
Baker Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tu máš jedny: http://www.uhren-miquel.de/detail/Omega_Sp...ik_art_3215.htm I cena je slusna, diky za zamotani hlavy.
vlabar Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Bóóže, právě teď se mi nehodí utrácet za hodinky ... Včera jsem je zahlédl i na Ebay-ji, ale teď je tam nemohu dohledat, vsadil bych se, že jsem i klikl na sledování ...
PhoeniX Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 A máme jasno, je to automat. Co si myslíte o stroji Frederic Piguet 1185? Byly/jsou s ním nějaké problémy, nebo vše OK? Díky.
mengelis Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 OT: dnes sem zahlédl v Ostravě na Hl.n. pravděpodobného Chrnomagora... bylo to na 1: nástupišti okolo 17:45, zrovna přijížděl rychlík na Brno, na rukou měl můnvoče. poznává se v tom někdo z vás :-)?
skalis Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 OT: dnes sem zahlédl v Ostravě na Hl.n. pravděpodobného Chrnomagora... bylo to na 1: nástupišti okolo 17:45, zrovna přijížděl rychlík na Brno, na rukou měl můnvoče. poznává se v tom někdo z vás :-)? Mels na nej vyvalit "kozu" a hned by bylo jasno. Ja zas potkal v patek v brnenskem antikvariatu naproti kapucinum chlapika s Junkersama, ale priznavam, v tichu mezi knihami jsem si ani ja "kozu" netroufl...
mengelis Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Mels na nej vyvalit "kozu" a hned by bylo jasno. Ja zas potkal v patek v brnenskem antikvariatu naproti kapucinum chlapika s Junkersama, ale priznavam, v tichu mezi knihami jsem si ani ja "kozu" netroufl... no ta koza není optimální :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se