Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Na yt jsem objevil video modelu Marvelight z modelové řady Engineer M, který je osazen inhouse kalibrem 7309.

Nějaké povídání zde:

https://www.chronomania.cz/prohlednete-si-nove-ball-engineer-m-marvelight-s-in-house-strojkem/

video:

https://www.youtube.com/watch?v=KrtT2xwwvSo

Ptám se asi zbytečně, ale nemá tu někdo s 7309 zkušenost? 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

edit: foto

Edited by pepyczek
  • 3 years later...
Posted

Už by tu mohly být nějaké reakce na strojek 7309 po těch pár letech 🤔 Taky mě to zajímá. Najde se někdo? 

• 7 months later...
Posted
V 27. 2. 2023 v 23:44, Zdenek1307 napsal:

Už by tu mohly být nějaké reakce na strojek 7309 po těch pár letech 🤔 Taky mě to zajímá. Najde se někdo? 

Oživuji tady ten svůj poslední příspěvek. Pokud máte někdo Ball Manufacture 7309 prosím podělte se o zkušenosti. Děkuji.

• 9 months later...
Posted (edited)

Nechce se mi zakládat nové vlákno tak to vložím sem. V podstatě to navazuje na můj předchozí dotaz viz výše a rozšířil bych to všeobecně na značku Ball. Jak vlastně začít? Napsal bych, že je to pro mě stále značka zahalená do tajemství a neustále mě něčím překvapuje, ať už krásnými nebo nehezkými hodinkami, informacemi, cenami. Prostě a jednoduše bych byl rád, kdybychom tady o té značce začali víc diskutovat a získalo se tím co nejvíce reakcí a informací, v češtině. O historii už jsme se něco dozvěděli, modely taky známe, pořád je zde nějaké další ALE (možná je to jen můj pocit). Já osobně jsem měl jedny Firemany s ETOu a to je zatím vše. Hodinky mě překvapily, vážně dobře zpracovené. Jak je to ale s jejich manufakturním strojkem, kdo hodinky vyrábí, kde je vyrábí a tak dále? Na internetu ve fórech koluje i pár informací o výrobě v Číně.

Edited by Zdenek1307