Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno
Puvodne jsem uvazoval i o chrono verzi s 7750, ale 45mm bez korunky uz je na me moc ;)

Edit - taky jsem koukal a nenasel jakou maji roztec na remen, pokud to nekdo vi, uvitam info, pokud ne, budu muset hledat dal ;)

Tedy nechci moc machrovat, ale když znáš skutečný průměr pouzdra a změříš si ten na fotce, tak rozteč na řemen spočítáš trojčlenkou. Fakt to funguje.

Odesláno

sima - ono taky zalezi jak presne to z fotky zmeris, takze jsem to nechal byt a pockal si az dorazi ;) S trojclenkou na mikrofotky na webu moc chodit nechci, buhvi ceho bych se dopocital ;)

Odesláno
Zatim nejpodobnejsi lunetu, kterou jsem k tem Accutronum videl maji Tissot Seastar 1000 ;) Kazdopadne abych rekl pravdu, uz se na ne docela tesim ;)

ja myslim ze podona luneta je na certina DS

Odesláno

Luneta je na většině sportovních hodinek. Podobná je na mnoha hodinkách.

Většina hodinek má dokonce i ručky :)

Ty Accutrony jsou ale neotřelé, docela originální a hodně se mi líbí.

Dobrá koupě, Spiderere :smile_anim:

Odesláno
Vypadají opravdu dobře, až na tu pitomou bílou datumovku.

Také nemám rád bílé datumovky, ale tady se mi líbí.

Supluje chybějící index 3 (a funguje jako protiváha bílého indexu na devítce).

Odesláno
Také nemám rád bílé datumovky, ale tady se mi líbí.

Supluje chybějící index 3 (a funguje jako protiváha bílého indexu na devítce).

Jasně, ovšem na Spidererově fotce z čela to vypadá až rušivě, raději větší bíly potisk v rámečku. Konec konců bylo by to i dostatečně originální.

Odesláno
Jasně, ovšem na Spidererově fotce z čela to vypadá až rušivě, raději větší bíly potisk v rámečku. Konec konců bylo by to i dostatečně originální.

To neni moje fotka ;) Moje fotky budou pokud bude chvilka casu zitra (dnes) ;) Ja je mam s cerveno-cernou lunetou ;) Kazdopadne prvni dojmy jsou veskrze pozitivni, maji solidni zpracovani, pouzdru bych dal tak 80%, maji velmi zajimavy, pekny masivni tah, ten ma 98% asi by snesl nejakou napaditejsi sponu, puvodne me z obrazku hodne vadil napis 200m na ciferniku, ale to zadna tragedie neni. Trosku me stve ze moc nesviti, proti bondovkam je to slaba kava, ale kdyz se nasviti tak hezky zari logo Accutron na 12ce ;) Strojek ani nevim podle ceho jsem ridil (teda vlastne vim, od oka podle Bakerovych Avenger Skylandu od oka a jdou porad celkem presne ;)

Kazdopadne fotky napovi vic ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...