Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 A to je zrovna dost blbý....Čechovi by se nemělo nic vyčítat....mančaft ve VŠECH zápasech hodně podržel a že udělal jednu chybu....tsss......kdyby obrana(a vůbec všeci) hráli,jak měli......jeho,Sionka a Matějovského je mi líto,to byli jediní dva,kdo opravdu hráli na úrovni. to není blbé .... Petr Čech je v očích mého syna ikona fotbalu a naopak ten WC papír je pro něj posvátný - mě spíš pobavila neplánovaná kreativita obchodníku, která se náhodou strefila do našeho neúspěchu, který nebudu ani nechci nijak hodnotit, protože jsem to nesledoval
rorda Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) to není blbé .... Petr Čech je v očích mého syna ikona fotbalu a naopak ten WC papír je pro něj posvátný - mě spíš pobavila neplánovaná kreativita obchodníku, která se náhodou strefila do našeho neúspěchu, který nebudu ani nechci nijak hodnotit, protože jsem to nesledovalTen, kdo sleduje fotbal, ví, že chyby Petra Čecha v poslední době nejsou nic netradičního, takže bohužel stačilo jen počkat na vhodnou příležitost ... Upraveno 17. června 2008 uživatelem rorda
Gilius Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Mno...zase až tolik chyb nedělá.....v porovnání s ostatníma.Tahle byla na šampionátu víceméně jediná.V blbou chvilu.....ale to je Murphy.
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ten, kdo sleduje fotbal, ví, že chyby Petra Čecha v poslední době nejsou nic netradičního, takže bohužel stačilo jen počkat na vhodnou příležitost ... .....jak jsem už psal ...... nehodnotím fotbal,protože mu nerozumím a ani mě nebaví .... našeho brankáře občas vídám v TV reklamě,kde na mě působí celkem sympaticky a to je zhruba vše
rorda Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) Mno...zase až tolik chyb nedělá.....v porovnání s ostatníma.Tahle byla na šampionátu víceméně jediná.V blbou chvilu.....ale to je Murphy.No, to je diskutabilní ... Je to jeden z nejlepších gólmanů na světě, ale jedná se o tzv. lajnovýho gólmana, kterej je dobrej na čáře, má dobrej reflex, ale problémy s pohybem po vápně ... Jako člověka znalýho fotbalu mi nedá nevidět jeho občasný chyby při centrech nebo při rozích, kdy nechává protihráče hrát hlavou na malym vápně, kde to většina nejlepších gólmanů spolehlivě čistí ... I teď na Euru měl pár podobnejch momentů ... To se ale bavíme o jeho slabinách, kterejch je samozřejmě drtivý minimum ... Upraveno 17. června 2008 uživatelem rorda
Gilius Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 A tak já netvrdím,že je úplně bezchybnej....ale nedělá vyloženě "velké" chyby......viz třeba Lehman.....
Viktor Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Vypadalo to, že Klekí-petra má inženýrský IWCéčka.
Gilius Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Pojďme si tipnout finále.......já budu zvrhlej a tipuju opakovačku finále z roku 88- Holandsko vs Rusko.
heboš Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Pojďme si tipnout finále.......já budu zvrhlej a tipuju opakovačku finále z roku 88- Holandsko vs Rusko. Ti jsou spolu ve čtvrtfinále, pokud se nemýlím
maxs Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Pojďme si tipnout finále.......já budu zvrhlej a tipuju opakovačku finále z roku 88- Holandsko vs Rusko. Nemožné.Rusko hrá najbližšie playoff s Holandskom. Finále bude Holandsko:Chorvátsko
Pedroso Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Jestli hrál Matějovský na úrovni, tak leda naší divize...
rorda Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Jestli hrál Matějovský na úrovni, tak leda naší divize... ... dorostenecký ligy a pak zašli s klukama do Mekáče ... Upraveno 18. června 2008 uživatelem rorda
Gilius Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 No jo...jsem se překouknul....tak to holt bude malé finále.
filo-boxer Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Pojďme si tipnout finále.......já budu zvrhlej a tipuju opakovačku finále z roku 88- Holandsko vs Rusko. Ja tipuju Holandsko-Italie
viking Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Ja tipuju Holandsko-Italie Pokud se nemýlím tak Holandsko se s "íčkama" setkat ve finále nemohou. Tipuju itálie německo
filo-boxer Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Pokud se nemýlím tak Holandsko se s "íčkama" setkat ve finále nemohou. Tipuju itálie německo Svata pravda, Holandsko bude hrat s Italama uz v semifinale... V tom pripade bude finale Nemecko-Holandsko
Seamaster Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Tipuju finale Holandsko-Portugalsko jestli je to realna kombinace, nejak po tom nedelnim kolapsu nemam chut to dal sledovat, ale finale si urcite ujit nenecham. P.Cech je vynikajici golman, samo je to jen clovek. co se mi na nem libi, ze krom fotbalu umi dat dohromady i kloudnou vetu, kultivovanej sympatak, a neni to zadnej arogantni klaun, viz ty nektery metrosexuelni blbecky z nasi ligy.
viking Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Myslím si, že holanďani a portugalci zemřou na atraktivitu fotbalu, stejně jako např. brazilci v 86 mexiku. obávám se, že italská defenziva a německá disciplína bude ve vyřazovacích kolech slavit úspěch naše vystoupení jsem už pomalu rozdejchal, chvíli jsem se musel přesvědčovat, že jsou na světě důležitější věci, ale teď už je to ok. na dnešní večerní zápas se těším
Filipes Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Turecko X Rusko to je tak nepravděpodobný, že o případnou výhru se určitě nebudu muset s nikým dělit btw, co je vlastně v banku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se