Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, chcem si vybrat moje prve kvalitne hodinky a pacia sa mi Tagy (nie ze by sa mi Omegy alebo breitlingy nepacili) a mam jednu dilemu. Neviem sa plne rozhodnut ci to maju byt automaty alebo quartz. Viem o com su automaty a aku hodnotu z hladiska hodiniek maju a predstavuju, ale kamarat ktory robi v hodinarstve ma upozornil na jednu vec. Rad chodim na bicykel do lesa atd. a vraj to nie je vhodne pre automaty. Tie otrasy im vraj skodia.

Chcem univerzalne hodinky, ktore mozem nosit aj na mountain bike aj do prace. Aky je Vas nazor?

prikladam link na tie quartzky su to aguaracer http://www.tagheuer.com/the-collection/aqu...=CAF1112.BA0803

Plus viete mi poradit ake automaty od Tagu by pripadali do uvahy?

Dakujem

Odesláno
  speedersky napsal:
OK, a co automaty zvladnu?

Jak které :rolleyes: s Monstrama se chodím koupat jak do sladké, tak i do slané vody, zvládnou rafting i horská kola a dokonce zvládají bez problémů střelnici. A to pistol (.45), tak i pušku (3006 spr.)

Mám je téměř dva roky a bez nejmenších problémů :thumbsup_anim:

Odesláno
  Filipes napsal:
já třeba taky věřím, že můj pes v pohodě zvládne když ho vyhodím z 1. patra z okna, ale nedělám mu to, protože ho mám rád :)

:lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Šel bych určitě do automatů, to jsou hodinky, z kterých budeš mít pocit, že jsou fakt "živé".

Na co quartz? To přece není žádná hodinařina..

A až půjdeš s kolem do terénu, tak je jednoduše odlož, aspoň nebudeš riskovat jejich zničení při pádu.

Odesláno
  speedersky napsal:
Ahojte, chcem si vybrat moje prve kvalitne hodinky a pacia sa mi Tagy (nie ze by sa mi Omegy alebo breitlingy nepacili) a mam jednu dilemu. Neviem sa plne rozhodnut ci to maju byt automaty alebo quartz. Viem o com su automaty a aku hodnotu z hladiska hodiniek maju a predstavuju, ale kamarat ktory robi v hodinarstve ma upozornil na jednu vec. Rad chodim na bicykel do lesa atd. a vraj to nie je vhodne pre automaty. Tie otrasy im vraj skodia.

Chcem univerzalne hodinky, ktore mozem nosit aj na mountain bike aj do prace. Aky je Vas nazor?

prikladam link na tie quartzky su to aguaracer http://www.tagheuer.com/the-collection/aqu...=CAF1112.BA0803

Plus viete mi poradit ake automaty od Tagu by pripadali do uvahy?

Dakujem

Na kolo si kup nějaký obyč hodinky a Hujerky si kup v Automatu.

Odesláno
  speedersky napsal:
Diky chalani. Uz som sa rozhodol pre automaty. len este vybrat ktore :)

alebo si na bike kup tachometer, a nemusis kupovat dvoje hodinky, a budes este vediet aj rychlost ako ides :happybday:

• po 2 týdnech...
Odesláno

No nevím, já jsem taky chtěl TAG Carrera a jezdím na kole, tak jsem si koupil kovové automaty Carrera a na sport plastové Casia... Sebou někde v lese sekneš, hodinky rozbiješ a můžeš se jít věšet, pokud to budou cibule za majlant.....

Odesláno
  HB63 napsal:
Na parádu mám AQUARACER,na kolo CASIO digitálky.

No, já si myslím, že na kolo spíš POLAR s tepákem nebo něco podobného než Casio digitálky......

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahojte tak mam ich uz vyse dvoch tyzdnov a mam otazku: Asi pred tyzdnom som si ich nastavil podla presneho casu, za ucelom zistit odchylku a vobec to ako sa spravaju pri beznom noseni. Na moje prekvapenie uz po 24 hodinach, kedy som si ich cez noc dal z ruky dole, mali odchylku +17s. teraz som si to checkol znova a odchylka sa zvacsila na +49s. Nie som si isty ale ocakaval by som ze chod hodiniek bude skor pomalsi ako realny cas.

Ako som cital na jednej teme, TH do hodiniek tohto typu dava strojceky ETA 2824-2. Je to normalna vec? Je mozne ze sa cely chod spresni, alebo ako sa bude chovat?

Dakujem ze vysvetlenie.

Odesláno
  speedersky napsal:
Ahojte tak mam ich uz vyse dvoch tyzdnov a mam otazku: Asi pred tyzdnom som si ich nastavil podla presneho casu, za ucelom zistit odchylku a vobec to ako sa spravaju pri beznom noseni. Na moje prekvapenie uz po 24 hodinach, kedy som si ich cez noc dal z ruky dole, mali odchylku +17s. teraz som si to checkol znova a odchylka sa zvacsila na +49s. Nie som si isty ale ocakaval by som ze chod hodiniek bude skor pomalsi ako realny cas.

Ako som cital na jednej teme, TH do hodiniek tohto typu dava strojceky ETA 2824-2. Je to normalna vec? Je mozne ze sa cely chod spresni, alebo ako sa bude chovat?

Dakujem ze vysvetlenie.

1) nerozumím výrazu "... teraz som si to checkol znova ..." ??? Po jaké době? Mezi tím jsi seřizoval?

2) proč by měl být chod hodinek pomalejší? Záleží jen jak jsou hodinky seřízené

3) ano pokud vím je tam opravdu ETA 2824-2

4) Nosíš hodinky v nějakém pravidelném režimu ( 15 hodin, odložím na sklíčko přes noc... )?

5) Závěry dělej až budeš mít hodinky tak měsíc a ustálí se odchylka

Odesláno
  koblih69 napsal:
1) nerozumím výrazu "... teraz som si to checkol znova ..." ??? Po jaké době? Mezi tím jsi seřizoval?

2) proč by měl být chod hodinek pomalejší? Záleží jen jak jsou hodinky seřízené

3) ano pokud vím je tam opravdu ETA 2824-2

4) Nosíš hodinky v nějakém pravidelném režimu ( 15 hodin, odložím na sklíčko přes noc... )?

5) Závěry dělej až budeš mít hodinky tak měsíc a ustálí se odchylka

v souvislosti s tim odkladanim na sklicko, existuje nekde nejaky strucny a poucny navod jak se chovat k automatum? mam sve prvni automaty a tak by me zajimalo, treba jak je odkladat na noc, uz jsem zjistil ze je nemam natahovat v urcitem case, ale par dalsich rad stran noseni, odkladani a pod.? jinak kazde dva roky na serizeni a servis jsou mi jasne :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...