Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Měli by jste někdo tip na hodinky-regulátor automaty nebo manuál nátah pokud možno ne Alpiny, / ty se mi zdají trochu jako ze Sázavské pouti / za nějakou rozumnou cenu-pokud možno nižší nechtěl bych je na denní nošení spíše pro potěchu duše. Díky za tipy :helpsmilie:  A ještě něco alespon 42 mm

Našel jsem Breytenbach Bellini a Lucado což ve mě mnoho důvěry nevzbuzuje i když o těchto firmách nic nevím

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

s botta design i meistersinger mohu sloužit, ale obávám se že ti mají "jen" jednoručky a ty nejsou nejsou "regulatéur"

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

Kamile díky moc za tipy,ale tohle jsou one hand watch měl jsem na mysli něco na tenhhle způsob

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

kopíruju odjinud, v nabídce by je měli mít: Chronoswiss, Sinn, Louis Erard, IWC (Portugieser Regulateur), Guinand, Perrelet, Jaques Etoile, Epos, Alpina, Vacheron & Constantin (Malte Regulateur Dual Time), Maurice Lacroix (Masterpiece collection), Hublot, pak nějaké rusko a čína.. ale nabídka bude určitě i u jiných firem ;)

Odesláno
Našel jsem Breytenbach Bellini a Lucado což ve mě mnoho důvěry nevzbuzuje i když o těchto firmách nic nevím

Co se týká značky Lucado tak jedny automaty mám už půl roku a jsem spokojen. Za pár korun a šlapou jak hodinky. :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Měli by jste někdo tip na hodinky-regulátor automaty nebo manuál nátah pokud možno ne Alpiny, / ty se mi zdají trochu jako ze Sázavské pouti / za nějakou rozumnou cenu-pokud možno nižší nechtěl bych je na denní nošení spíše pro potěchu duše. Díky za tipy :helpsmilie: A ještě něco alespon 42 mm

Levné? Trias. Ani ne 100 EUR. Strojek nic moc, ale design celkem v pohodě.

http://cgi.ebay.de/TRIAS-DER-EDEL-AUTOMATI...1QQcmdZViewItem

Odesláno

Kdybych se nebál,že mě doma přetrhnou byl by to ten Sinn, díky kamile

Odesláno (upraveno)
Až teď jsem si všiml, že se to píše LUKADO. :crying_anim02:

Ty je máš v avataru a teď jsi si všiml, že se píšou Lukado?? :sad01_anim:

Upraveno uživatelem vor
Odesláno
Ty je máš v avataru a teď jsi si všiml, že se píšou Lukado?? :sad01_anim:

To je tak když je ruka rychlejší než mozek.

Ten nápis Lucado s ?c? jsem převzal z původního příspěvku.

Všiml jsem si toho hned, jak jsem si to po sobě přečetl.

Odesláno
kopíruju odjinud, v nabídce by je měli mít: Chronoswiss, Sinn, Louis Erard, IWC (Portugieser Regulateur), Guinand, Perrelet, Jaques Etoile, Epos, Alpina, Vacheron & Constantin (Malte Regulateur Dual Time), Maurice Lacroix (Masterpiece collection), Hublot, pak nějaké rusko a čína.. ale nabídka bude určitě i u jiných firem ;)

Za sebe byl volil Epos.. jsou krásný, průměr 42,6 je akorát a mají i datumovku, to je praktický..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já bych volil ten ML, protože má 24 hodinovou stupnici a ta je pro regulátor podle mě ta pravá a navíc má i ručičkovou datumku. Celkově jsou to opravdu nádherný hodinky od nevím proč podceňované, ale podle mě jedné z nejnápaditějších značek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...