Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, vzhledem k tomu, ze jsem si objednal jeden fesnej gumovej racing remen, tak na nej potrebuju sehnat hodinky, ktere budou mit roztec nozek 22mm, podminky jsou nasledujici:

- Strojek - je mi to jedno, at uz quartz nebo mechanika

- Velikost - mezi 40-43mm bez korunky

- Asi cerny cifernik

- Je jedno jestli chrono nebo ne-chrono

- Cena nekde do 7k CZK (cena zahranicni, napr ebay atd) - pripadne vic, pokud to bude neco co za to stoji - budou to volnocasofky, takze desitky tisic za ne nedam ;)

- Ne modni znacka, ne Cina nebo Steinhart

- ROZTEC NA REMEN 22mm - to je zakladni podminka pres kterou nejede vlak! ;)

Uvazoval jsem znovu o Samurajich, ale ty me trosku s*aly vyskou (coz by koneckoncu ted na leto nemuselo byt uplne problematicky). Chci hodinky spise sportovnejsiho designu, zadne oblekovky ;)

Diky za info pokud nekoho neco napadne ;)

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Pratele, vzhledem k tomu, ze jsem si objednal jeden fesnej gumovej racing remen, tak na nej potrebuju sehnat hodinky, ktere budou mit roztec nozek 22mm, podminky jsou nasledujici:

- Strojek - je mi to jedno, at uz quartz nebo mechanika

- Velikost - mezi 40-43mm bez korunky

- Asi cerny cifernik

- Je jedno jestli chrono nebo ne-chrono

- Cena nekde do 7k CZK (cena zahranicni, napr ebay atd) - pripadne vic, pokud to bude neco co za to stoji - budou to volnocasofky, takze desitky tisic za ne nedam ;)

- Ne modni znacka, ne Cina nebo Steinhart

- ROZTEC NA REMEN 22mm - to je zakladni podminka pres kterou nejede vlak! ;)

Uvazoval jsem znovu o Samurajich, ale ty me trosku s*aly vyskou (coz by koneckoncu ted na leto nemuselo byt uplne problematicky). Chci hodinky spise sportovnejsiho designu, zadne oblekovky ;)

Diky za info pokud nekoho neco napadne ;)

http://www.specialopswatch.com/

Akorát nevím, kolik maj tu rozteč! :D :D :D Myslím, že jedny má Malaket, tak by to moh změřit. Jednou si od MTM stejně něco koupím.

Odesláno
Michale, vždyť na to pak můžou přijít ty Accutrony, ne? :)

Ja prave nevim kolik maji ty Accutrony tak zjistuju co se da kdyztak delat ;) Pokud by mely Accutrony 22mm tak budu stastnej clovek ;)

Odesláno
http://www.specialopswatch.com/

Akorát nevím, kolik maj tu rozteč! :D :D :D Myslím, že jedny má Malaket, tak by to moh změřit. Jednou si od MTM stejně něco koupím.

Ja jsem o nich kdyz psal Malaket ze mu dorazily a poslal par fotek taky uvazoval, ale rad bych neco decentnejsiho ;)

Klidne bych snesl nejaky quartz Seika at uz nejaky diversky (ala Samurai) nebo nejaky chrono, ale kdyz ono se nikde nepise co ma roztec 22mm :thumbsdown_anim:

Odesláno

tobě bude slušet tahle retro klasika

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

A co nějaký sínn? V katalogu máš vzadu tabulku, kde máš uvedenou rozteč u každého modelu...

EDIT: teď jsem si všiml, žes to chtěl do 7 tisíc... Sinn je pochopitelně výš, no možná by stál za příplatek...

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odesláno
Tyhle samuraje končí dnes v noci, ty poslední se vydražili asi za 180 dolarů...

EDIT: ach jo, opět vedle.. Teď čtu o černém ciferníku... Asi raději vypnu PC...

Mam je ve sledovani od rana, rikal jsem si, ze pokud by byly za rozumnej mrzkej peniz, tak bych mozna zkusil tu bilou ;) Akorat to konci nekdy rano, takze z toho asi nic nebude, protoze zadnej auto-prihazovac nepouzivam a nevim jak na to a do rana kvuli tomu vzhuru byt nechci kdyz druhy den makam :suicide_anim:

Odesláno

Diky za info, ja bych nejradsi bud nejaky cisty diversky a nebo nejaky sportovne elegantni chrono, vzhledove treba neco jako tyhle:

SNN167P1f.jpg - ano uz jsem je mel, ale maji jen 20mm ;)

SNN119.jpg

SNAB53P1.jpg

17f1_1.JPG

Nebo neco jako Samuraje.. asi pockam jestli nebudou mit 22mm ty Accutrony co mam objednany ;) Ale jinak budu ztracen :(

Odesláno (upraveno)

Co tyhle:

93dac41b39551c92cb0df278.jpg

Promin, ted ctu ze to ma pro zmenu 24mm...

pak Ti asi zbývajú už jen klasické diversky od seika nebo citizenu... nebo nějaký vintážní seiko kousek, třeba 6109...

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Hod sem fotku toho remene, treba se bude lip radit ;)

On žádnej nemá, jen vás tady trénuje. :thumbsup_anim:

Aha, má. Stejně si tu fotku půjčil na Ebay.:)

Upraveno uživatelem Kamil

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...