Filipes Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 sakra, zrovna to měřím pravítkem - já mám na ruce 22mm tah a čoveče ta tvoje guma by mi taky slušela! sem s ním !
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Kamil - doma ho jeste nemam, je nekde na ceste, ale uz se na nej tesim, nevim proc ale na tom obrazku se mi libi extremne moc, snad to nazivo bude stejny nebo aspon podobny Filipes - hodim sem odkaz odkud je
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Tak uz jsem to nasel - http://cgi.ebay.com/22mm-car-tyre-racing-S...1QQcmdZViewItem
Baker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 (upraveno) Baker - super napad Pokud ten vzor na remenu je vzorek pneumatiky (aspon to tak vypada) tak nejake sportovni chrono od Seiko. Treba SEIKO SBHP011 Ignition Upraveno 11. června 2008 uživatelem Baker
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Pekny Viktore, pekny, zacina to jit tou spravnou cestou
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Kamil - doma ho jeste nemam, je nekde na ceste, ale uz se na nej tesim, nevim proc ale na tom obrazku se mi libi extremne moc, snad to nazivo bude stejny nebo aspon podobny Filipes - hodim sem odkaz odkud je no nazdar, myslel jsem,že největší magor jsem tu já - nejsem - shánět hodinky podle řemenu, který ještě nemám doma je opravdu na léčbu
Baker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 ... a nebo tyto, jsou za pulku tech nahore SBHV009.
Baker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 myslel jsem,že největší magor jsem tu já nejsi, je nas 3369
Andreas.ks Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 (upraveno) Jacques Lemans? EDIT: nebo ve zlatě? Upraveno 11. června 2008 uživatelem Andreas.ks
Peta-Biker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 (upraveno) spiderer: Neměl jsi, Michale, ten řemen už na Samuraích , je mu dost podobnej... Upraveno 11. června 2008 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 ..shánět hodinky podle řemenu, který ještě nemám doma je opravdu na léčbu Ja vim Je to tezkej zivot Jsem zvedavej co vymyslim, zatim z toho vubec nejsem moudrej, dal bych jako povinnost uvadet roztec nozek stejne jako velikost pouzdra bez korunky, protoze jinak ten vyber bude dost tezkej
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 spiderer: Neměl jsi, Michale, ten řemen už na Samuraích , je mu dost podobnej... Tak jsem mel jinej, s takovym decentnim vzorem - ten mam jeden taky na ceste jen uz nevim jestli taky 22mm nebo 20mm Tenhle se mi libi tou svoji syrovosti Jsem zvedavej.
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Jacques Lemans? nebo ve zlatě? Tak ty ve zlate samozrejme Moc se mi u JL nelibi tvar pouzdra a nevim proc, ale ta znacka mi nejak neni sympaticka
M916 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Tak ty ve zlate samozrejme Moc se mi u JL nelibi tvar pouzdra a nevim proc, ale ta znacka mi nejak neni sympaticka Sakra... že ty mě chceš donutit, abych ti nabídl ty tvoje Samuraje zase zpátky
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Co myslite, jak by ten remen sel k temto? + Podle infa ma 22mm band width (koukal jsem na 4 weby a na trech bylo 22mm a na jednom 20mm), celkem se mi libi, jsou skoro zadarmo..
spiderer Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Sakra... že ty mě chceš donutit, abych ti nabídl ty tvoje Samuraje zase zpátky Hehe, to uz je ale skoro vydirani z me strany Ja bych nejradsi neco "sportovniho".. Ono mozna bude nejlepsi si pockat na ten remen a potom dle reality se rozhodovat jak to k cemu pujde kdyz ja nesnasim cekani..
M916 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Hehe, to uz je ale skoro vydirani z me strany Ja bych nejradsi neco "sportovniho".. Ono mozna bude nejlepsi si pockat na ten remen a potom dle reality se rozhodovat jak to k cemu pujde kdyz ja nesnasim cekani.. Jasně, ale hele, kvarcky si nekupuj, ty nechci, ty pak přístí týden od tebe kupovat nebudu
Baker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Co myslite, jak by ten remen sel k temto? Pokud by byla i varianta v kombinaci s cervenou, jdi do nich, remem k nim sedne. Co je to za model ?
spiderer Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Je to Citizen Eco-Drive AT0550-03E
Peta-Biker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Michale, řemen je sice trošku jinej, hodinky taky, ale taky to není špatná kombinace : http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se