H-B Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Snažil jsem se využít funkce hledání, ale příslušné vlákno jsem nenašel. Pokud je, prosím moderátora o smazání. No ale pokud není, snad se bude hodit, všem co potřebují něco přeložit. Já bych začal prosbou na ty, co ovládají španělštinu: Recibido en Oficina de Destino. Díky
Baker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 (upraveno) Zkus toto, s trochou fantazie preklad pochopis. Upraveno 12. června 2008 uživatelem Baker
Jakubisko Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Mam teda za sebou jen par semestru vysokoskolske spanelstiny, ale tipl bych to na - obdrzi se v kancelari na miste. Jestli je to spatne, tak me prosim nekamenujte
H-B Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Gracias chlapci, ale moc moudry z toho stejne nejsem . Kazdopadne zajimava vec na tom googlu, diky
Andreas.ks Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Možná by pomohl kontext - o co se jedná - pokud to tedy není tajné..
rorda Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Recibido en Oficina de Destino = Zásilka dorazila do kanceláře přepravce/dopravce v místě určení (zásilka bude brzo doručena)
Baker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Recibido en Oficina de Destino = Zásilka dorazila do kanceláře přepravce/dopravce v místě určení (zásilka bude brzo doručena) Myslel jsem si to Fantazie funguje
H-B Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Jedná se o tracking ze Španělska. Myslí tím tedy, že dorazila zásilka k nám na poštu ? Jedná se o dvoje vintage Seika, jedny už tady pouštím a u těchle uvidíme, jak mě osloví.. Ale jsou to 6139 a jak to tak sleduju, asi spíš budu inklinovat k 6138... Uvidí se
rorda Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Jedná se o tracking ze Španělska. Myslí tím tedy, že dorazila zásilka k nám na poštu ? Jedná se o dvoje vintage Seika, jedny už tady pouštím a u těchle uvidíme, jak mě osloví.. Ale jsou to 6139 a jak to tak sleduju, asi spíš budu inklinovat k 6138... Uvidí sePřesně tak, už jsou tady na poště ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se