petanprim Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Zdravím,mám možnost koupit tyhle Sportky,je to skládačka samo-doma,nebo něco z Eltonu,párkrát jsem se zpálil,tak že budu rád za názor,předem moc dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Ten ciferník jsem myslím viděl nedávno na prodej na AH nebo někde jinde. Dnes je na AH stejný. Když ho koupíš tak si můžeš sestavit stejný model. Ciferník je asi origo Upraveno 30. května 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 skladačka, ale zaujímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Hezkej bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Spiš bastl než pěknej :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Mela to byt limitka pro McLaren, ale nakonec ji nevzali... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Pro velké děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Děkuji za názory,nakonec jsem je nekoupil,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Ja myslim, ze ten cirf patri to tech plastovych primek, kde sel menit cely reminek i s pouzdrem - strojek byl v takove kapsli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Asi máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Děkuji za názory,nakonec jsem je nekoupil,díkZa 1200 podle mě docela přepal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 (upraveno) Mě by se tam místo formule víc líbil Křemílek a Vochomůrka nebo Maxipes Fík V jakým stavu bylo pouzdro - hrany a spodek? Upraveno 7. července 2019 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se