Alessio Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Caute takze mam odpoved od chlapika. Message je nasledovny. Ceresnu prave nemaju, maju iba Dub, alebo cierny lak. Za 4 ks povedal ze je schopny ich poslat $320 + 150 za postovne, takze myslim ze dal peknu zlavu. Ked objedname 5 ks, mozno este nieco znizime. Takze poprosim poslite zavazne farby a pocty kusov a dnes to viem objednat. EDIT: Este doplnim, ze Ceresnu bude mat do dvoch tyzdnov .... Děkuji! U mě je to tedy jasné, "Ubránila som sa viac menej úspešne, nikto nesmel siahnuť na moje čerešne...." Co ostatní? A hlavně, je ta pátá "objednávka" stále aktuální MiDDDlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 OK, takze ked cakame na jedneho, tak to uz rovno objednam 5 ceresni. Dohovoril som Hawg... Děkuji! U mě je to tedy jasné, "Ubránila som sa viac menej úspešne, nikto nesmel siahnuť na moje čerešne...." Co ostatní? A hlavně, je ta pátá "objednávka" stále aktuální MiDDDlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 pokud by jeden vyzbyl - viz 13:33 a 13:37 - mel bych zajem o 2+3 nejlepe cerna nebo jakakoliv povrchova uprava... Slyšel jsi Ghilla, budou čerešně :-D. Zatím jsi v pořadí jako "Sup číslo 1" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 To se čeká na me...? :-) Aj ja si prosím čerešně. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Kibi, takze ich objednat 6? Neslubujem, uvidim pokud by jeden vyzbyl - viz 13:33 a 13:37 - mel bych zajem o 2+3 nejlepe cerna nebo jakakoliv povrchova uprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Vím, že je stop-stav, ale kdyby to bylo možné, taky bych se taky přidal.... Černý nebo čerešně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Zdravim, tak aby som to zrekapituloval. Celkovy zaujemcovia: ricous Alessio Sorrow kibi MiDDDla Roman I. vor Zatial som riesil 4, uvidime ako sa zadari, neslubujem. P. Vím, že je stop-stav, ale kdyby to bylo možné, taky bych se taky přidal.... Černý nebo čerešně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Zdravim, tak aby som to zrekapituloval. Celkovy zaujemcovia: ricous Alessio Sorrow kibi MiDDDla Roman I. vor Zatial som riesil 4, uvidime ako sa zadari, neslubujem. P. s třešněmi nemám problém, těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Díky, těším se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Asi s křížkem po funuse,ale kdyby to šlo tak bych se taky rád přidal.Černý či čerešně. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 Samozřejmě že jdu na stopro do toho, jen jsem byl mimo net. Momentalne me ceka stehovani do noveho pusobiste. Jelikoz jsem se pripojil jako posledni, tak se nebudu zapojovat vubec do diskuse o barve nebo tak, necham to na vetsine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2008 Kdy to bude? Už jsem taky zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Chlapik pisal, ze ceresna bude za 2 tyzdne, takze musime pockat. Dam vediet ak bude nejaky vyvoj. Kdy to bude? Už jsem taky zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 (upraveno) Zdravím, jelikož musím od pondělka 29.9. do pátku 10.10. služebně pryč a nevím, zda bude přístup na internet, potvrzuji nadále svoji objednávku a omlouvám se, pokud nebudu reagovat v tomto vlákně na případný vývoj ohledně grilů. Jestli bude třeba něco rychle řešit, pošlu pro jistotu Alessiovi číslo na mobil. R. Upraveno 26. září 2008 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 Skončili jste všichni u jednomístných strojů, byl jsem out. Já mám víc automatů než jedny, tak jsem hledal dál a našel: Čtyřmístný vrtič ve dřevě, programovatelný, za EUR 129,80 včetně poštovného. Platba PayPalem, je na cestě ke mně. Podělím se o dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 Skončili jste všichni u jednomístných strojů, byl jsem out. Já mám víc automatů než jedny, tak jsem hledal dál a našel: Čtyřmístný vrtič ve dřevě, programovatelný, za EUR 129,80 včetně poštovného. Platba PayPalem, je na cestě ke mně. Podělím se o dojmy. My skončili u dvoumístného vrtiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Tento týden budu také mimo, mé telefonní číslo a kontakty jsem také již dříve poslal přes SZ, takže pokud se bude něco řešit a neodpovídám, pak jsem en mimo, ale o projekt mám stále zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 Olla, tak sa mi ozval, ze uz ich ma na sklade. Celkovo vie naraz poslat 4 kusy, takze celkovo by sa museli urobit 2 objednavky. Celkovy zaujemcovia (v poradi zaujmu): Alessio Vor Roman I ricous ----------- Sorrow kibi MiDDDla hebos Prvu objednavku spravim dnes. Ak potvrdi hebos alessiovi zaujem, je vas presne 4 viem objednat aj druhu varku. Len upozornujem, ze vsetko posielam na Alessia a je na vasej dohode, ako si to potom rozdistribuujete. Ked to objednam a zaplatim, poslem cislo ucto kazdemu z vas ako SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 Výborně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 Super Jak to vypadá s Hebošem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se