Ghill Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) Uz som pisal vyssie. Ak sa nazbierate 4 mozeme sa dohodnut ze sa predajcovi znovu ozvem. Akurat upozornujem, ze dolar isiel hore ... Přidávám se ke Kibimu, ... bude druhé kolo? EDIT: preklAp Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem Ghill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 ... a jsme dva... Tak jsme 3. Taky bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) Tak se omlouvam a rusim co jsem tu rikal Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Tak jsme 3. Taky bych se přidal. Se mnou můžete taky počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Takže: - kibi - hebouš - sorrow - lib Co/kdo dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 To je maximum na jeden balik. Idem napisat predajcovi, ci ta cena este plati. Ma pomale odozvy ale. Takže: - kibi - hebouš - sorrow - lib Co/kdo dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 No jo...děti a drahé hodinky nejdou k sobě... To já jsem byl doma naopak za cenu pochválen ;-) PS: Vore, ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 No jo...děti a drahé hodinky nejdou k sobě... watchwindry a děti taky ne. Musím s vrtičem ve skříni čekat na Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 OK, takze som mu pisal. Cena plati ako posledne - za 4 KS - $320 + 150 za postovne. Takze ak zavazne chcete, mozem objednat. Budem potrebovat adresu jedneho z vas komu sa to posle vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 OK, takze som mu pisal. Cena plati ako posledne - za 4 KS - $320 + 150 za postovne. Takze ak zavazne chcete, mozem objednat. Budem potrebovat adresu jedneho z vas komu sa to posle vsetko. Dík. Já závazně chci. Ještě pošlu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 OK, takze vo stvrtok objednam 4 windery a zasielam ich na libovu adresu. Ked zaplatim ozvem sa vam SZ a podla aktualneho kurzu co mi strhnu vam poslem sumu a cislo uctu na zaplatenie. Dík. Já závazně chci. Ještě pošlu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 OK, takze vo stvrtok objednam 4 windery a zasielam ich na libovu adresu. Ked zaplatim ozvem sa vam SZ a podla aktualneho kurzu co mi strhnu vam poslem sumu a cislo uctu na zaplatenie. Díky, bezva. Až to příjde, rozešlu všem SZ a dohodneme doručení, předání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 Díky, bezva. Až to příjde, rozešlu všem SZ a dohodneme doručení, předání.... Taky díky,až to bude v "hnízdě" dej vědět a vše doladíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 Přeji pevné nervy na celnici a at to přijde v pořádku, tak jako nám PS: Vore...ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Dotaz pro šťastné majitele: nezkoušel jste někdo "grilovat" Primky? Já letecké i televize (obojí kal.96) a vrtič je prostě nenatáhne, ani je neudrží v chodu po dni nošení na ruce. U ostatních, mnou zkoušených (Heuer Silverstone, VE-K3, Glashutte Spezimatic, Seiko, Orient) problém není - a to jsem je dával do grilu "nejdoucí". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Super! Taky moc děkuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 3. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Dotaz pro šťastné majitele: nezkoušel jste někdo "grilovat" Primky? Já letecké i televize (obojí kal.96) a vrtič je prostě nenatáhne, ani je neudrží v chodu po dni nošení na ruce. U ostatních, mnou zkoušených (Heuer Silverstone, VE-K3, Glashutte Spezimatic, Seiko, Orient) problém není - a to jsem je dával do grilu "nejdoucí". Jaké jsou údaje výrobce o natahování? Je ale divné, že je ani neudrží v chodu...za jak dlouho se po tom dni na ruce zastavily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Jaké jsou údaje výrobce o natahování? Je ale divné, že je ani neudrží v chodu...za jak dlouho se po tom dni na ruce zastavily? Údaje výrobce se mi nějak nepodařilo sehnat... Po dni na ruce se na grilu zastavily za další den - což je za stejnou dobu, jako by byly v krabičce... Kdyby se to stalo jen na jedněch, ale oboje? Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 A nevrtěl jsi na opačnou stranu? PS: třeba ty Primky vyžadují nějaké sofistikovanější pohyby, než je prostá rotace. (Nemíchat, protřepat...?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2008 A nevrtěl jsi na opačnou stranu? PS: třeba ty Primky vyžadují nějaké sofistikovanější pohyby, než je prostá rotace. (Nemíchat, protřepat...?) Že by "bondovky"...? Gril se točí obousměrně, fakt nevím. Třeba se ozve někdo se svýma zkušenostma, jak na primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se