Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dotaz pro šťastné majitele: nezkoušel jste někdo "grilovat" Primky? Já letecké i televize (obojí kal.96) a vrtič je prostě nenatáhne, ani je neudrží v chodu po dni nošení na ruce. U ostatních, mnou zkoušených (Heuer Silverstone, VE-K3, Glashutte Spezimatic, Seiko, Orient) problém není - a to jsem je dával do grilu "nejdoucí".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz pro šťastné majitele: nezkoušel jste někdo "grilovat" Primky? Já letecké i televize (obojí kal.96) a vrtič je prostě nenatáhne, ani je neudrží v chodu po dni nošení na ruce. U ostatních, mnou zkoušených (Heuer Silverstone, VE-K3, Glashutte Spezimatic, Seiko, Orient) problém není - a to jsem je dával do grilu "nejdoucí".

Jaké jsou údaje výrobce o natahování? Je ale divné, že je ani neudrží v chodu...za jak dlouho se po tom dni na ruce zastavily?

Odkaz ke komentáři

Jaké jsou údaje výrobce o natahování? Je ale divné, že je ani neudrží v chodu...za jak dlouho se po tom dni na ruce zastavily?

Údaje výrobce se mi nějak nepodařilo sehnat... ;) Po dni na ruce se na grilu zastavily za další den - což je za stejnou dobu, jako by byly v krabičce... Kdyby se to stalo jen na jedněch, ale oboje? :huh:

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

A nevrtěl jsi na opačnou stranu?

PS: třeba ty Primky vyžadují nějaké sofistikovanější pohyby, než je prostá rotace. (Nemíchat, protřepat...?)

Že by "bondovky"...? ;) Gril se točí obousměrně, fakt nevím. Třeba se ozve někdo se svýma zkušenostma, jak na primky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...