Jörg8X Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Ve stručnosti:- GMT- daydate- 40mm- titan- hliníková luneta- průhled Video s nastavováním GMT ručky: pre-order until 17 July 2019 Docela pěkné hodinky, ale 42mm v oceli by se mi asi líbilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Zajímavé fičury to má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Tohle se mi libi! Velikost super, titan super, mohli udelat i coke nebo nejakou mene barevnou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Pěkné, pěkné, zas mám nad čím uvažovat :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Pozerám na nete - ha, novinka od Ball, GMT + day date, čo je fajn kombinácia, ale pozerám, že to taká novinka nie je. Tak sem pridám ešte fotky z ablogtowatch.com. Sú parádne, aj s tým nastavovaním GMT ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Viděl jsem to osobně - náramek je jako cizí těleso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se