Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Obracím se na vás s prosbou o radu a zároveň o nějaké vlastní zkušenosti s používáním elektrického lapače hmyzu.Snad tu toto téma ještě není, alespoň vyhledavač zamítavě zavrtěl svou virtuální hlavou. Doufám, že vy s tou svou reálnou příliš kroutit nebudete a už vůbec ne s tou mojí. Ale komáři a td mě neskutečně... Upraveno 10. června 2019 uživatelem Daemonultimate
beeman Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 mame v karavanu, z Lidlu, pouzit zatim jednou a nejak nedokazu posoudit, sviti to tim modrym na okolni steny a komari nalitavaj na ta osvetlena mista a na lapac kaslou, alespon tolik jsem za 10 minut vypozoroval.nejspis, kdyz bude venku a bude to svitit jako jediny zdroj, tak poletej potvory primo do nej
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Co se tyce lapani komaru, tak je to mene ucinne. Respektive ne vsichni za tim svetlem jdou. Ostatni hmyz (vosy, mouchy, vcely, mury, atd) bez problemu. Navic je potreba cas od casu vymenit zarivku, protoze ztraci ucinost a uz mene laka hmyz. Zarivky jsou specialni pro hubice hmyzu. Pokud se pouzije jina, nez "hmyzovka", tak to funguje mene. Hmyz to tolik nelaka.Osobne pouzivam par let tento: http://proczech.cz/produkt/exocutor-ex30/Kdyz jsem delal v gastronomii, instalovali jsme je na prodejnach. Na komary mi vzdycky nejlepe fungovala nejaka "chemie" do zasuvky. Tedy Raid, Biolit, apod, kde se da lahvicka a strci se to do zasuvky.
Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Děkuji pánové za vaše podnětné příspěvky
rado74 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 škoda peňazí, tá lampa nemá dostatočné vyžarovanie aby prilákala hmyz - podobnú z Lidla som pre zaujímavosť kúpil a UVA vyžarovanie 1m od lampy - nula. Hmyz do toho vletí len keď sa nestihne vyhnúť lampe počas letu. Robím s tým, viem o čom hovorím. Ak kvalitnú lampu tak niečo od PestWest - drahé ale osvedčená kvalita. Na večerné posedenia na terase robia napr. model Titan 200 IP, nevadí ani dážď, retro nerušivý vzhľad ako lucerna. Ale pokiaľ je hmyzu naozaj veľa ani lampy nie sú všemocné-nastupuje chémia
Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Super, děkuju. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Daemonultimate
huhu4d Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Ja som pred rokom dal detom do izby takuto lampicku z aliexpresu, a daco to chyti no Tym, ze to je v noci v izbe jediny zdroj svetla tak asi nato priletia...ide to na usb, ma to vlastnu baterku, cize vie ist aj samostatne, ma to asi uv svetlo a normalne svetlo. ja to nechavam zapnute len na uv, resp fialovom, nakolko netusim, ci to realne UV je k tomu davam do zasuvky na noc raid. zatial su decka celkom spokojne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se