jankoxxx Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 som rad ze som sa na tu skolu vysral...
Conrad Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Odesláno 13. června 2019 Napadají mě slova z medicke přísahy pokud se ozerete pod obraz dejte posunky najevo že jste posluchači ČVUT
stenly Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Napadají mě slova z medicke přísahy pokud se ozerete pod obraz dejte posunky najevo že jste posluchači ČVUT Něco na tom bude
Dreak Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Mě už pomalu začíná iritovat asi i to slovo "víko"....připomíná mi to ten šílenej pořad, kde ten borec chodil v Eltonu a vykládal, že víčko toto a tamto
geometr Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Napadají mě slova z medicke přísahy pokud se ozerete pod obraz dejte posunky najevo že jste posluchači ČVUT To je dobrý. Nicméně pro absolventy ČVUT už hodinky existujou - Ingenieury přece. A s timhle je teda UK fakt nedohoní.
Návštěvník eloga Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 nojo promovaní inženýři, s Kozinovou větou... ty hodinky fakt peklo
geometr Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 ...má máma chtěla, aby ze mě zeměměřič byl..." ;-)
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 studenti ČVUT přece hodinky nenosí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se