Přejít na obsah

Dream watches

Peta-Biker

Doporučené příspěvky

...tak sem tiez daco hodim. Najskor som myslel, ze moje "dream watch" budu dake Panerai, alebo IWC. No a potom som mal moznost kupit od clena pekne hodinky za rozumnu cenu. Pacili sa mi, to ano, ale az po par tyzdnoch nosenia som si uvedomil, ze toto su pre mna tie prave hodinky snov! A ja ich mam na ruke!!!

post-6463-1246295602.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Andreas.ks napsal:
Basku, gratuluji!

Pozítří směrují mé kroky, lépe řečeno kola, do Glashütte zjistit, jestli skončím podobně nebo budu dál tápat... :)

Myslim, ze nemas sancu. Zbytocne sa budes vzpierat osudu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Bask napsal:
...tak sem tiez daco hodim. Najskor som myslel, ze moje "dream watch" budu dake Panerai, alebo IWC. No a potom som mal moznost kupit od clena pekne hodinky za rozumnu cenu. Pacili sa mi, to ano, ale az po par tyzdnoch nosenia som si uvedomil, ze toto su pre mna tie prave hodinky snov! A ja ich mam na ruke!!!

gratuluji ke krasnym NOMOS Sport, než jsem se rozhoupal, tak jsi byl rychlejší:)

mám v plánu Nomos Ludwig, ale nejprve to musím prosadit doma:(

hodinky, na které nedosáhnu a ani asi nikdy nesáhnu jsou momentálně Glashutte Original Chronometer

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tohle jsou hodinky, které jednou dám svému zatím imaginárnímu dítěti. Prosím, Omega De Ville Prestige Small Seconds.

Jsou to přesně ty hodinky s neokázalou krásou perfektně vyváženého designu, která vás nutí přemýšlet, co je na nich vlastně tak hezkýho.

K 30. narozeninám jsem si je připnul na ruku a nemůžu se na ně vynadívat pokaždé, když je nosím - ta fotka jim dost nesluší :-)

Navíc se mi splnilo několik milníků zároveň - koaxiální krok, COSC chronometr, malá vteřinovka :-)

post-529-1247581846.gif

No a ty druhé, které zůstanou zřejmě navždy snem, rozhodně nejsou na nošení. Vlastně tam ten řemínek je tak nějak navíc. Credor Spring Drive Sonnerie, aneb když se hodinařina dělá samurajským duchem.

post-529-1247582898.jpg

Na závěr bych jenom dodal, že sníme o různých hodinkách, ale záleží stejně na tom, jaké hodinky v životě potkáme a jaký mají příběh. Někdo touží po IWC Portuguese (u mě by to bylo číslo 3), ale pak dostane dědečkovy Primky televizorky a je to všechno jinak.

Odkaz ke komentáři

lefty napsal:
Na závěr bych jenom dodal, že sníme o různých hodinkách, ale záleží stejně na tom, jaké hodinky v životě potkáme a jaký mají příběh. Někdo touží po IWC Portuguese (u mě by to bylo číslo 3), ale pak dostane dědečkovy Primky televizorky a je to všechno jinak.

To se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nedávno jsem blouznil po Armin Strom Blue Chips. Teď jsem viděl naživo EDOXY Grand Ocean a je to tu zase :D , navrch dnes přišel Phoenix s variantou Grand Ocean v oceli a mám hlavu v pejru. Hrozná nemoc, ale počítám, že ji má každý z nás ;-).

Odkaz ke komentáři

Snow napsal:
Nedávno jsem blouznil po Armin Strom Blue Chips. Teď jsem viděl naživo EDOXY Grand Ocean a je to tu zase :D , navrch dnes přišel Phoenix s variantou Grand Ocean v oceli a mám hlavu v pejru. Hrozná nemoc, ale počítám, že ji má každý z nás ;-).

No ono jakýkoliv hodinky mají naživo 73% bonus k účinnosti proti katalogům/netu :-)

Odkaz ke komentáři

Snow napsal:

U mě se to naštěstí změní, než to stihnu v deliriu realizovat. Ale všichni takový štěstí nemaj, viď Millisi?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...