Bask Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 ...tak sem tiez daco hodim. Najskor som myslel, ze moje "dream watch" budu dake Panerai, alebo IWC. No a potom som mal moznost kupit od clena pekne hodinky za rozumnu cenu. Pacili sa mi, to ano, ale az po par tyzdnoch nosenia som si uvedomil, ze toto su pre mna tie prave hodinky snov! A ja ich mam na ruke!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Basku, gratuluji! Pozítří směrují mé kroky, lépe řečeno kola, do Glashütte zjistit, jestli skončím podobně nebo budu dál tápat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Andreas.ks napsal: Basku, gratuluji! Pozítří směrují mé kroky, lépe řečeno kola, do Glashütte zjistit, jestli skončím podobně nebo budu dál tápat... Myslim, ze nemas sancu. Zbytocne sa budes vzpierat osudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Ja sa samozrejme vzpierať nechcem - len dúfam, aby sa nezačalo vzpierať moje zápästie... A propos, kde si vzal tú parádnu fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Andreas.ks napsal: kde si vzal tú parádnu fotku? Normalne som ju vygooglil z netu. Vsak skus sam. Klucove slovo NOMOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Bask napsal: ...tak sem tiez daco hodim. Najskor som myslel, ze moje "dream watch" budu dake Panerai, alebo IWC. No a potom som mal moznost kupit od clena pekne hodinky za rozumnu cenu. Pacili sa mi, to ano, ale az po par tyzdnoch nosenia som si uvedomil, ze toto su pre mna tie prave hodinky snov! A ja ich mam na ruke!!! gratuluji ke krasnym NOMOS Sport, než jsem se rozhoupal, tak jsi byl rychlejší mám v plánu Nomos Ludwig, ale nejprve to musím prosadit doma:( hodinky, na které nedosáhnu a ani asi nikdy nesáhnu jsou momentálně Glashutte Original Chronometer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Tak totok(jedny,či druhé) by mne uspokojilo napořád..... http://cgi.ebay.com/BREITLING-CHRONO-MEN-P...93%3A1|294%3A50 http://cgi.ebay.com/70s-Breitling-Navitime...93%3A1|294%3A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 911 napsal: to simon jaka je cena tech platinovych VC? Tipoval bych 2,5 mega. Pod 2 to určitě nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Limited Edition Upraveno 12. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 tot me dream watch doufam ze aspon jedny budu mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tohle jsou hodinky, které jednou dám svému zatím imaginárnímu dítěti. Prosím, Omega De Ville Prestige Small Seconds. Jsou to přesně ty hodinky s neokázalou krásou perfektně vyváženého designu, která vás nutí přemýšlet, co je na nich vlastně tak hezkýho. K 30. narozeninám jsem si je připnul na ruku a nemůžu se na ně vynadívat pokaždé, když je nosím - ta fotka jim dost nesluší :-) Navíc se mi splnilo několik milníků zároveň - koaxiální krok, COSC chronometr, malá vteřinovka :-) No a ty druhé, které zůstanou zřejmě navždy snem, rozhodně nejsou na nošení. Vlastně tam ten řemínek je tak nějak navíc. Credor Spring Drive Sonnerie, aneb když se hodinařina dělá samurajským duchem. Na závěr bych jenom dodal, že sníme o různých hodinkách, ale záleží stejně na tom, jaké hodinky v životě potkáme a jaký mají příběh. Někdo touží po IWC Portuguese (u mě by to bylo číslo 3), ale pak dostane dědečkovy Primky televizorky a je to všechno jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 lefty napsal: Na závěr bych jenom dodal, že sníme o různých hodinkách, ale záleží stejně na tom, jaké hodinky v životě potkáme a jaký mají příběh. Někdo touží po IWC Portuguese (u mě by to bylo číslo 3), ale pak dostane dědečkovy Primky televizorky a je to všechno jinak. To se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Nedávno jsem blouznil po Armin Strom Blue Chips. Teď jsem viděl naživo EDOXY Grand Ocean a je to tu zase , navrch dnes přišel Phoenix s variantou Grand Ocean v oceli a mám hlavu v pejru. Hrozná nemoc, ale počítám, že ji má každý z nás ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Snow napsal: Nedávno jsem blouznil po Armin Strom Blue Chips. Teď jsem viděl naživo EDOXY Grand Ocean a je to tu zase , navrch dnes přišel Phoenix s variantou Grand Ocean v oceli a mám hlavu v pejru. Hrozná nemoc, ale počítám, že ji má každý z nás ;-). No ono jakýkoliv hodinky mají naživo 73% bonus k účinnosti proti katalogům/netu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 lefty napsal: No ono jakýkoliv hodinky mají naživo 73% bonus k účinnosti proti katalogům/netu :-) no a co teprve kdyz mate sve vysnene hodinky na ruce na chvilku a pak je musite dat zpet to je pak teprve tik v oku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Snow napsal: Nedávno jsem blouznil po Armin Strom Blue Chips. Teď jsem viděl naživo EDOXY Grand Ocean a je to tu zase , navrch dnes přišel Phoenix s variantou Grand Ocean v oceli a mám hlavu v pejru. Hrozná nemoc, ale počítám, že ji má každý z nás ;-). U mě se to naštěstí změní, než to stihnu v deliriu realizovat. Ale všichni takový štěstí nemaj, viď Millisi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 (upraveno) T.č. Prim Sport Automatic s modrým číselníkem Klidně mi nadávejte, že jsem nenáročný (foto tolja) Upraveno 18. července 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Tak dnes jsem zjistil, že bych chtěl dojít až sem, a potom se rozhlédnu a uvidím jestli cesta končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 jiriskopal68 napsal: Tak dnes jsem zjistil, že bych chtěl dojít až sem, a potom se rozhlédnu a uvidím jestli cesta končí nekončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 jiriskopal68 napsal: Tak dnes jsem zjistil, že bych chtěl dojít až sem, a potom se rozhlédnu a uvidím jestli cesta končí Až tam dojdeš, tak zjistíš, že cesta začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se