Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

danycz: To je mi ale náhoda.. :) Práve včera som pri surfovaní narazil na tento model a úplne som sa do neho zamiloval:

22465.jpg

A dnes som si ich bol pozrieť naživo (v modrej) a je to proste krása. Len tá cena (67 500,- Kč) mi láme srdce :crying_anim02:

Odesláno
  decebal napsal:
Tady Ti jedny utekly.

Tak nevím, ale nenašel jsem že by je tady někdo prodával....

Zkus dát link.

Odesláno

No tak toto bolo to co ma trapilo doteraz (a stale trapi lebo ma to caka doma a ja som prec :))

M8350_4_11_1_detail.jpg

A toto co ma trapi teraz.

haupt_M8340_5_H8_9_detail.jpg

Aj ked musim uznat ze niekolko kuskov s toho co tu pisete mozno tiez casom zacne hlodat :)

Odesláno
  mengelis napsal:
5196_3.jpg k stříbrným/platinovým/bílozlatým/nerezovým doplňkům...

za seba môžem povedať, že žiadne DW som doteraz nemal... ale tieto PP sú dokonalé spoločenské hodinky... jednoducho "non plus ultra" dizajn - ladné, vyvážené púzdro, sebavedomé ručičky, indexy... k tomu použitý materiál... technika... história... značka... :)

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj, teraz moja srdcovka je komplikácia Jumping hours je to radosť sa pozerať na take nieco a pritom take nevšedne páči sa mi to, začínam šetriť na nove hodinky :) zatial celkom ujde značka epos, su aj ine,ale uz vyššej cenovej kategórie ....poznate este nejake znacky ?

Odesláno

No ja pred pulrokem jeste zaryty jednohodinkovy typek zvazuju "do tretice vseho dobreho" poridit jeste jedny Omegy. Ale vazne posledni!? :suicide_anim: Nejradeji puvodni Ploprof, ta chystana reedice uz neni ono...

Nastesti je to meta pro me celkem vysoka, takze mam snad na dlouhou dobu vystarano..

post-2867-1224681002.jpg

Odesláno

Tak ja jsem momentalne ujetej na tydle fascinuje mne spojeni kvalitni mechaniky s elektronikou a pokud jsou opravdu uplne potichu tak je to totalni bomba i gdyz nejake 5Hz by zase pro zmenu mohly krasne "zpivat" :oneeyed02:

post-4253-1225055987.jpg

Odesláno
  tyfo napsal:
Tak ja jsem momentalne ujetej na tydle fascinuje mne spojeni kvalitni mechaniky s elektronikou a pokud jsou opravdu uplne potichu tak je to totalni bomba i gdyz nejake 5Hz by zase pro zmenu mohly krasne "zpivat" :oneeyed02:

5hz by si podla mna vobec nepocul a ak aj tak k krasnemu zpivani by to malo sakra daleko, 5hz je skor tupy brum u cloveka na spodnej hranici pocutelnosti (skor za nou) :D

dokazali by si to uzit mozno tak slony alebo velryby, ale aj tie by to vyhodnotili skor ako poplasnu spravu nez spev :)

Odesláno

Pokud se nepletu, tam mi kamarad zvukar tvrdil pri stavbe subboferu, ze pod 15Hz nic neni, pac to clovek nevnima. Naopak pokud by slo o zvuk hodne silny, mohlo by to skodit. Nervove soustave, jak me poucil veterinar pri pitve mrtveho hada. Ten pry ma nervovou soustavu citlivejsi a bydlel rok kousek vedle toho bufferu :thumbsdown_anim:

Odesláno
  japa napsal:
za seba môžem povedať, že žiadne DW som doteraz nemal... ale tieto PP sú dokonalé spoločenské hodinky... jednoducho "non plus ultra" dizajn - ladné, vyvážené púzdro, sebavedomé ručičky, indexy... k tomu použitý materiál... technika... história... značka... :)

jj, to jsou snad dokonalé hodinky; bohužel cena je jaká je :frusty:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

QUOTE(Peta-Biker @ 17.6.2008 - 23:21)

Konec konců, co si budem nalhávat, každýmu je putna, co máme na ruce, je to jen v našich hlavách...

tohle si asi vytisknu a nalepim nahoru na monitor... pro jistotu...

Kurnia, to je ono, Kibi

Upraveno uživatelem MarcelG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...