Chumpus Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Tohle je z natáčení dvojky, kde budou mít Bruce i Arnold už větší roličku. Stejně jako třeba JCVD a ... Chuck Norris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 nevite, co to mel Bartoška v nedeli u Itala v kuchyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 nevite, co to mel Bartoška v nedeli u Itala v kuchyni? Hlad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Copato nosil Kalousek před Bondovkama?Nejsou to (dámské ) Konstelejšny v bikolóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jojo, myslim ze je ma obcas i v soucasnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 nosi vubec Kalousek nejaky vetsi hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 nosi vubec Kalousek nejaky vetsi hodinky? Myslíš třeba něco takovéhleho? Tak nic takového opravdu Kalousek nenosí. To na fotce je kombinace Kalouska a Silvestra Stallone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Myslíš třeba něco takovéhleho? Tak nic takového opravdu Kalousek nenosí. To na fotce je kombinace Kalouska a Silvestra Stallone To mě tedy dostal, obzvlášť po těch předchozích malých průměrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 To mě tedy dostal, obzvlášť po těch předchozích malých průměrech. On, nebo já? Četls jsi co je v tom spoileru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 :-D :-D :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 On, nebo já? Četls jsi co je v tom spoileru? Teď už ano To se ti povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Ten Bartoška by mě taky zajímal,furt sem mu na tu ruku musel čumět-a jen tak mimo-opět byl oháknutej jako svině .Já bych tipoval nějaký pilotky IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Viz Patrikův příspěvek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1298-jake-hodinky-nosi-vip/page__st__2240 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Aha díky,řekl bych,že tyhle Fortisky to nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Je to z filmu Expendables http://www.imdb.com/title/tt1320253/ kde si Bruce i Arnold strihli velmi vtipnou minirolicku sakra tam hraje i lungren, teda to musí být krásná sra.ka už se na to těším. tohle šlo nějak mimo mě ale těším se na to. Upraveno 14. října 2011 uživatelem Fikus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 sakra tam hraje i lungren, teda to musí být krásná sra.ka už se na to těším. tohle šlo nějak mimo mě ale těším se na to. Hele jako odpoledni oddychovka na gauci to byl super film. Fakt jsem se bavil a scenka s Brucem a Arniem je luxusni. A nyvic vsude moje oblibene Panerai, takze je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 taky myslim, ze fortis to nebyly, ma jich vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 netusite, co mel vcera Petr Cech za hodinky v Show Jana Krause? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 netusite, co mel vcera Petr Cech za hodinky v Show Jana Krause? A nemůžeš si prosím dát tu práci a udělat screenshot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 prosimte tady ho mas... snad nikdo nezapomene nadavat, ze nic neni videt, ale lepsi zaber sem fakt nenasel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se