Rodkopf Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 už to tady asi bylo...ale kdyby mezitím někdo našetřil...Clapton a platinové pateky na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 mr bean a? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Měly by to být IWC 371432, pokud jsou to ty stejné, co tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 režisér David Ondříček a Moony v Espritu Lidových novin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Tyrese Gibson a nejspíš Hublot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 toto je presne typ cloveka a oblecenia k akemu si hubloty predstavujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Bruce Willis a Panerai RadiomirHernajs, tyhle Radiomiry, to je parádička. Na cifru štyry čárky, vosum teček a hotovo, vymalováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 toto je presne typ cloveka a oblecenia k akemu si hubloty predstavujem Přijde mi ale, že to k němu sedne. Vypadá v tom dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Přijde mi ale, že to k němu sedne. Vypadá v tom dobře... Akorát mu k ničemu neladí ten modrej pásek...Hnědej nebo černej by byl lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Petr Sís alias Peter Sis po americku První netuším - podle řemenu a nožek - Ingy? Druhé netuším: Nejde mi vložit odkaz - tak takhle http://www.cmog.org/sites/default/files/Peter_Sis_headshot.jpg Upraveno 11. února 2013 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 bych to skoro tipnul na Corum. podle tech nozek a pasku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Karel tady byl už několikrát, ale s hodinkama přes manžetu, stejně jako ten šílenej talián, ještě ne: Upraveno 11. února 2013 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Přímo tato fotka tu už proběhla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Edit - double post. Upraveno 11. února 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Ať jsem hledal, jak jsem hledal, nenašel jsem ji tu, tak tu holt bude dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Myslím, že se zas tak moc neděje. Občas taky nevím, co všechno kde bylo... Jinak je to post 6821 tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) copak má na ruce papež Benedict XVI?? Mně to přijde jako nějaký Longines.. Slušnej obrázek je ještě zde.. http://brnensky.denik.cz/galerie/foto.html?mm=papez_usa_navsteva_obeti Upraveno 12. února 2013 uživatelem Kazaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Nebudou to Blancpain? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Bruce Willis je asi fan Panerai, keramické Radiomir 8 days, tentokrát správně nasazené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 džínová košilka + pletená kravatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se