mnovace Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 2odklízeč myslíš, že rozteč pro stěžejky 20 je ok při tak velkých hodinkách? NO ja bych se přikláněl spíše k 22mm.
Onisan Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 2odklízeč myslíš, že rozteč pro stěžejky 20 je ok při tak velkých hodinkách? NO ja bych se přikláněl spíše k 22mm. souhlasím, 22 bude lepší!
Onisan Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 to george.. Bude shoda co se tyce hamiltonu? Ja jsem ochoten vaznym zajemcum potrebne strojky koupit na ebay. Ale kdyz myslim vazni zajemci, pak takovi kteri se nezaleknou slozit zalohu Ja se pres vikend pokusim udelat zase nejaky design, at se pohneme i u ciferniku. Je to asi rozumná volba...
Dali Odesláno 2. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2006 Se specifikací souhlasím. U Omega Railmaster je řemen 21mm při velikosti 42,5mm. Přikláním se k 20 nebo 21mm. 2 Odklízeč Už se těším na návrh. Díky
HIFI Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 Rozměr 21 nedoporučuji,buď 20 nebo 22. Sám mám omegy a vím jaký je to problém sehnat pěkný pásek. /i cena je jinde/
In Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 V této chvíli shoda s navrhem odklizece a řemen 22.
odklizec Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 Chapu, ze se vam 20mm roztec nozek zda u 43mm hodinek malo, ale myslim ze mi date za pravdu, ze uz drive zde zobrazena Minerva se 43mm pouzdrem a 20mm stezejkama vubec nevypada spatne! I tyhle moje noname maji prumer 43mm a roztec nozicek 20mm a vypada to myslim velmi dobre (kdyz si odmyslite nemozne rucicky a stav remenu). Takze si myslim, ze je to jen otazka proporci. Podle meho nazoru se k hodinkam s tenkym okrajem bude vic hodit mensi roztec nocicek. Ale muzeme o tom jako vzdy dat hlasovat.. Roztec nozicek: 20mm - 1 22mm -
Karlos Odesláno 2. června 2006 Nahlásit Odesláno 2. června 2006 Teda jestli tohle vyjde, tak to bude projekt roku :-) , jsem moc zvědavý jak dopadne cenová kalkulace, bojím se že na to nebudu mít. A osobně bych byl taky pro rozteč 20mm, mnohem víc tak vynikne velikost a plocha hodinek. Jde přece o to, aby to byly hodinky už na první pohled neobyčejné, nebo snad ne? A nejen na první pohled...
cigi Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Odesláno 5. června 2006 Mně je to skoro buřt. U kulatého jednoduchého pouzdra to nemá takový vliv jako u hybridních tvarů s hranama. Nechcete si počkat na definitivní návrhy, aby byly vidět přesné proporce? 10% není velký rozdíl. Ale kvůli tomu, abych mohl dát korunku na 4 a netrčela mi tak z hodinek, hlasuju pro 20mm. 20mm - 7 22mm - 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se