Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to george..

Bude shoda co se tyce hamiltonu? Ja jsem ochoten vaznym zajemcum potrebne strojky koupit na ebay. Ale kdyz myslim vazni zajemci, pak takovi kteri se nezaleknou slozit zalohu ;)

Ja se pres vikend pokusim udelat zase nejaky design, at se pohneme i u ciferniku.

Je to asi rozumná volba...

Odesláno

Se specifikací souhlasím. U Omega Railmaster je řemen 21mm při velikosti 42,5mm. Přikláním se k 20 nebo 21mm.

2 Odklízeč Už se těším na návrh. Díky :P

Odesláno

Chapu, ze se vam 20mm roztec nozek zda u 43mm hodinek malo, ale myslim ze mi

date za pravdu, ze uz drive zde zobrazena Minerva se 43mm pouzdrem a 20mm

stezejkama vubec nevypada spatne! ;)

Minerva140smallFront.jpg

I tyhle moje noname maji prumer 43mm a roztec nozicek 20mm a vypada to

myslim velmi dobre (kdyz si odmyslite nemozne rucicky a stav remenu).

noname_43.jpg

Takze si myslim, ze je to jen otazka proporci. Podle meho nazoru se k hodinkam s tenkym

okrajem bude vic hodit mensi roztec nocicek. Ale muzeme o tom jako vzdy dat hlasovat..

Roztec nozicek:

20mm - 1

22mm -

Odesláno

Teda jestli tohle vyjde, tak to bude projekt roku :-) , jsem moc zvědavý jak dopadne cenová kalkulace, bojím se že na to nebudu mít. A osobně bych byl taky pro rozteč 20mm, mnohem víc tak vynikne velikost a plocha hodinek. Jde přece o to, aby to byly hodinky už na první pohled neobyčejné, nebo snad ne? A nejen na první pohled...

Odesláno

Mně je to skoro buřt. U kulatého jednoduchého pouzdra to nemá takový vliv jako u hybridních tvarů s hranama. Nechcete si počkat na definitivní návrhy, aby byly vidět přesné proporce? 10% není velký rozdíl.

Ale kvůli tomu, abych mohl dát korunku na 4 a netrčela mi tak z hodinek, hlasuju pro 20mm.

20mm - 7

22mm - 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...