Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tyhle RGM jsou parádní. Ty na obrázku mají nějakou mikroregulaci, to měl i ten původní strojek nebo to tam v rámci úprav dodali v RGM? Stejný dotaz i k nápisu o seřízení v pěti pozicích. Ukaž fotky, až dorazí.

Odesláno

Jasne, postnu fotky. Ta mikroregulace by tam mela byt od zakladu. Kdyz se mrknes na muj predchozi prispevek na tohle tema, je tam fotka jineho 921 strojku a zda se, ze to tam standartne ma.

Rozmery neznam, zjistime az dojde ;) Ale kdyz se to vejde do 42-43mm pouzdra, tak to bude pod 40mm. Tipuju 38mm.

Odesláno

V tom mas urcite pravdu, ale ony vsechny ty ebay prestavby IWC s novym cifernikem taky uz nemaji krome strojku s IWC vubec nic spolecneho ;) A nez vymyslet nejaky sileny nazev a logo, proc nevyjit ze jmena strojku?

Odesláno

Priznam se, ze jsem se k tomu pres vikend nedostal. Ale treba bysme mohli nejak vyjit z tech navrhu, co jsem delal pro spolecenske primky? Ty dvoubarevne, jen s subcifernik na 9 a misto kombinace bezova-cerna treba dva odstitny te bezove? Pripadne neco stribnreho, ale to se blbe vizualizuje a dokud to nevidis nazivo, tak nemas predstavu, jestli je to ono, nebo slapnuti vedle ;)

Odesláno

o meistersinger jsem také dlouho přemýšlel, ale pouzdro nic moc, ručičky a ciferník nic moc a Unitas taky nic moc. Když si to necháš předělat tak jsi na ceně toho co nabízí Prim v sérii 10ks. Pro mě je to jasná volba, jestli neseženem něco levnějšího tak to co nabízí Prim.

Označení Hamilton může být problém reg. ochr. známka, navíc asi Prim nebude chtít vyrábět značhu Hamilton nebo třeba IWC, ale značce Prim by se asi nebránil. Máme ještě pořád šanci vymyslet něco úplně jiného.

Se strojkem Hamilton v základu souhlasím, pokud seženu nějaký jiný, lepší, rád si připlatím za úpravu. Z tohoto důvodu jsem zvědav na roměry Hamiltonu.

Odesláno

Já to mám o to jednodušší, že se mi Meistersinger líbí - strašně :) , právě ty ručičky a ciferník, to že připomínají mikrometr - a vůbec :) Nicméně nechci zatracovat zdejší tvůrčí atmosféru, pouze jsem to uvedl jako svojí alternativu, protože Hamilton mě nic neříká a vypadá to , že se k němu většina spíše přikloní :)

Odesláno
  Dali napsal:
Označení Hamilton může být problém reg. ochr. známka, navíc asi Prim nebude chtít vyrábět značhu Hamilton nebo třeba IWC, ale značce Prim by se asi nebránil. Máme ještě pořád šanci vymyslet něco úplně jiného.

A kdo nas bude zalovat? Pochybuju, ze by s tim hamilton neco delal. To uz by IWC davno zatrhnul vsechny prestavby co se prodavaji na ebay ;) Jinak vzdycky muzeme misto celeho Hamilton davat na cifernik jen to jejich designove "H".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...