Roman-ZA Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 zdravim kolegov, myslite si, ze je mozne niekde dostat COSC chronometer v tejto cenovke https://www.uhrenlounge.de/detail/mido-commander-commander-ii-chronometer-m021-431-11-061-01-8171 ? jedine minus je WR 50m, ale to za az take podstatne nepovazujem, lebo sprchovanie a kupanie by mali zvladnut. ak ano, tak tu su podmienky vyberu:- puzdro 40mm,- kovovy naramok,- zafir sklo,- datum ano a day/date rozhodne potesi,- swiss stroj (to je ale asi jasne),- min. WR 100m, ale prekusnem aj 50m,- vyssia rezerva natahu potesi,- pohlad na strojovnu potesi, - zivsie aplikacie na ciferniku - sekundovka, rucicky (ideal oranzove/zlte/cervene), nech to nie je take fadne,- cenovka ala MIDO ,- nakup v ramci EU (nechce sa mi lozit po colniciach). vdaka za vsetky typy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Zhruba jo, třeba Tissoty nejsou o moc dražší a taky mají 80 hod rezervu https://hodinky.heureka.cz/tissot-t086_408_11_031_00/specifikace/#section Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Také farebné to nebude, ale skús pozrieť:- Certina DS1- Ward C65 Trident Vintage- Hamilton Jazzmaster- Glycine Combat 6- Archimede Klassik 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 To jsou všechno chronometry? Romane a proč nejdeš do těhle, v čem je problém? Ale zkus si to projít znova, v tomhle krámku nakupuju v Drážďanech, jsou 100%. Mrkni znova a pokus se najít cosc ale s křemíkem, většinou to píšou v závěru popisu. Tyhle jsou jen cejchovaný, ale Si nemaj, zeda jestli vUhren nezblbli popis, ale nestává se jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 To jsou všechno chronometry? Romane a proč nejdeš do těhle, v čem je problém? Ale zkus si to projít znova, v tomhle krámku nakupuju v Drážďanech, jsou 100%. Mrkni znova a pokus se najít cosc ale s křemíkem, většinou to píšou v závěru popisu. Tyhle jsou jen cejchovaný, ale Si nemaj, zeda jestli vUhren nezblbli popis, ale nestává se jim to.problem nie je v nicom len rozsirujem obzory, ci sa nieco nenajde aj ine. MIDO su zatial top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 https://www.fratellowatches.com/cosc-automatic-chronometer-below-700-by-formex/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 vsetko fajn, len su velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 A jo, já zapomněl. Maj zajímavý vychytávky. Ale nemaj ani delší nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 vyzeraju skutocne velmi dobre. velmi pekny cifernik. tu velkost vsak nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Ja taky premejslim, mrkni na tributy, jsou ...pro mne...nádherný. modry už mam, berou mě černý, velikost i pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Tissot BALADE je Chronometer a tiež maju Powermatic 80 a tuším do 900? stoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 toto je uz dost oblekove a tie uz mam. bral by nieco viac casual. Tissot BALADE je Chronometer a tiež maju Powermatic 80 a tuším do 900? stoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 fajnove videjko Ja taky premejslim, mrkni na tributy, jsou ...pro mne...nádherný. modry už mam, berou mě černý, velikost i pro Tebe tieto sa mi az tak nepozdavaju, tie tvoje sa mi pacia viac. sa mi zda, ze nie si ani chronometre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Nejsou to chronometry, ale to je bez odpovídajícího strojku celkem jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Nejsou to chronometry, ale to je bez odpovídajícího strojku celkem jedno.Tomu moc nerozumím, proč by to mělo být jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Protože obyčejná Eta, Sellita...je i v případě chronometru stále obyčejným strojkem, jen pečliv?ji seštelovaným. Někteří kolegové dokonce říkají, že je to kus papíru. Až takhle to nevnímám, přece jen ten kus papíru zaručuje přesnost v daleko užším rozsahu. Ale kouzlo s nápisem chronometr na mne funguje u strojků s nějakým alespoň malým bonusem, nemusí to být hned inhouse, třeba coaxiál a nebo konkrétně v případě Mida křemík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 ten kremik myslis na lunete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 jo, jasne, rano mi to blbo mysli osobne COSC certifikat za kus papiera nepovazujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 No jasně, ETA s COSC má některé díly lepší než standardní kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.