Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 kremikovy vlasok ma nazov CALIBER 80 CHRONOMETER SILICON a musi byt oznaceny na rotore nachadza sa napriklad v tomto modele - https://www.ablogtowatch.com/mido-commander-icone-watch-review/. ten moj vybrany model ho nema, ale to nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Měl jsem chronometer co chodil podle plotu a mám sellitu co chodí +1s/den. Papír snese všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 tak to potom treba reklamovat, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ano, nebo po záruce je nechat zregulovat, jen jsem tím chtěl napsat, že to je jen kus bezcenného papíru. Ten strojek se ladí, když není v hodinkách a potom se může přihodit ledacos. Daleko lepší a významnější pro koncového uživatele z mého pohledu je certifikát METAS, kde se sleduje přímo chování strojku v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Kus bezcenneho papíru to není. Pokud ten strojek ty garantované odchylky nemá, je to důvod k reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 tiez to tak vidim. COSC Certifikat sa rata aj u laikov pokial mi je zname, tak SWISSeri si na tom daju zalezat, aby to splnalo atributy, ktore ma hlavne, ked je to aj uvedene na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 To nerozporuji, ovšem to stejné můžeš udělat u všech hodinek, akorát se mění velikost odchylky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Roman: narazil som na chronometer Tissot. Asi to nebude to pravé orechové, ale za tú cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Jasně, ale ten certifikát ti tu odchylku garantuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Podle mě ten certifikát garantuje odchylku strojku před vložením do konkrétních hodinek a k tomuto kroku je ještě dlouhá cesta. Možná to jenom špatně chápu, tak si to nechám rád vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 COSC je kontrola strojků, následně se strojky ve firmě teprve kompletují do hodinek. Ale materiály strojků pro certifikaci jsou ty nejlepší. U ETY je to 4.nejvyssi třída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Standard, Elabore, TOP a poslední Chronometer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Roman: narazil som na chronometer Tissot. Asi to nebude to pravé orechové, ale za tú cenudiky za tip, ale tu sekundovku navrhoval kto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 ako vravim, som skor laik, ale dla mna je Chronometer the best of the best. preto bolo zalozene toto vlakno, aby mi bolo poradene a ulohu si plni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Podle mě ten certifikát garantuje odchylku strojku před vložením do konkrétních hodinek a k tomuto kroku je ještě dlouhá cesta. Možná to jenom špatně chápu, tak si to nechám rád vysvětlit. naco ti bude dobra odchylka pred vlzenim do hodiniek, ked v hodinkach pojde na draka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 diky za tip, ale tu sekundovku navrhoval kto? Sekundovka ešte ako tak, ale čo ten kyklop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 jasne, na kyklopa som myslel. tiez neviem nad cim rozmyslam, ked pisem? a potom pisem bludy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 DS-1 je druhy zhavy kandidat: https://www.znackovyshop.sk/Hodinky-Certina-C029-408-11-081-00-d4656.htm Certina DS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 TUTO sú za ďaleko lepšiu cenu Alebo TUTO od AD. Mám DS1 s Powermatic80 a určite môžem odporučiť. Za tú cenu veľmi slušné spracovanie a 80h rezerva nie je na zahodenie. Odchýlka u mojich sa pohybuje okolo +8s/deň. Výhoda Vertina je, že by si si ich mal vedieť vyskúšať pomaly v každom lepšom hodinárstve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 tak som nieco nasiel, ale ta cena je teda zahul riadny https://global.rakuten.com/en/store/katsuboya/item/zo9265/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.