Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mechano: pouzdro je masivní, takže dřevo by také šlo. Jako chlap bych to nenosil, ale jako doplněk by to mezi ženskejma mělo určitě úspěch. Nepochybně u těch, co nosí dřevěné náramky, náhrdelník z bezinek, prstýnek z drátu a na hlavě místo vlasů chobotnici :D

Teď vážně, patrně bych měl problém s volbou řemínku. Ke dřevu kůži nebo textil?

Odesláno

Černý Diplomaty naprostá bomba. Kdyby byly z nerezu ( pro nás co ještě nemáme vlastní dům na uchovávání hodinek, s heliportem a soukromou helikoptérou na převážení platinových Diplomatů ) vel.40 mm, tak neváhám ani minutu. Zlatá verze je taky krásná, ale tu bych přenechal někomu se slabostí pro hodinky ze žlutého zlata. inak oboje skvostné. Gratuluji.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Docela hezký kontrast, Primky šly opravdu použít pro každou příležitost:

PrimkySp50Auto011.jpg

Odesláno
NÁÁÁDHERA!!! Platina je halt platina!

BTW: Jak jsou na tom váhově? Bylo by k dispozici srovnání gramáže platina X zlato?

Cca 1,5 násobek hmotnosti zlata.

Odesláno
Proboha prime, jsou to ještě primky? Co na tom dýnku dělají zlaté nápisy? šálí mě zrak? Myslel jsem, že budete důsledněji dbát na svou pověst - nejdražší primky a hned takhle zkažený.  no ale za ty prachy....... kterej zbohatlik si je asi pořídil? Aplspoň, že strojek není žlutozlatoiridiomodročervený, přece jen máte úroveň. :)

Moc se mi líbí ta plochá korunka , nejsem si jist, že se právě k tomuto modelu hodí, zaniká totiiž vedle té lunety, další nedotaženost, bohužel. No zklamání, ve vaší třídě, co mám říct jiného??

To ty zlatý jsou úderný, ale vyšperkoval bych ciferník - bílý potisk působí velice levně, ale to pouzdro je schön - nejsem si jist, není to originální tvar? - pakliže ano, proč nám to nedáte jako inspiraci pro l.e. ? Zase jsem zklamanej....:)

Předně, taušírované dno je vykládané růžovým zlatem (jako žluté se tváří pouze na fotkách) a in natura to vypadá velmi decentně.

Hodinky ze žlutého zlata jsou renovace (dost důkladná:)), takže nebylo moc co měnit. Hodinky měly být co nejvěrnější vzhledově, a přitom materiálově co nejhodnotnější. To znamená, že se skutečně jedná o rozměrově i designérsky identické pouzdro s původním kouskem z nabídky PRIM.

Odesláno
PRIM: ty automaty ve zlatém pouzdře jsou také překvapivě hezké. Mám je doma v původním, velice zachovalém, plaké pouzdře, ale jaksi jim schází elegance. Ciferník, strojek atd. jsou původní? Ručky jsou zlaté?

Ciferník, ručky i strojek jsou původní, ale odvedlo se na nich velké množství práce. Strojek je například zlacený s ruční rytinou a ciferník kompletně renovovaný,takže byste ho nerozeznali od nového.

Návštěvník Kamil
Odesláno
To Kamil: Díky za fotky těch fialových.:)

Není zač, rádo se stalo.:)

Odesláno
Ciferník, ručky i strojek jsou původní, ale odvedlo se na nich velké množství práce.

Ciferník a strojek jsem předpokládal, ale ručky jsem očekával nové ze zlata. Každopádně moc hezké a hodinky mne zaujaly víc než Diplomaty.

Návštěvník Kamil
Odesláno
širší řemínek atd...:)

Zkusil jsem k nim dát řemínek z Junghansů:

AutoRemIMG_1287.jpg

Líbí se mi jak se rozšiřuje směrem k hodinkám a pak je zase zúžený na stěžejky. Něco takového?

Odesláno

Ještě jednou zdůrazňuji, že ty zlaté hodinky jsou dělané podle původního pouzdra, takže žádný prostor pro novodobý designérský zásah. Pouzdro je vyrobeno tak, jak bylo v dobách, kdy si ho pořídil otec našeho zákazníka.

Odesláno

Doufám, že to znamená, že zákazník chtěl přesnou repliku těch původních, ale ve zlatě - proto se nemohl Prim vyřádit. Jako výchozí tvar pro něco dalšího by to totiž bylo dobrééé ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...