Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

To kapacitni bude dostupne jak v Joy hlave tak v XT. Nebo uz tam je, mel jsem v ruce 3 kusy. Ale autor je puntickar, uz 14 provozu maji za sebou a on to furt ladi a ladi a ladi.

S tlacitkem to uz nabizi, nevim jestli i zkompletovane. Ja to kupoval primo u autora za asi 50kc jako stavebnici.

post-3003-076201300 1362307095.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cody, jestli věřím někomu na "elektroniku", tak je to právě Gogin :) O jeho počinech vím a hodně jim fandím - právě proto, že je to puntičkář a nevypustí do světa nic, co by nefungovalo, tak jak by mělo (betatester Jelen je se svou spotřebou a nároky schopen odhalit i to, co by jiný za rok provozu nezaznamenal :) )

Problém zabudovat klasické tlačítko je v rozměrech - dotykový hmatník má minimální potřeby prostoru, kvalitní mikrospínač s tlačítkem (jako mám třeba na prototypu gripu s DNA20 na 10 milionů stisků) je bohužel větší, než celý prostor na umístění elektroniky na XTčku = nevejde se tam. Návrat k tlačítkům s 50 tisíci stisků je nežádoucí - dřív nebo později odejdou. Proto je kapacitní snímání taky trošku z nouze cnost - mechanická tlačítka s kvalitou, co by odpovídala použití jsou prostě moc velká.

Odkaz ke komentáři

Predstav si, ze na Jelenovo 15 je sklo nahore u zavitu kotelny "rozkvetle" od rozpalene kapuce. Malinko, ale prstem to citis. Nechapu jak to dela, bafal jsem jako on s ocelovym tipem a v pohode. Dela opravdu 6 sec prasky. Ta kapacita je opravdu o zvyku, po peti minutach uz ti pak prijde divne na neco mackat. Je to opravdu navykove. Uvidis.

Konecne mam na cem testovat tvoje vzorky Atmosu. Dal jsem se na vecerni kapani... a staronova fajfka na svete.

Spinani tim velkym tlacitkem z gripu jsem zavrh (dymka je moc vysoka) a poradne usadil to nahradni z lahvicky od liquidu a sroubku s lankem. Funguje, uvidim co me napadne pri pouzivani dal. Prilepil vylomeny kus troubele a udelal jine uchyceni atty. Zatim nejsem schopen udelat se stavajicim ancablem samonosnou konstrukci. Proti zlomeni pri padu jsem se pojistil obrousim konce dymky do konusu a nasazenim urizleho tela (nerez plech) z vatickoveho Mega Dual Coil atomizeru. Toho na 5ml. Ze vsech jsem v dobach nouze vytahal oplety a jejich tela se hodi na spoustu veci. Tohle je asi polovina te trubky co tvori telo. Materialove i rozmerove to vyhovuje. Ego hlava je uvnitr te trubky. Plus jde z hlavy pripajenym dratem na sroubek zapusteny do dna dymky pod plus kontakt baterky. Minus je od hlavy Ego tazene dratkem do kovove trubky v tele dymky. Celej atik je tedy necely centimetr zapusten dovnitr do tela trubky a drzi dost pevne. Spina se prstem ktery primacne pocinovany konec lanka k one trubce z vnejsku tela dymky. Vicko od liquidove lahvicky pruzi, napadlo me uz dat lanko dovnitr. Jeho konec vickem primacknout k trubce a mackamim vicka dotykat hlavu sroubku s minusem baterky. No ale to ted delat nebudu.

Delal jsem to primo na kapaci atik, po nasazeni redukce do zavitu uvnitr trubky lze pouzivat i jine atiky. Zvolil jsem kapaci zamerne. Tato dymka je "vyvojovy prototyp" a nesedi mi rozmerove ani provedenim ani drevem. Dokud nebudu mit poradne spinani, je to na hrani. Coz zase vecer treba u knizky zamrzi, tam bych kvuli lezici poloze radeji kouril dymku nez grip. Druhy problem byl, ze mam od tiktaka vzorky ktere jsou velmi chutne, ale abych je lil do atiku kdyz jdu ven, na to mam sve jablko moc rad:-) Takze jsem si je obcas kapl na RKN. Ted si vzorky co mam namichane ale nekourim je nakapu do dymky a na vecerni pokoureni je to parada, vcera jsem na tom uspesne absolovoval 5-6 vzorku a s vysledkem jsem zatim spokojeny.

Jedine co ted udelam je na vecer obrousit smirkem cele telo dymky abych zahladil stopy to uprave troubele (nebo jak se ta cast u atiku jmenuje) a napustit povrch nejakym sajrantem, abych mel zase tmavy prijemny povrch. A vyresit naustek, tohle je zatim jedinej co mi tam pasuje.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Je to blbá odpověď, ale musím jí použít - bude, až bude, ale doufejme, že to už nebude trvat více jak pár dní. Zpoždění bylo způsobeno výrobní továrnou (přišla jim daleko zajímavější a samozřejmě lukrativnější zakázka a tak se Steamboy pro ně odsunul o pár dní). Takhle to bohužel funguje u jakýchkoliv zakázek, které jsou v rámci set kusů - továrny řeší nejdříve ty tisíce a desetitisíce. Pokud by se se to dělalo jinak, byl by SSR nezaplatitelný.

Výroba je plně v režii Staemaboye a nejsem ji nijak schopen ovlivnit.

Kdybych SSR nebyl schopen doporučit, neměl bych ho na programu prodávat - proto třeba neprodávám ty čínské napodobeniny A-gát, Cober, Oddyseů apod - i když pro prodej jsou to zajímavé položky a většina prodejců to prodává, jak housky v Lidlu :)

Odkaz ke komentáři

Nebo si zkus dat poptavku na koupi. Prvni serie byla z hliniku okolo 600kc. Na vyzkouseni toho konceptu by ti to mohlo stacit. Ale bojim se, ze to uzivatele berou jako sberatelskou vec. Musel by jsi mit kliku. Mozna by jsi poptavkou sehnal i stavajici ocelovou verzi. Jeden SSR uz na prodej byl, jedne vaperce nesedl tak prodavala.

Odkaz ke komentáři

Dobre ty. Pekna vybava! Uz se pekne rozrustame:-)

V CR uz prodavaji dalsi dve alternativy pro zastance 100% mechaniky s "vecnym" tipem spinani. Jedno je zastupce Telescope konecne v nerezovem provedeni (plus desingove drobne vychytavky) a druhy grip s podobnym spinanim ale z boku, malickem, ve stylu GG. Firma Smok si dal (podle me) pro zastance mechaniky udrzuje prvenstvi a konecne pochopili, ze vaperi chteji pravy nerez a nikoliv ruzne slitiny ruzne povrchove osetrne. Prvni uzivatele chvali provedeni a kvalitu napr. zavitu, uvidim az vyzkousim. Prvni genereci Teleskopu sice mam predelenou dost zasadnim zpusobem, ale koncept je to dobry a vyhovuje mi. Cena je velice velice prizniva, podobne kusky s oceli stavaji okolo 2000-5000kc. Nemate nahodou uz nekdo?

http://www.e-cigaret...e-smok-v2-.html

http://www.e-cigaret...l-smoktech.html

post-3003-022805200 1362477245.jpg

post-3003-048533100 1362477249.jpg

post-3003-084965800 1362477252.jpg

post-3003-001770400 1362477257.jpg

post-3003-043732600 1362477260.jpg

post-3003-005183100 1362477266.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Pěkné, já jsem ve fázi, kdy po nakoupení hromady hardwaru jsem našel to pravé ořechové (alespoň pro teď) a mám potřebu se zbavit přebytků. Včera jsem prodal G-Bell a v podstatě mi zůstane jen ProVari mini+Spheroid, které se mi shodou okolností vyskytují oboje doma dvakrát, takže jednu tuhle kombinaci asi pustím do světa, 1-2 dýmky (dvě budu prodávata) a hlavně hlavně hlavně Orion. To je moje hvězda jasná. Nic jiného v podstatě do huby už dva týdny nedám. Trošku jsem zápasil s tím správným setupem, vyzkoušel jsem 325 mesh s Technox opletem a na to single coil 0.2mm kanthal, kanthalové lanko, plocháč. Furt to nebylo ono, uchlastávalo se to, tak jsem sundal oplet. Nikdy jsem to za toho půl roku neudělal z obavy před hnusnou chutí. Ale jakmile jsem vychytal hot spoty, chutná to báááječně, hulí jak fabrika, zásobuje akorát a poprvé mám pocit, že 16mg nikotinu je hrozně moc. Stejný liquid ve Spheroidu nebo jiném Genisis má tak poloviční hit. Je to prostě geniální vapík (Mod of the year podle vaporwall).

Odkaz ke komentáři

To se mi líbí, taky jsem na to nerezové provedení čekal, ale to boční spínání se mi moc nezdá, vypadá to dost kostrbatě ( připojení spínání na tělo gripu). Ale spodní spínání vypadá OK, asi objednám. :)

Upraveno uživatelem vor
Odkaz ke komentáři

Firma Smok si dal (podle me) pro zastance mechaniky udrzuje prvenstvi
Tohle je odvážné tvrzení cody. Přece jenom je to pořád Čína. Co takový Sturm? Atmoximani? Chi-You? Paps? Těžko vybrat nejlepší mechanický teleskop/mod. Já nemám rád spodní tlačítka, takže můj king je Atmizoo Roller

Odkaz ke komentáři

To vypada fakt genialne stroze a jednoduse. Tak nejak si predstavuju i svuj finalni vapik ke kteremu se chci dopracovat.

Dostal jsem novou dymku na pokusy tak uz si lamu hlavu... ty budes prodavat tu s tim mechanickym tlacitkem shora? Jak jsi ji fotil se

Sheproidem?

Odkaz ke komentáři

Prast do me hrom. Vypadlo mi slovicko "cinske" jednicky.

Samozrejme, ze jsou lepsi a vymazlenejsi kusy a neni jich malo. Ja to vztahoval jako tip pro zacinajici mechanaky, myslel jsem to tak, ze pokud to nebude cina kostovalo by to 2 az 5000kc.

Me ti zase vic vyhovuje to spodni tlacitko, zvykl jsem si na vic uchopu. Ale verim, ze je to model od modelu. U bocniho spinani me laka moznost udelat spinani magneticke, bez pruziny. Coz u spodniho tlacitka asi (?) nejde.

Odkaz ke komentáři

Musi se ten mesh po sundani opletu opalovat kdyz ma ten Orion vnitrni izolaci?

Jinak ja asi pujdu do Atmizoo Dingo. Krasnej prdola.

No on vnitřní izolaci nemá, to je modifikace, takže ho mam ho oxidovanej, ale jen v horní pulce, tedy tam, kde je kanthal a kde prostupuje do tanku. Stejně potřebuješ oxidovaný mesh pod kanthal...Dingo si kup, můžu ti k němu střelit teleskopickou část. Mám doma dvě :) Akorát jí mám v ice-matte povrchovce.

To vypada fakt genialne stroze a jednoduse. Tak nejak si predstavuju i svuj finalni vapik ke kteremu se chci dopracovat.

Dostal jsem novou dymku na pokusy tak uz si lamu hlavu... ty budes prodavat tu s tim mechanickym tlacitkem shora? Jak jsi ji fotil se

Sheproidem?

Jojo, tu. Celkově by se mi měly sejít doma 4 dýmky. Teď mám dvě, co jsem tu postoval a obě asi prodám. Podařilo se mi dostat mezi 50 šťastlivců a čekám na Groove Pipe

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...