Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tento prispevek asi poberou jen zasveceni, ale neda mi to...

Dneska se udala zajimava vec. Velmi zkuseny vaper ktery na WP foru plati jako nejbrutalnejsi testovac, na forum Fuzze napsal zhruba to same co ja sem o nekterych kouskach Fuzze XL, o jejich problemem s odberem el. a zniceni baterek. Presto, ze forum Fuzze vzniklo mj. proto, protoze na WP pry jen vsichni pochlebujou a kritika je zakazana. Jak jsem se docetl i v tomto vlakne od zdejsich clenu, kterym se na WP nelibilo. Stalo se dnes to, ze jeho prispevek (v tematu zkusenosti uzivatelu, tedy spravne tema) byl smazan a s nim i cely profil vapera. Po chvily prislo vysvetleni admina, ze profil byl smazan proto, ze podsit ze ktere se onen vaper pripojuje spamuje na ono forum. Nevim, skoly nemam, ale... po cca pul roce jeho pusobeni na Fuzze se po zverejneni kritiky Fuzze XL admin najednou probere a smaze ho. Holt plati, ze vsude je chleba o dvou kurkach. Dalsi clen ktery na to reagoval kritikou Fuzze XL smazan nebyl, ale schytal to fest od ostatnich. Krome techto dvou dnesnich pripadu nevim, ze by tam jina kritika zaznela. ale po rocni zkusenosti mohu rict, ze to same plati i na SEC a ECF.

Pokud nekdo zvazujete nakup Fuzze XL, tohle neberte jako odradeni od koupe. Protoze je pravda, ze tvurci problemy resi a nenechaji nikoho na holickach. Tohle jsou hadam veci firmware, tudiz se soft da pozdeji aktualizovat.

Odesláno

Heled to vypada zajimave. Ale vubec nevim co to je jak funguje. Na strankach jsem nenasel detailni fotky. Nevis podrobnosti??

Odesláno

Jeste mi neda nepodelit se... fakt jsem se zasmal. Prevzato z EFC - komunikace reklamujiciho zakaznika areakce prodejce:-)))))

Pane Golden Drivre.
Nebudu psát vážený, protože si to vůbec, ale vůbec nezasloužíte. k tomuhle odevřenému dopisu jsem byl přinucen okolnostima.
Ale po pořádku. K narozeninám jsem dostal od svýho táty tu cigaretu. Koupil jí na aukru, a teď se podržte, za 450 korun i s tím tabákem co se tam leje. Byla celá černá a moc heská. Sloužila mně velice abnormálně dobře, ale hned druhý den jsem jí bohužel stratil. Tedy vlastně nestratil, čekal jsem na přechodu na zelenou, hrál jsem si s ní, kochal se jak je krásná až najednou šup mrcha vyklouzla a byla v kanálu. Poklop se mi nepodařilo nazvednout, a to mi jeden mladík pomáhal. Nicméně, abych to zrychlyl. Zjistil sem, že sem závyslák a rychle si potřeboval pořídit něco. Na Žižkově to znám a o tý Prokopově už taky slyšel. Vlezu tam, byla tam taková starší paní, ale ta předstírala práci lepením štítků na obálky. Ujala se mě, takoví nic, tričko na ní plandalo, ale vnucovat tu veteš, to jí šlo. Nechal jsem tam asi 15 set, prý baterky super i s nabýječkou a nějaký CE4 dokonce s plusem. Takže jsem vískal radostí, ale jen asi tři neděle. Pak to začalo divně hořknout, málo táhnout, ale to už jsem věděl, že sem vám pěkně naletěl. Místo originálu ste mi prodalý nějaký šunt určitě z Číny. A ten tabák, co ste mi k tomu dali, prý jako dárek, dárek, he, vůbec to nevonělo jako tabák, ale spíš jako mentolovej bombón, no fuj! Jste pěkný vidřiduši a zloději. Za 15 stovek co nevidrží dýl jak tři tejdny? Vážený pane Golden Drivere, víte vy vůbec jak já se na těch 15 set nadřu? Kolik je to záseků krumpáčem a kolik lopat šup sem šup tam? Kdybych věděl jak, poslal bych na vás čojku. Už kolikrát jsem si chtěl na vás počkat, ale pokaždý jste šel s někím, nebo ujel autem. Já auto nemám a je to škoda, protože to si pište, pěkně bych vás ze zadu pocuchal. Jen bych vás chtěl pane Golden Drivere varovat. Do té Kamenické ulice radši zejtra vůbec nechoďte, moh byste konečně dostat nahubu. A pokud dostanete strach, tak vás to nemine v sobotu na tom vašem posraným parníku.
Nazdar!

od Gold Drive ? čtv 28. čer 2012 22:28:46
Vážený a milý zákazníčku, opravdu mě převelice mrzí, že nejste s našimi službami spokojen. Věřte - nevěřte, ale snažíme se. V současné době vedeme jednání se švýcarskými firmami Omega a Phillipe Patek o tom, že by nahradili výrobu svých předražených a designově zastaralých hodinek výrobou elektronických cigaret pro Gold Drive. Jednání se zatím příliš neposunulo vpřed...na náš mail, zaslaný cca před rokem, bohužel zatím neodpověděli...
Asi nejsou v obraze a nevědí, co je IN.
Jako další akvizici usilujeme o koupi rozhodujícího balíku akcií firmy Phillip Moris. Podaří-li se to, pak pochopitelně prvním krokem bude přejmenování na Filip Boris. Za tímto cílem jsme se vydali zcela rozhodně a směle a máme již v držení plných 15 kusů akcií.!

Veškeré tyto naše kroky směřují ke zkvalitnění služeb zákazníkům. Podaří-li se všechny naše záměry, není daleko doba kdy jedna sada elektronické cigarety, zakoupená u GD, vydrž několika generacím uživatelů a bude se v rodinách dědit z pokolení na pokolení, přičemž její pořizovací cena nepřevýší 10,- Kč včetně DPH.

Odesláno

Tome, jsem v tom pořadníku u Poláků - tak jestli chceš, můžu upgrejdnout počet ks - stačí když mi napíšeš jakou chceš variantu. M

Odesláno

Tak to jo... me to poslal po SZ jeden clen v souvislosti s jinou kauzou. Rikal jsem si, ze takova reklamace uz je za hranou.

Ale povedlo se jim to, ikdyz to melo byt jen jako:-)

Odesláno (upraveno)

Uběhl nějaký čas, tak jsem hodím aktuální sestavu hardwaru. Všechno ostatní jsem prodal. A jsem zatraceně spokojený. Od Joyetech eCabu slušná diagnóza :)

Kdyby někdo tápal zleva:

- Epipemods african ebony (gandalf) + spheroid

- Orion 2.1 (hybrid)

- Provari mini v2 + AC9

edit: náplně: fajfka: black licorice (vapedudes), Orion: absinthe (vapedudes), AC9: black honey (vapedudes)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Jo, ten Orion vypada fakt luxusne. Jestli te nekdy potkam, tohle chci videt:-)

Odesláno

Koupil jsem si Multimetr, abych mohl merit me motacky dratecku. A protoze jsem tatar, tak jsem hledal navod. Snad to nekomu pomuze. Nalezeno nekde na foru, tusim svetcigaret. Snad to nebude nikomu vadit.

post-634-0-74713800-1364151852_thumb.jpg

post-634-0-48412300-1364151877_thumb.jpg

post-634-0-66169800-1364151888_thumb.jpg

post-634-0-33166700-1364151898_thumb.jpg

post-634-0-58829600-1364151907_thumb.jpg

Odesláno

Neni to dalsi produkt od stejneho tvurce, cos mel nedavno, myslim ze v cervene barve?

Taky jsem vymenil minulej tejden kone:-) Povedlo se mi vydrazit Smok Telescope ver.2 (nerez) + Steamboy (predprodukcni, asi nesehnatelna verze). Oboji vcetne drip typu pozlaceno specializovanou firmou. Porad se nemohu dokopat k foceni, ale zitra na to vletim:-)

Odesláno

Jojo červenej byl Hellraiser, ale červená se mi přejedla a přece jenom nejsem zrovna satanista.

Jedná se o moddera Faceless z Texasu a jeho iHybrid limited editions. Kultovní záležitost.

Zatím je venku deset různých limitek, každá v cca 20-80 kusů.Designy se neopakují. Sugar Skull mě z nich bere nejvíc.

Mám rád černou a tattoo motivy. Ještě je zajímavý Grid, ale nebere mě tolik jako Skull.

Neni to dalsi produkt od stejneho tvurce, cos mel nedavno, myslim ze v cervene barve?

Odesláno (upraveno)

Desingove (funkce neposoudim) jsou tohle asi nejhezci "future-hybridy, kompakty". Vymyslene a zpracovane do detailu. Me se strasne libi ta perforace na spodku u tlacitka, tam polozit malicek a mackat:-))

Cvaknul jsem par fotek.

Zlaty grip je nerezovy Smok Telescope ver.2 - tzv. vecne mechanicke spinani bez elektro-soucastek jako je klasicky spinac. Puvodni reseni plusu (dva cepy spojene pajenym dratem) nahrazeny mym resenim jednoho cepu, ktery umozni regulaci pro ruzne delky zavitu 510 u ruznych atiku. Pokud jde o desetiny mm neni treba naradi, pokud bych chtel regulovat o cely mm staci dve pinzety. Pohral jsem si i s tim spinacim tlacitkem, chod pojistky a chod tlacitka z puvodnich cca 4-5mm zmenseny na pro me idealni 1mm.

Niklovany grip je noname cina za 300kc, upraveny u plusu stejne jako ten Smok (delam to u vsech gripu), jina pruzina, jinej spinac (provizorni, sem chci narvat Goginovo kapacitu). Grip se mi libil hlavne kvuli nejmensi vaze co jsem drzel v ruce a kvuli velmi prijemne na omak povrchove uprave. Bohuzel noname cina nezklamala. Puvodni spinac (mikrospinac) na mych nizkoodporovych spiralkach uz po odpareni asi 20ml vykazoval brutalni prechodaky, na jine nez plne nabite baterce to nehulilo. Coz mi nevadi, to jsem tusil a spinace stejne menim za poradne. Horsi je to s niklovanim - vsiml jsem si ze v miste kde to drzim tmavne:-( Dam mu jeste sanci a uvidim jak to osoupane bude vypadat. Treba i dobre:-)

Pozlaceny atik je Steamboy Storm Rider v pred-seriove verzi. Byl v aukci s gripem, chtel jsem ho hned prodat dal, nakonec jsem podlehl pokuseni ho vyzkouset. Namotal jsem svuj oblibeny setup a byl mile prekvapen. Sice na me je moc velika hulvatska dira, jsem zvyklej vic tahat. Ale pouzitelne to je. Prodam ho urcite, jen na ECF udelat inzerat:-((

Celokovovy je RKN 2.3, je to takovej ten tezkej pracant co si necha lecos libit. Mam sice k nemu sklo i plast tubku, ale v celokovu je proste nej.

Kovovy s pruhledem na liquid je WP15 - pro me to nej co jsem mel zatim moznost zkusit. Nejde jen o hit chut a dym, to dnes umi vic atiku. Beru to z komplexniho pohledu od zrodu napadu pres vyvoj a realizaci az po prijemne predani a vyzkouseni na srazu. Zvazuju nechat si taky stocit sklo z titanu, dovnitr videt nemusim, ale tim bych zase porusil ten originalni pekny desing. Spekuluju nad tim, ale zatim zustane jak je. Ikdyz ty titanove doplnky jsou prudce funkci a pekne.

Takze krome dvou dymek na kterych se momentalne ucim a ven je nenosim je tohle soucasny obsah me kapsy:-))))

post-3003-0-49163200-1364476467_thumb.jpg

post-3003-0-88418700-1364476472_thumb.jpg

post-3003-0-72033600-1364476477_thumb.jpg

post-3003-0-18872000-1364476483_thumb.jpg

post-3003-0-34347600-1364476491_thumb.jpg

post-3003-0-35516500-1364476497_thumb.jpg

post-3003-0-33218000-1364476505_thumb.jpg

post-3003-0-08881000-1364476510_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

A jeste jedna fotka meho mazlika, ta je ve vetsim rozliseni.

post-3003-0-24783700-1364476899_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...