zdeno Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 FIREMAN GLORY BLACK - REF. NM2188C-S1-BK Parádní model, který mi učaroval. Názory? REF. NM2188C-S3-BK mají nyní akci v Koscom, ale těch 40mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Datum osobne potrebujem, ale tu mi vadi. Nepasuje tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 40mm je hodně nebo málo?Jak psal kolega nade mnou, to datum na 4 dost rozbíjí symetrii cifru.Za kolik je nabízejí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ananas Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dvacku... https://www.hodinky-koscom.cz/cz/ball-nm2188c-s3-bk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Za ty penize od ceskyho AD neni o cem..datum vypada blbe na obrazku, nazivo je to fuk. 40mm uplnej ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dvacku... https://www.hodinky-koscom.cz/cz/ball-nm2188c-s3-bk 35% sleva, stejně jako na ostatní modely Ball. Koscom ma ted vyborne nabidky. Dival jsem se i na chrono24 a nakup v Praze se ted opravdu vyplati. Ja vcera objednal limitku Hunley : https://www.hodinky-koscom.cz/cz/ball-pm2096b-s2j-bk Navic souhlasim s Micey, 40mm je tak akorat, datumovka bude pomoc a navic jsou to univerzaly. Dvacka za Bally je bomba, bez do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 21. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Naživo vypadají nádherně. Ty dlouhé tritiové trubice zapuštěné v černé. Kombinace lesklých a broušených ploch taky paráda, stejně tak jako velikost a orientace dílků tahu. Datum mi tam docela sedělo-jsou díky tomu umístění zachovány všechny trubice. Dneska jsem se tam zastavil, že je vezmu když padnou, ale na ruce působily, že 40mm je pro mne málo (na fotce to nevypadá, ale měl jsem z toho žel ten pocit-sice užší zápěstí, ale velká pracka ). Zkusil jsem StormChasery a ty byly se 42mm OK.Ještě nechám červíka hlodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Naživo vypadají nádherně. Ty dlouhé tritiové trubice zapuštěné v černé. Kombinace lesklých a broušených ploch taky paráda, stejně tak jako velikost a orientace dílků tahu. Datum mi tam docela sedělo-jsou díky tomu umístění zachovány všechny trubice.Dneska jsem se tam zastavil, že je vezmu když padnou, ale na ruce působily, že 40mm je pro mne málo (na fotce to nevypadá, ale měl jsem z toho žel ten pocit-sice užší zápěstí, ale velká pracka ). Zkusil jsem StormChasery a ty byly se 42mm OK.Ještě nechám červíka hlodat. Na ruce vypadají fakt bomba. Ty Storm Chaser Pro taky, ale to jsou chrona. Pro me zbytecny.. A navic je mas za dvojnasobnou cenu, i kdyz sleva ze 66000kc.. ty ceny jsou neodolatelne. Navic respektovana kvalita Ballu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 22. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Varianta, kterou mají v Koscomu v noci září oranžovými trubicemi v kombinaci se žlutýma ručkama a zelenou na dvanácté. Na GNOMON watches (http://www.gnomonwatches.com/fireman-glory-black-ref-nm2188c-s1-bk ) mají variantu se zelenýma a oranžovou na dvanácté (což je mnohem svítivější varianta), ale zase ta chybějící záruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 No to mi nemuzes ukazovat takove stranky ) ten vyber, ted zase navim co chci. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Zboku mně to jako pěkný hodinky teda nepříde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlpinerX Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Tak jsem si je, díky tomuto vláknu, pořídil.Chtěl bych se zeptat majitelů hodinek Ball, tah se zkracuje šroubováním nebo vytlačením těch tyčinek? Zkoušel jsem je vytlačit, ale nejde mi to... Díky předem za odpověď. Upraveno 25. července 2019 uživatelem AlpinerX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Měly by tam být šroubky. U enterprise teda jsou. Tah bude asi podobnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlpinerX Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Diky, jsou šroubovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak jsem si je, díky tomuto vláknu, pořídil. Výborně, až je budeš prodávat dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlpinerX Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Mám je rád Moc hezký ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlpinerX Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 André nebo hodinky? :-)Oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 André nebo hodinky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) V 22. 7. 2019 v 14:33, Zmizík napsal: Zboku mně to jako pěkný hodinky teda nepříde. tahle fotka je poněkud nešikovná - vypadají ve skutečnosti poněkud jinak - lépe.... Upraveno 18. března 2021 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se