Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pánove, kdo má nějaké informace o těchto klepáčich ? :helpsmilie:

Stařenko, rozumím tomu dobře, že jsi kvůli jedněm hodinkám založila třetí vlákno?! Zkus prosím příště napsat nějaký příspěvek do již existujícího, tebou založeného, vlákna, ju?

A zkus poprosit vnuka, aby tě naučil, jak se zmenšují fotky ;)

Měj se hezky.

Odesláno
Stařenko, rozumím tomu dobře, že jsi kvůli jedněm hodinkám založila třetí vlákno?! Zkus prosím příště napsat nějaký příspěvek do již existujícího, tebou založeného, vlákna, ju?

A zkus poprosit vnuka, aby tě naučil, jak se zmenšují fotky ;)

Měj se hezky.

Koloušku milý , jsi tady již dost dlouho,tak bys mohl vědět,že nemám vnuka ,ale mám krásnou vnučku. Co se týče poučováni dámy v letech, chápu, že jsi se chtěl blejsknout před vostatníma,ale příště mi to napiš raději do schránky. Kdyby předchozí vlakna šla vymazat ,tak jsem to udělala. Co se týče velikosti fota, mnoho zdejších znalců hodinek má zájem prohlednout si detaily, tak proto.Nic nebráni adminovi,zbytečné řádky vymazat.Za problémy ,které zde vyvstaly při mé činnosti,se kajícně omlouvám. :wheelchair: Miláčkové moji,příště už mi adresujte jen příspěvky tykájící se hodinek.Mooc děkuji. :guiltysmiley:

Odesláno

I já přispěji svou trochou do mlýna. Koukám na jednotlivé příspěvky a nezbývá mi konstatovat, že hulvátství bude vždycky a všude. Co nesnáším, jsou "tvrďáci", kteří si hrají na rychlé šípy. Ale když jde do tuhýho, zatáhnou ocasy a utečou. Toto je můj příspěvek k hodinkám Wilka.

Odesláno

Firma Wilka Watch Co. zlaožena 1902 Geneve p Wilhelmem Kaufmanemm. Firma která většinou jen nakupovala a označovala svým logem. Postni foto strojku, ale předpokládám, že to bude tak jak píšu. Cena nízká, sběratelská atraktivita malá. Hodinky pro mě pěkné. :)

Odesláno
Firma Wilka Watch Co. zlaožena 1902 Geneve p Wilhelmem Kaufmanemm. Firma která většinou jen nakupovala a označovala svým logem. Postni foto strojku, ale předpokládám, že to bude tak jak píšu. Cena nízká, sběratelská atraktivita malá. Hodinky pro mě pěkné. :)

Dík za info, v brzké době přinesu vokázat daší kousky ,tentokrát kapesní hodinky z dob mýho mládí. Budou tak 120 let staré a bude mě zajímat Váš názor na ně.

S pozdravem S.O... :whistling:

Odesláno
I já přispěji svou trochou do mlýna. Koukám na jednotlivé příspěvky a nezbývá mi konstatovat, že hulvátství bude vždycky a všude. Co nesnáším, jsou "tvrďáci", kteří si hrají na rychlé šípy. Ale když jde do tuhýho, zatáhnou ocasy a utečou. Toto je můj příspěvek k hodinkám Wilka.

Jsem ráda, že gentlemáni a pozitivně naladění týpci ještě žijou. :notworthy:

Diky Phoenixi.

Tvá S.O. :angel:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...